Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Taastrup

Har du akut brug for døgnservice hjælp så ring til Taastrup kloakservice. Du kan få kloak hjælp, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion dag og nat. Når du ringer står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt i Taastrup alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Når du har brug for hjælp, er Taastrup kloak service klar til at køre ud til dig.

Vores Tåstrup kloakservice afdeling, har over et kvart århundredes erfaring med at ordne kloakker, og vi kan også hjælpe dig med dit problem, hvad enten det er stort eller småt.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Vi hjælper dig med kloakservice i Taastrup

Med mange års erfaring og med landets bedste specialister, kan vi garantere, at du ikke kan finde kloakservice i Tåstrup, der er bedre end hos vores lokale kloakservice.

Vi laver alle slags opgaver for dig, og vi overholder alle aftaler – heriblandt:

  • Slamsugning
  • Afløbsrensning
  • Kloakspuling
  • Løsning af tilstoppelser

Hvis vi ikke har nævnt det, du søger, eller du har andre problemer, så kan du altid kontakte os, hvor vi vil sidde klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Vi har døgnvagt, med kloakservice Taastrup 365 dage

Når du har et akut problem med din kloak eller dit afløb i Tåstrup? Vi er klar til at køre ud til dig med akut døgnvagt kloakservice i Taastrup.

Vi kan hjælpe dig døgnet rundt og alle årets 365 dage, så uanset hvornår dit akutte problem opstår, så er vi der til at løse det.

Vi er i stort set alle tilfælde ude på din adresse på mindre end to timer fra, når du ringer til os, og vi sørger altid for, at problemet bliver løst fuldt forsvarligt.

Du skal aldrig være i tvivl om, hvorvidt du har fået fat på de rigtige folk, når du ringer til os, og vi sætter en ære i at løse dit akutte problem så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Få kompetent og effektiv kloakservice i Taastrup

Vores specialister er blandt branchens bedste, og vi sætter en ære i, at de konstant bliver efteruddannet og certificeret, så de kan løse alle typer af kloakservice i Taastrup fuldt forsvarligt.

Vores folk overholder altid alle aftaler, og vi lover en hurtig og effektiv kloakservice, der ikke spilder din tid, da vi ved, at vores arbejde sjældent er noget, folk nyder.

Hos os har du derudover altid muligheden for at få råd og vejledning om, hvordan du passer bedst på din kloak, og vi tilbyder altid gratis sparring til, når du er i tvivl om noget. Med over 26 års erfaring i markedet er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad du måtte spørge om.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud

Hvis du har brug for kloakservice i Taastrup, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

vores kompetente og service minde personale sidder klar til at lave et tilbud, der passer til dig. Alle tilbud er selvfølgelig 100 procent gratis og uforpligtende, men vi tror på, at vi er den rette partner til dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Høje Taastrup kommune

2630 Taastrup ligger på Nordøstsjælland og er en forstad til København. Den ligger øst for den gamle landsby Høje Taastrup som nu er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har omkring 35.000 indbyggere og den største i Høje Taastrup kommune der tilhører Region Hovedstaden. Udover Taastrup ligger Hedehusene, Sengeløse, Reerslev og Vridsløsemagle også i Høje Taastrup kommune.
Taastrup strækker sig nord-syd ad Taastrup hovedgade fra Klovtoftekrydset til Ishøj stationsvej og omfatter to sogne, Taastrup Nykirke og Rønnevang.

Alle større eller mindre byer i Høje Taastrup og en stor del af det åbne land er kloakeret. Kommunens spildevandsforsyningsselskab HTK Kloak A/S ejer og står for driften af alle spildevandsledninger og kloakanlæg.

Der arbejdes ud fra følgende kloakeringsprincipper
• I fælleskloakerede områder afledes spildevandet og regnvand i en samlet kloakering, hvor både spildevand og regnvand ledes til renseanlægget.
• I separatkloakerede områder afledes spildevand og regnvand i separate kloakledninger og spildevandet ledes til renseanlægget og regnvandet udledes til et nærliggende vandområde.
• I spildevandskloakerede områder afledes kun spildevands til en spildevandskloak. Grundejeren håndterer selv regnvandet.
Spildevandet renses på Kallerup Renseanlæg eller Spildevandscenter Avedøre, der også modtager spildevand fra flere andre kommuner.

Kallerup Renseanlæg er et middelstort renseanlæg der kan behandle mængden af spildevand fra 9550 personækvivalenter, altså det spildevand som en voksen person i gennemsnit bidrager med pr. dag
Kallerup Renseanlæg er et MBNDK-renseanlæg, hvilket vil sige at det er et af de mest avancerede danske renseanlæg

Vidste du...

… at alle borgere og virksomheder i Høje Taastrup, der har en samletank eller en bundfældningstank, skal være tilmeldt en kommunal tømningsordning. Alle medlemmer af den kommunale ordning skal have deres tank tømt af virksomheden Norva24 Danmark A/S, som kommunen har kontrakt med.
Har du en samletank, skal du selv kontakte Norva24 Danmark A/S for at få den tømt. Har du en bundfældningstank, bliver den automatisk tømt en gang om året. Er der behov for yderlig tømning, skal du selv kontakte firmaet.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.