akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice i Kastrup

Har du brug for akut kloakservice så ring døgnet rundt vi køre ud til hele øens kloak med slamsuger, kloak kamera og udføre kloakservice i Kastrup, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der problemer med din kloak eller afløb? Er dit toilet eller kloak ukampdygtig? Leder du efter kompetent kloakservice i Kastrup? Så er dit kloak firma kun et opkald væk.

Akut kloakservice har hjulpet mere end 1000 tilfredse kunder med deres kloak problem. Vores Kloak firma sætter en ære i at udføre markedets bedste kloak arbejde. Du kan altid få fat i en af vores fageksperter via vores døgnservice.

Når du bruger vores kloakservice i Kastrup får du:

Ring til os i dag. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kloakservice Kastrup med akut døgnvagt

Bor du i Tårnby, på Amager og har brug for kloakservice, så kontakt vores døgnvagt.

Vi rykker akut ud alle timer på døgnet, så du kan altid få fat i os, når du står og skal bruge kloakservice, kloakrensning og slamsugning, så er vi den rette. 

Alt vores arbejde fortages af fageksperter med mere end 26 års erfaring i branchen.

Vi yder at til vores bedste for at løse dit kloakproblem, så hurtigt og effektivt som muligt. Hos os er god kundeservice en naturlig del af enhver opgave.

Hvilke opgaver løser vi inden for kloakservice i Kastrup

Der findes ikke en opgave, som vi ikke kan løse inden for kloakservice i Kastrup. Du kan altid have ro i maven, når du bruger os til at håndtere din opgave.

Her er nogen af de opgaver vi løser:

  • Slamsugning
  • Kloakrensning
  • Tømning af olietank
  • Kloakspuling
  • Rensning af afløb, gulvafløb, toilet og vask

Vores fageksperter er klar på telefonen alle ugens dage og vi rykker akut ud til alle opgaver, oftest fremme inden for 2 timer.

Lad os høre fra dig, så giver vi med glæde et gratis tilbud.

akut kloakservice

Slamsugning til private og virksomheder i kastrup

Slamsugning tilbydes til private og virksomheder i Kastrup, dag og nat. Akut kloakservice køre rundt i hele området med slamsugeren for at opretholde et sundt og rent miljø i kloaksystemet på Amager. Slamsugning indebærer effektiv fjernelse af forskellige typer sundhedsskadeligt affald og slam fra kloaksystemet ved hjælp af avanceret specialudstyr som slamsugerbilen altid har med rundt i gaderne.

For private boliger i Kastrup er slamsugning afgørende for vedligeholdelsen af septiktanke og nedsivningsanlæg til spildevand. Udeladelse af denne service kan føre til en oversvømmelse af kloaksystemet, eller endnu værre, sundhedsfare, derfor er det vigtigt at du handler med det samme når din kloak er stoppet eller oversvømmet.

Ligeledes kan slamsugning også være påkrævet for virksomheder, der arbejder med større mængder affald og slam fra deres industrielle processer, eller restaurationer der udleder en del flydende fedtstof i afløbet. Det kan være nødvendigt, at få slamsugeren forbi og få en ren kloak, for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø og bevare miljøet i lokalsamfundet.

Uden tvivl kan det siges, at slamsugning er en vigtig og integreret del af vedligeholdelsen af kloaksystemet. Dette er afgørende for vores sundhed og miljø, og det er noget, alle skal tage ansvar for.

Vi vil være den foretrukne til kloakservice i Kastrup

Vi sætter en ære i vores arbejde og høje serviceniveau, når du hyrer os ind til en opgave. Det er med den tilgang, at vi har eksisteret i mere end 26 år og er kundernes foretrukne til kloakservice i Kastrup. 

Alle aftaler overholdes og du får altid leveret dit arbejde efter alle standarder. Vi investere løbende i markedes bedste udstyr og teknologier, så vores kunders uheld bliver løst til den højeste kvalitet og til aftalt tid.

Kontakt Akut Kloakservice i dag

Du kan altid kontakte os på døgntelefonen. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på professionel kloakservice på Amager, i Kastrup, Tårnby og Dragør ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vores medarbejder ringer til dig, når han er på vej ud til din adresse. Din opgave bliver løst korrekt, så dine afløb fungerer korrekt igen.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kastrup, Tårnby kommune

Kastrup er en bydel i Storkøbenhavn beliggende i Tårnby kommune på Amager.

Der bor jf. den seneste opgørelser fra Danmarks Statistik, lidt mere end 43.000 indbyggere i hele Tårnby Kommune.

Mod syd slutter Kastrup ved lufthavnen, mens den mod nord grænser op til Sundbyerne og mod vest grænser byen op til Tårnby.

Kastrup er særdeles kendt for Kastrup Lufthavn og som landfæste for Øresundsbroen.
Kastrup Lufthavn er Danmarks største lufthavn og sender hver eneste dag tusindvis af rejsende afsted til mange forskellige rejsemål. Lufthavnen havde i 2022 mere end 22 millioner rejsende, så der er travlhed i den store lufthavn, hvor der dagligt letter og lander tæt ved 800 fly.

Kastrup Station blev (gen)indviet som en del af Metroens 3. etape, den ligger på Østamager banen og betjenes af linje M2. 

Vidste du...

…at Tårnby Renseanlæg ligger i Kastrup. Renseanlægget er i kategorien store renseanlæg og har en kapacitet til at behandle spildevand for 71.500 personækvivalenter. Tårnby Renseanlæg er et såkaldt MBNDK-renseanlæg, som hører til de mest avancerede danske renseanlæg.

Efter behandlingen af spildevandet, udledes det rensede spildevand i Sydlige Øresund. Det rensede spildevand skal pumpes 2,23 km. væk fra renseanlægget.

Tårnby Forsyning står for driften af Tårnby Renseanlæg, og de er samtidig ansvarlig for etablering af storm- flodssikring i kommunen.

Klima og energi fylder meget i Tårnby Forsyning, og man ser hele tiden på hvordan man kan blive energi- og CO2- neutrale. Et af værktøjerne er et pyrolyseanlæg og Tårnby Forsyning har derfor besluttet at opfører et pyrolyseanlæg på deres renseanlæg i Kastrup.

Anlægget skal placeres i en 600 kvadratmeter stor bygning på renseanlægget. Et pyrolyseanlæg fungerer som en stor ovn, der kan være med til at omdanne spildevandsslam fra renseanlægget til bæredygtigt gødningsprodukt.

Slam fra spildevand består primært af organiske stoffer, og med det nye anlæg vil efterladenskaberne fra de ca. 43.000 indbyggere i Tårnby i fremtiden gøre mere gavn end det er tilfældet i dag. 

Slammet bliver i dag kørt ud på landbrugsjord, hvilket har en negativ side, da der er stoffer i slammet som medicinrester, tungmetaller og PFAS. Der er grænseværdier for disse stoffer og den grænse er ved at være nået, hvilket vil betyde at slammet ikke længere kan køres på landbrugsjord.

Pyrolyseanlægget vil ved hjælp af opvarmning til 650 grader, kunne fjerne de skadelige stoffer som f.eks. PFAS og omdanne 50 % af massen til biokoks, der kan bruges i skovbrug. Den resterende del af massen omdannes til gas.

Total set er det en god forretning for Tårnby Forsyning, der nu slipper for omkostningen med transport af slammet, ligesom der nu er mulighed for indtjening på biokoks. Samtidig reduceres antallet af afhentninger, dvs. der kommer væsentlig færre lastbiler til og fra renseanlægget, hvilket også er godt for miljøet.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.