Døgnservice - Akut kloakservice Slamsugning

Kloakservice Bagsværd

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Bagsværd, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Vi har stor erfaring og viden i kloakservice og tilbyder vores services i Bagsværd. Vi løser mange forskelligartede problemer og hjælper for eksempel med:

  • Rensning af faldstamme
  • Slamsugning
  • Tømning af olietank
  • At rengøre slamtanke og slambassiner
  • At rengøre sandfang, fedtudskillere og olieudskillere
  • At servicere olie og brønde

Professionel kloakservice i Bagsværd

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue problemerne i en kloak. Vores kloakservice i Bagsværd tilbyder derfor TV-inspektion af kloakken for at finde frem til, hvilken type kloakservice der er behov for. Med en TV-inspektion kan man for eksempel finde frem til:

  • Om tilbagevendende problemer med kloakken skyldes tilstoppelse
  • Om der er rotter i huset eller kloakken
  • Om der er skader i kloak eller afløbsledninger
akut kloakservice Bagsværd og Kgs. Lyngby

Kloakservice i Bagsværd - 24 timer i døgnet - Ring med det samme

Problemer med kloak og lignende kan opstå i alle døgnets 24 timer, og det kan være nødvendigt med akut hjælp og vejledning. Akut Kloakservice i Bagsværd er derfor til rådighed 24 timer i døgnet – også i weekenderne. Opstår der et akut behov for kloakservice, kan vi kontaktes på vores service telefon 41 501 500.

Lokal og professionel kloakservice i Bagsværd

Hvis du står i problemer med dit afløb eller din kloak, så kontakt vores afdeling med akut kloakservice i Bagsværd. Vi står klar med kyndige hænder til at afhjælpe ethvert problem med kloakrensning og slamsugning.

Det er vanskeligt at undgå problemer med kloakken og afløbet i en husstand. De fleste vil på et tidspunkt få brug for hjælp til kloakservice. Hvis et tilstoppet afløb skal fikses, der skal foretages en kloakrensning eller faldstammen skal renses. Vores afdeling med kloakservice i Bagsværd er åben døgnet rundt, da vi ved hvor udfordrende det kan være, når kloak eller afløb driller.  

Kloak- og afløbsproblemer kan være et større problem

Afløbsproblemer kan være kritiske for en husstand. Man skal ofte handle rigtig hurtigt, da det er næsten umuligt at undvære et afløb. Det er vigtigt i alle husstande, at man kan tage et bad, vaske op og gå på toilettet. Hvis der er problemer med et tilstoppet afløb, kan du ikke foretage de ting, du plejer. Huset er ligesom sat på stop. Det kan være rigtig udfordrende for selv den mest udholdende.

Vi er ganske afhængige af adgang til rindende vand og et afløb, og det skal gerne fungere upåklageligt i vores hjem. Fordi vi kender til de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med afløb og kloak, og ved hvor mange problemer det kan skabe, så står vi klar med akut kloakservice alle døgnets timer.

Kloakservice Bagsværd til private og erhverv

Vores kloakservice kunder i Bagsværd er meget forskellige. Vi servicerer både virksomheder og private. Opstår der et problem i dit sommerhus eller kolonihavehus, er vi også klar til at hjælpe. Alle kunder hos os modtager kyndig rådgivning både før, under og efter opgaveløsningen.

Bestil et gratis tilbud i dag

På grund af den store variation i vores opgaver, er der også variation i priserne. Det der først og fremmest har betydning for opgavens pris er tidspunkt, type og omfang. Det er selvfølgelig rart at kende prisen inden vi rykker ud. Vi giver derfor gerne vores kunder i Bagsværd et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Bagsværd, Gladsaxe kommune

2880 Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende ved Bagsværd Sø i Nordsjælland ca. 12 km. nordvest for København centrum. Forstaden ligger i Gladsaxe kommune og har S-togsforbindelse med stationerne Skovbrynet, Bagsværd og Stengården.
Fra S-togsstationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø, der er den næststørste sø i Mølleå-systemet, kun overgået af Furesø. 
Hovedkvarteret for det danske lægemiddels-selskab Novo Nordisk ligger i Bagsværd.

Vidste du...

… at Lyngby-Taarbæk Forsyning håndterer spildevand i Lyngby. Spildevandet fra boliger og virksomheder løber ud i kloakken og blander sig med regnvand. Spildevandet ender på renseanlægget Mølleåværket, der renser spildevand fra 150.000 mennesker og virksomheder i kommunerne Lyngby-Tårbæk, Gladsaxe, Rudersdal og Gentofte.

Mølleåværket er et af de mest avancerede renseanlæg i Danmark, men en grundig og miljøvenlig rensning af spildevandet og en høj udnyttelse af restproduktet til produktion af grøn elektricitet. Værket modtager årligt omkring 10 millioner kubikmeter spildevand som bliver renset inden det ledes ud i Øresund.

Lyngby-Taarbæk Forsyning er i gang med forskellige klimatilpasningsprojekter, der blandt andet skal sikre at oversvømmelser undgås. Klimatilpasning foregår både over og under jorden. Her opdateres ledningsnettet, der anlægges underjordiske bassiner, etableres grøfter og regnvandsbassiner. Alt sammen med til at imødegå de store klimaforandringer med kraftige regnbyger og skybrud.

Spildevandet i Bagsværd håndteres af Gladsaxe kommune i samarbejde med Novafos. 

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.