akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Ishøj

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Har du brug for kvalitetsarbejde udført til tiden? Når der skal udføres kloakservice i Ishøj, er vi den troværdige samarbejdspartner, som aldrig er mere end et opkald væk.

Stopper toilettet, eller driller kloakken, er vi klar til at rykke ud på alle døgnets timer.

Vælger du vores eksperter, får du altid:

Lyder det som noget interessant? Få et gratis tilbud allerede i dag.

Kloakservice til mere end 1000 tilfredse kunder i Ishøj

Stopper håndvasken en sen aften, eller opstår der problemer med brønden i weekenden?

Uanset hvornår på året, du har brug for hjælp, sidder vores fageksperter klar ved telefonen.

Du kan altid kontakte vores døgnvagt, hvis du får brug for akut kloakservice, og oftest vil vi være fremme på din adresse i Ishøj inden for 2 timer.

Stort branchekendskab

Stopper håndvasken en sen aften, eller opstår der problemer med brønden i weekenden?

Uanset hvornår på året, du har brug for hjælp, sidder vores fageksperter klar ved telefonen.

Du kan altid kontakte vores døgnvagt, hvis du får brug for akut kloakservice, og oftest vil vi være fremme på din adresse i Ishøj inden for 2 timer.

Vi udfører kloakservice i Ishøj døgnet rundt

Vores brede branchekendskab og mange års indgående kendskab til markedet gør det muligt for os at tilbyde alt inden for faget. Har du brug for kloakservice? Vi er den samarbejdspartner i Ishøj, du har brug for.

Vi har det rette udstyr, som sikrer en effektiv og hurtig arbejdsgang, så dit problem kvikt kan blive ryddet af vejen. Når du vælger os, kan du være sikker på at få leveret kvalitet til tiden.

akut kloakservice

Vi er din foretrukne partner inden for kloakservice i Ishøj

Vi vil være dit foretrukne kloakfirma, og derfor er det afgørende for os, at du fra første opkald mærker den gode kundeservice, vi er kendte for at levere.

Du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler, og konsekvent leverer til tiden. Vi garanterer kvalitetshåndværk, og med markedets bedste udstyr og de nyeste teknologier på hånden er vi rustet til at klare både store og små opgaver.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Ishøj kommune

2635 Ishøj er en bydel i Storkøbenhavn med mere end 21.000 indbyggere, og er beliggende ved Køge Bugt Strandpark i Ishøj Kommune.
Bydelen grænser op til Vallensbæk, Hundige, Greve Strand og Taastrup. Fra Ishøj er der ca. 18 kilometer ind til Københavns centrum mod nordøst.
Bydelen er blandt andet kendt for sin fine badestrand, den store lystbådehavn, Sydkystens Gymnasium og det kendte kunstmuseum Arken. Der findes forskellige transportmuligheder med  s-togs- og busforbindelser fra Ishøj station. Derudover er der et tæt stisystem for cykellister og gående der forbinder hele byen.

Kloaksystemet i Ishøj er opdelt i to ledningsnet regnvandsnet og spildevandsnet. Regnvandsnettet opsamler regnvand og udleder det i Køge bugt. Spildevandsnettet opsamler spildevand fra husholdninger og erhverv, der så ender på Biofos’ Renseanlæg Avedøre. Renseanlægget er et af Danmarks største, og renser spildevand fra 10 kommuner vest for København. Selve processen foregår ved at spildevandet først renses mekanisk, hvor alt synligt affald som vatpinde, toiletpapir m.m. fjernes. Derefter renses det i en biologisk-kemisk proces der omsætter  alt ikke synligt affald i vandet.

Ishøj Spildevand passer godt på afløbssystemet, og der er i de forløbne år gjort en stor indsats med undersøgelser og renovering af spildevandssystemet og nu ligger der en plan for en større løbende renovering og fornyelse af kloaksystemet. 

Vidste du...

… at Arken Museum for Moderne i Ishøj blev indviet i marts 1996. Museet besøges årligt af ca. 450.000 mennesker (i Corona perioden dog noget lavere). Navnet Arken blev valgt på baggrund af en åben konkurrence.
Arken viser skiftende særudstillinger, der både præsenter nye, unge talenter og de største modernistiske kunstnere. Arkens samling indeholder mere end 400 værker, og de to røde tråde løber igennem samlingen.
Arken har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst, og museets maritime arkitektur med den spidse stævn, har vundet anerkendelse i både ind- og udland.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.