Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice i København S og SV døgnet rundt

Vi tilbyder professionel kloakservice i København S og SV døgnet rundt. Bor du på Amager eller i SV-kvarteret, så kontakt vores døgnservice, hvis du har brug for akut kloakservice. Vores kloakfirma har specialiseret sig at løse akutte kloakserviceopgaver for borgere og virksomheder i København og omegn hele døgnet rundt. Vi løser dog naturligvis også mange andre opgaver indenfor kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med at løse:

Brug af kamera ved inspektion af kloakken

Med en TV-inspektion kan vi nemt og hurtigt lokalisere fejlen i din kloak. Ved en TV-inspektion bruger vi et medbragt kamera og en monitor til at få et kig ind i kloakken og i afløbsrørene. Herved behøver vi ikke at gætte på hvad problemet er, men kan med langt større sandsynlighed lokalisere og udbedre skaden med det samme. Hvis vi i første omgang kan lokalisere den reelle årsag til problemet med kloakken, så vil sandsynligheden for at problemet opstår igen også være mindre. Her finder du en række andre gode grunde til at få foretaget en TV-inspektion af din kloak:

  • Finde ud af om du har rotter i kloakken
  • Finde ud af hvorfor din kloak bliver ved med at stoppe til
  • Finde ud af om der er utætheder i afløbsledninger

Hjælper private og virksomheder i København S og SV

Vi yder kloakservice for både private og virksomheder i København S og København SV. Vores kloakfirma hjælper både ved akutte kloakproblemer og almindelige kloakopgaver. Hos Akut Kloakservice tilbyder vi bl.a. kloakrensningkloakspuling og slamsugning. Det er underordnet om du bor i et hus eller en lejlighed, vi står altid klar til at hjælpe beboere på Amager eller i SV-kvarteret. Vi hjælpe også lokale butiksindehavere, virksomheder og andre erhvervsdrivende med kloakservice. Vores mangeårige erfaring med kloakservice gør, at vi stort set altid kan hjælpe dig med at få løst dit kloakproblem.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Døgnvagt for København S og København SV

Vores døgnvagt omfatter København S og København SV. Faktisk dækker vi hele Amager inklusiv Kastrup og Dragør kommune. Så har du akutte kloakproblemer på Amager eller i København SV, så tag trygt kontakt til os. Vi yder hurtig service, hvis uheldet er ude og du f.eks. står med et tilstoppet afløb. Et akut problem med kloakken kan opstå på alle tider af døgnet, derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnservice. Du kan ringe eller skrive til vores døgnservice 24 timer i døgnet, alle dag inklusiv i weekenderne og på helligedage. Tager du kontakt til os, så er du allerede godt på vej til at få løst dit kloakproblem, uden lang ventetid.

akut kloakservice

Kloakservice i København S og SV når problemet opstår

Kloakken er som bekendt helt nødvendig for, at vi kan udføre vores daglige gøremål. Både i privatlivet og arbejdslivet har vi brug for rindende vand, og som der flyder væk ganske uproblematisk. Det er svært at gennemføre dagen, hvis der er problemer med toilet, vask eller bad.

Derfor kan det være en rigtig god idé at vide hvem man skal kontakte med kloakservice i København S og SV. Vi har mange års erfaring og ekspertise hos Akut Kloakservice.

Højtryksspuling med Akut Kloakservice

Højtryksspuling fungerer rigtig godt til at løse og forebygge tilstoppet kloak. Du kan hurtigt komme stoppede afløb, vaske, brønde og toiletter til livs med en kloakspuling. Metoden hjælper til at fjerne belægninger i brønde eller i rør, så vandet i kloakken igen kan strømme frit – og hverdagen kan fortsætte ubesværet.

Hvornår har jeg brug for kloakservice døgnvagt?

Hos Akut Kloakservice har vi altid en kloakservice døgnvagt, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig. Vi tilbyder akut kloakservice i København S og SV – alle døgnets timer og alle ugens dage.

Men hvordan ved du, om dit problem er akut eller ej? Det kan være svært at afgøre. Derfor skal du heller ikke være bange for at kontakte os. Vi kan sagtens hjælpe dig med at afklare, om problemet kræver en løsning her og nu, eller om det kan vente. På den måde kan vi også sørge for, at du får udført opgaven på det mest belejlige tidspunkt og til den bedste pris.

Tilstoppet kloak? Disse ting kunne tyde på det:

  • Stoppede afløb kan være et tegn på tilstoppet kloak
  • Bliver toilettet ved med at stoppe til? Står vandet højt?
  • Hvis vandet ikke løber uproblematisk ud af vasken
  • Septiktanken skal tømmes
  • I tvivl? Du kan altid ringe til vores kloakservice døgnvagt.

Priser og tilbud på kloakservice

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser og for at få et tilbud på kloakservice. Generelt afhænger vores priser af hvor lang tid opgaven tager og på hvilket tidspunkt af døgnet den skal udføres. Vi tager tillæg for opgaver som kræver akut udrykning. Ligeledes betaler du mere for arbejde udført om aftenen, natten og i weekenden.

Med vores erfaring spotter vi problemet ret hurtigt

Akut Kloakservice har en stor moderne vognpark med en række moderne maskiner der kan rense din kloak. Vores biler har det rette udstyr til at bekæmpe dit problem. Som professionelt kloakfirma i København S og SV kan vi tydeligt se, hvad et problem med kloakken kræver. Så nemt er det imidlertid ikke, hvis du ikke er fagperson. Derfor vægter vi det enormt højt, at kommunikationen mellem os er god. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du forstår, hvad vi foretager os, lige fra du henvender dig med problemet, til vi har løst det.

Kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk for priser eller tilbud på kloakservice i København S eller København SV.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.