akut kloakservice - Din kloakrenser kommer og foretager Kloakrensning hvis du har stoppet vask, stoppet toilet eller Stoppet afløb

Vi udfører kloakservice i Smørum

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice i Smørum, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice er klar til at hjælpe med alle opgaver inden for kloakrensning i Smørum. Vi er nemlig super skarpe i kloakservice. Vores dygtige medarbejdere kan f.eks. hjælpe med:

 • Rensning af faldstammer
 • Rensning af gulvafløb og køkkenafløb
 • Rensning af tilstoppede køkken- og håndvaske
 • Tilstoppede toiletter
 • Slamsugning af vejbrønde og kloakbrønde
 • Tømning af septiktank
 • Rengøring af fedtudskillere, olieudskillere og sandfang
 • Rengøring af slambassiner og slamtanke

Lav en TV-inspektion af kloakken først

TV-inspektion er en effektiv måde at undersøge et problem eller en mistanke om et problem i kloakken.

På denne måde kan vi hurtigt og effektivt fastslå, hvilken type kloakservice, du har behov for.

Vi tilbyder TV-inspektion i Smørum og undersøger bl.a.:

 • Mistanke om rotter i kloakken eller i huset
 • Gentagne problemer med tilstoppet kloak
 • Mistanke om utætheder eller brud på kloakker/afløbsledninger
akut kloakservice Bagsværd og Kgs. Lyngby

Hvem hjælper vi?

Vi udfører kloakservice-opgaver for både virksomheder og private i Smørum. Er der behov for slamsugning i et sommerhus eller kolonihavehus, er vi også behjælpelige med det. Vi sørger altid for at vejlede og sparre på bedste vis, både før, under og efter en opgave.

Slamsugning i Smørum udføres hele døgnet

Slamsugning kan være et effektivt tiltag for at få en sund kloak. Når skidt, slam, snavs og lignende er ude af kloakken, møder vandet ikke modstand. Det kan flyde frit, og du kan nemt bruge toilet, vask, brønd eller faldstammen. Har du problemer med kloakken, er kloakrensning med slamsuger yderst effektivt.

Vi kan hjælpe ved et stoppet toilet

Et stoppet toilet virker måske ikke altid super alvorligt. Det er dog godt at være opmærksom på, om problemet er tilbagevendende. Hvis det er tilfældet, kan det nemlig være, at det ikke bare er toilettet, som er stoppet – måske er der tale om en stoppet kloak.

Akut Kloakservice tager gerne et kig på kloakken

I den forstand kan et stoppet toilet altså være symptom på et dybereliggende og mere alvorligt problem. Derfor kan det være en god idé at kontakte en kloakrenser. Akut Kloakservice tilbyder kloakservice i Smørum, og vi kommer gerne ud og tager et kig på situationen.

Det kan også være godt at være opmærksom på nogle andre ting, som kan tyde på, at du skal tilkalde kloakservice. Her er 4 ting, du kan holde øje med:

 1. Hvis vandet ikke vil løbe ud af vasken via afløbet, kan det være, at du har en stoppet kloak.
 2. Hvis vandet i bunden af toilettet står højt, kan det også være tid til en kloakrensning.
 3. Er det tid til septiktanken skal tømmes
 4. Det er godt at være opmærksom på dårlig lugt – den kan nemlig stamme fra kloakken.

Brug for en kloakrensning i Smørum?

Ved hjælp af en undersøgelse, og eventuelt en TV-inspektion, kan vi finde ud af, om du har brug for en kloakrensning. Det kan spare dig mange penge at blive opmærksom på problemet, inden det vokser sig stort. Jo hurtigere du afdækker et kloakproblem, jo bedre og billigere i sidste ende.

Kontakt vores kloakservice døgnvagt, hvis du er i tvivl

Derfor kan du med fordel benytte dig af vores kloakservice døgnvagt, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål 24/7. Sammen kan vi hurtigt finde ud af, om problemet er akut eller ej.

Kloakservice 24-7 i Smørum

Behovet for kloakservice opstår jo ikke kun på hverdage mellem 8-16. Derfor har vi også døgnservice. Vi er derfor klar til at rykke ud akut, både i weekenden eller om natten.

I sådanne tilfælde kan vi kontaktes på telefon 41 501 500.

Vi rykker ud hurtigst muligt.

Få et tilbud på kloakservice

Prisen på kloakservice varierer fra opgave til opgave. Den er afhængig af tidspunktet, størrelse og hvilken type opgave. Du kan altid være sikker på kvalitetsarbejde, udført af vores meget erfarne medarbejdere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakservice i Smørum, kan vi kontaktes på telefon 41 501 500 eller på info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Smørum, Egedal kommune

2765 Smørum består af flere mindre landsbyer, Nybølle, Smørumovre, Lille Smørum, Hove og de lidt større byer Smørumnedre og Ledøje. Smørum hører til i Egedal kommune og Ballerup kommune der tilhører Region Hovedstaden.

Smørum sogn grænser op til hele 4 kommuner, hvor Smørumnedre grænser op til Ballerup kommune og Hove grænser op til Roskilde kommune. Nybølle grænser op til Høje Taastrup kommune og Ledøje grænser op til Albertslund kommune. Smørum ligger meget centralt på Sjælland, og det er let at komme til de omkringliggende byer med S-tog og bus. 

Måløv station er den mest benyttede station af byens indbyggere, men Kildedal station ligger også forholdsvis tæt på Smørum. Turen fra Måløv til Frederikssund tager ca. 18 min og 30 min til København. Smørum er derfor det perfekte sted at slå sig ned, hvis du gerne vil være tæt på storbyen, men samtidig have mere plads omkring dig og være tæt på den omkringliggende natur.

I Smørum ligger Smørum Golfklub, hvor du finder en række flotte og udfordrende baner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub er desuden Danmarks første og største Pay and Play- center, her kan du komme direkte fra gade og prøve at spille golf, også selvom du ikke har erfaring med golf spillet.

Ved Smørumnedre ligger bronzealderhøjen Kong Svends Høj, der er en gravhøj fra 1800-1000 år f.Kr.

Vidste du...

… at du som husejer har ansvaret for alle kloakledninger der ligger på din egen grund, herunder den del af stikledningen der ligger indenfor skel. Altså har du pligt til at sørge for at kloakken på din grund er i orden og der ikke sker udsivning fra kloakrørene. Er du i tvivl om hvor kloakrørene er, kan du ofte finde den gamle byggesag i Filarkiv.dk

I Smørum er der Novafos der driver det offentlige kloaknet, herunder gennemførelse af tiltagene i Egedal kommunes spildevandsplan.

Du kan kontakte Novafos hvis du oplever driftsproblemer med det offentlige kloaksystem. Du kan også kontakte Novafos hvis du har spørgsmål om hvor den offentlige kloak ligger, eller hvor kloakstikket frem til din grund ligger. Du kan også kontakte Novafos hvis du har spørgsmål til renseanlægget, eller skal have tømt din bundfældningstank eller samletank.

Det er Måløv renseanlæg der står for rensning af spildevand fra Smørum. Måløv renseanlæg er stort renseanlæg med en kapacitet til at klare spildevand for 70.000 personækvivalenter. Måløv renseanlæg er et MBNDKS renseanlæg hvilket vil sige, at det er et af de mest avancerede danske renseanlæg.

Når spildevandet er renset, udledes det rensede spildevand i Jonstrup Å. Det rensede spildevand pumpes således de 226 meter væk fra renseanlægget.  

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.