Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice København - få akut hjælp med døgnvagt

Har du brug for akut hjælp til kloakservice i København? Uanset hvilke behov du har for kloakarbejde i københavn så kan du få besøg af os til, kloak rensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion. Du får besøg af vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi er et kloakfirma med døgnvagt alle ugens dage, inklusive mandag til søndag og alle helligdage.

Hvis du har brug for kloakrensning i København, så kontakt os, og vi vil hjælpe dig med dit kloakarbejde hurtigere end du kan nå at fortælle os, hvordan dit kloakproblem er opstået. Vi er tilgængelige ved telefonen døgnet rundt og alle årets dage, så du kan altid få fat i os, når du har brug for hjælp til din kloak i København.

Hos os får du altid:

Døgnvagt til kloakservice i køre i hele Storkøbenhavn

 • København C
 • København N
 • København NV
 • København S
 • København SV
 • København Ø
 • København V
 • København K
 • Indre By
 • Østerbro
 • Nørrebro
 • Bispebjerg
 • Brønshøj-Husum
 • Vanløse
 • Valby
 • Vesterbro/Kongens Enghave
 • Amager Vest
 • Amager Øst

Om det er aften eller nat, weekend eller helligdag, jul eller nytår, så skal du kunne være sikker på at få hjælp, når du har behov for det.

Hos os kan du heldigvis altid vide dig sikker på dette, da vi laver kloakrensning døgnet rundt og alle årets dage. Ring trygt til vores døgnvagt, og vi sender en mand ud til dig i København, uanset dato eller tidspunkt.

Vores specialister er lynende hurtigt ude ved dig, og det tager typisk under to timer for vores folk at være fremme på din adresse fra, når du ringer til os med dit akutte problem.

Herefter løser vi din opgave grundigt, så du ikke skal tænke på den igen, og vi giver selvfølgelig råd og vejledning til vedligeholdelse, hvis du ønsker det. Det gælder uanset om der skal en spuling af kloak til for at løse problemet eller en tv.inspektion af dræn eller kloakken for at lokaliserer problemet. 

Erfarne fagfolk i København City kloakservice

Vi har igennem 26 år lavet kloakrensning samt kloakservice i København City, og vi har derfor oplevet lidt af hvert i vores arbejde.

Al denne erfaring kommer nu dig til gode, når du kontakter os, da vi stolt kan slå os på brystet og sige, at du ikke kan finde bedre specialister i denne branche til at løse din opgave.

Vi laver blandt andet:

 •     Kloakservice
 •     Kloakspuling
 •     Slamsugning

 

Dette er dog kun få eksempler på de opgaver, vi kan lave for dig, og vi er altid klar på en ny opgave, hvis du skulle have sådan en til os.

Vi løser alle opgaver store som små, og vi gør det med en grundighed og professionalisme, du ikke kan finde andre steder i vores hovedstad.og 

akut kloakservice TV-Inspektion

Kloakrensning i København på højt niveau

Slamsuger København tilbyder kloakrensning og Tv-inspektion, uanset hvor du bor i storkøbenhavn, om du har en kolonihave, en villa, lejlighed eller virksomhed så får du kloakservice på højt niveau. Med +4 stjerner på Trustpilot og over 198 anmeldelser har vi vores kunder talt. Vi er den rette partner til kloakrensning i og omkring København.

Vores specialister er altid venlige og imødekommende, og de sætter sig grundigt ind i din unikke situation, så du er sikker på at få den bedst mulige hjælp, når du kontakter os.

Vi holder os desuden ajour med de nyeste tendenser og påfund i vores branche, så du kan være sikker på, at vores viden er umatchet, og vores grej er det bedste på markedet.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kontakt os her og nu

Står din kloak eller afløb og driller, så ring til os med det samme på telefon 41 501 500 eller skriv en mail til info@akutkloakservice.dk, så vi kan hjælpe dig af med problemet.

Vores personale er klar døgnet rundt til at give dig et gratis tilbud, og vi er altid mere end villige til at svare på alle slags spørgsmål for at gøre din oplevelse af os til den bedst mulige af slagsen.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Københavns Kommune

Danmarks hovedstad, Københavns Kommune, er helt naturligt den folkerigeste kommune i hele landet. Samtidig er det en kæmpe turistattraktion, der tiltrækker mange mennesker hvert år. Derfor er der naturligvis et kæmpe pres på det efterhånden gamle kloaksystem.

Siden 1857, hvor folket vedtog kloakloven og der blev grundlagt kloakker i København har der været styr på udledningen af menneskeligtafføring og spildevand.

Før kloaksystemet blev etableret blev det menneskelige affald indsamlet i svindgruber, der ofte var placeret indendørs, under trapper i bygninger. Føj for en lugt på en varm sommerdag.

Omkring 1800-tallet blev folket klogere og fik indrettet “retriner” også kaldet tøndeklosetter eller det mange af os kalder et “das”. Disse blev bygget ude i baggården, som et lille træskur. Dem med et udskåret hjerte i døren, så der kunne komme lidt lys ind. 

Lokummet der stod i gården skulle deles mellem beboerne i ejendommen og da københavnerne boede i små lejligheder med mange beboere så var det ikke ualmindeligt at der var 15 til 20 numser om 1 lokum.

Tømningen af “lokummet” foregik med en spand. Om natten kørte specielle hestevogne rundt med såkaldte “Natmænd” og tømte “Dasset” Natmanden kørte fra baggård til baggård og tømte de fyldte lokummer. Sikke et job.

I dag sætter vi os på det vandskyllende toilet, afleverer det vi skal og derefter trykker vi på en knap og det hele forsvinder af sig selv ud gennem faldstammen, ned under bygningen i kloaksystemet og afsted til rensningsanlægget. Alt er automatiseret og de stakkels natmænd hedder i dag “Kloakfolk ” og har et langt mere behageligt arbejde og udstyr til at klare kloakproblemet.

Vidste du...

Selv om kloakloven blev indført i 1857 så fandtes der stadig over 30.000 lokumstønder rundt om i København i 1900-tallet og helt op til 1970 blev dasset stadig brugt på Nørrebro. Da vi gik ind i året 2000, fandtes der stadig lokummer dog kun i nogle få københavnske kolonihaver. Disse lokummer blev tømt af den lokale slamsuger, om dagen.

Opgaven med at etablerer et nyt kloaknet i slutningen af 1800-tallet var enorm. Der skulle både etableres rindende vand ind til husene og spildevandet skulle ledes væk i et kloaksystem. Det eksisterende kloaksystem var lavet af træ og det var en kæmpe opgave at få ændret. Opgaven med etablering af kloaknettet strakte sig langt ind i 1900-tallet. Faktisk skulle vi helt op til 1970érne før de sidste bygninger blev renoveret og de fælles lokummer i gården blev nedlagt

Det var sansynligvis den dødelige koleraepidemi i København i 1853 der satte skub i interessen for bedre hygiejne. Der blev sat gang i vandskyllende toiletter, der blev udledt til kloaksystemet, og der blev etableret rent drikkevand.

Dog var det ikke nok for at få gang i etableringen af kloaknettet. Det var både veje der skulle graves op, stikledninger der skulle føres ind til husene. Derefter skulle hus ejeren bekoste rørføring, faldstammer, vandrør og tilsidst det fine vandskyllede toilet. Husk på at den gang var der hverken et rum til toilettet og uden for voldene var der ikke engang underjordiske kloakker i træ. Opgaven var ufattelig stor og krævede mange penge og endnu større vilje fra husejerne.

Alt dette holdt sammen med tiden i København mellem 1857 og 1970, så tog det en periode på over 100 år at lave kloaksystem i København. Husk også at der var krig undervejs hvor København blev bombet flere gange.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.