Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Effektiv og professionel 24/7 - Kloakservice Farum

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Søger du et erfarent firma inden for kloakservice er Akut Kloakservice det rette valg. Det gælder alle opgaver i forbindelse med kloakrensning i Farum. Vi har erfarne medarbejdere, der blandt andet kan hjælpe med:

  • Tilstoppede toiletter
  • Faldstammer der skal renses
  • Gulv- og køkkenafløb der skal renses
  • Slamsugning (f.eks. kloakbrønde og vejbrønde)
  • Rengøring af slambassiner, slamtanke, fedtudskillere, olieudskillere og sandfang
  • Løbende tømning af septiktanke

Vi tilbyder TV-inspektion af kloak i Farum

TV-inspektion af kloak er en god måde til at definere dit kloakservice behov. Hurtigt og effektivt finder vi årsagen til dine problemer og løser det efterfølgende. Vi kan for eksempel undersøge:

  • Om der er rotter i huset eller i kloakken
  • Om der er utætheder eller brud på Kloak eller afløbsledninger
  • Årsagen til tilbagevendende problemer med tilstoppet kloak
Hvem er vores kunder?

Vi servicerer både private kunder (bolig, sommerhus og kolonihavehus) og virksomheder i Farum med topprofessionelle løsninger inden for kloakservice. Uanset kundetype kan du altid forvente kyndig vejledning både før, under og efter udførsel af en given opgave.

akut kloakservice Kloakservice Farum

Kloakservice hele døgnet rundt

Vi er klar med hurtig udrykning i Farum. Behovet for kloakservice kan være meget akut og derfor har vi døgnvagt på hele ugen, alle 24 timer i døgnet.

Opstår der et akut behov, kan vi kontaktes på telefon 41 501 500.

Professionel kloakservice udføres

Hvis du står og mangler hjælp til at udbedre din kloak eller rense din faldstamme, så kan du finde hjælp ved kloakservice Farum. Med mulighed for akut kloakservice kan vi hurtigt og kyndigt udbedre dine kloakproblemer.

Kloak og afløbsproblemer kan være ulidelige at leve med. Det er svært at få hverdagen til at fungere, når man ikke kan bruge sit afløb. For stort set alle husstande kan det være irriterende for hverdagen, hvis husets kloak pludselig svigter. Det kan desuden være vanskeligt for det fleste at finde ud af, hvordan de skal fikse det. Her er det vigtigt at konsultere kloakfirma, hvor man kender til de forskellige problemer, der kan opstå.

Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor udfordrende og drænende det kan være at have problemer med afløbet, så derfor tilbyder vi kloakservice i Farum med døgnvagt. Det er nemlig ikke altid om dagen, at kloakproblemerne opstår. Det kan være nødvendigt med kloakservice med døgnvagt, som kan træde til, så snart du får øje på problemet. Jo hurtigere problemet bliver udredt desto hurtigere kan udbedring og reparation blive sat i gang. På den måde kan du hurtigt få en velfungerende kloak tilbage med vores akutte kloakservice.

Slamsugning og kloakrensning når det ønskes

Selvom de fleste vil vide, hvad de skal gøre ved et stoppet toilet, så skal der sommetider mere til end en svupper. Det samme gælder for en stoppet vask. Det forebyggende arbejde kan desuden være vigtigt og for at undgå for mange problemer med kloakken og afløbet, så er det godt at sørge for at vedligeholde.

En måde hvorpå man kan vedligeholde kloakken, er at få den renset med en slamsuger. Hvis du har mistanke om, at din kloak trænger til en kloakrensning, så kontakt vores Akut kloakservice i Farum og lad os hjælpe.

Kloakproblemer kan løses med tv-inspektion

Hos Akut kloakservice tilbyder vi også TV-inspektion af din kloak. På den måde kan vi afklare præcis, hvor problemet er opstået og handle derefter. Tv-inspektionen giver mulighed for at bestemme med sikkerhed, hvad årsagen til problemerne er.

Et stoppet toilet ordner vi

Et stoppet toilett eller stoppet afløb af den ene eller anden slags kan vores biler hurtigt klare. Vi har klædt vores mandskab ordentlig på og de har masser af erfaring med afløb og toiletter der ikke virker efter hensigten.

Priser for kloakservice Farum

Der findes mange typer af kloakservice og derfor varierer prisen også fra projekt til projekt. Prisen afhænger blandt andet af tidspunktet for udførelse af opgaven, samt opgavens størrelse. Man kan dog altid kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud på kloakservice Farum. Al arbejde bliver udført at dygtige og erfarne medarbejdere.

Kontakt os gerne på telefon 41 501 500 eller via mail info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Farum, Furesø kommune

3520 Farum er en by i Nordsjælland, med omkring 20.000 indbyggere (inkl. Stavnsholt). Farum ligger i Furesø kommune, der ligger i Region Hovedstaden.
Imellem Farum sø og Furesø går en nord-syd gående trafikkorridor med motorvej, landevej og jernbane, som til en vis grad deler byen i to dele, også kaldet Farum Øst og Farum Vest. Korridoren kan kun passeres via broer over motorvejen.
I øst-vestlig retning går amtsvejen mellem Birkerød og Lynge- Slangerup- Frederikssund, lige nord for den hidtidige bymæssig bebyggelse.

I Farum ligger Farum Park som er et fodboldstadion med plads til 10.000 tilskuere. Stadion er hjemmebane for fodboldklubben FC Nordsjælland. Farum Park er desuden konferencecenter med restaurant, ligesom der er hotelfaciliteter og mødefaciliteter.

Midt i Farum ligger Farum Bytorv, der er et overdækket indkøbscenter med 50 butikker og 770 parkeringspladser. Centret åbnede i 1977, men blev dog først overdækket i 1993.

Vidste du...

… at spildevandet i Farum håndteres af Farum Renseanlæg. der er et stort renseanlæg med en kapacitet til at håndtere spildevand for 40.000 personækvivalenter. Renseanlægget er et MBNDK-renseanlæg, der tilhører de mest avancerede danske renseanlæg. Når spildevandet er renset, udledes det i Furesø. Det betyder at det rensede spildevand skal pumpes 97 meter væk fra renseanlægget.

Spildevandet i Birkerød behandles af Sjælsø Renseanlæg, der ligger i Birkerød. Sjælsø Renseanlæg er et middelstort renseanlæg, der har kapacitet til at behandle spildevand for 15.000 personækvivalenter ( en personækvivalenter er den mængde spildevand en gennemsnits voksen person udleder på et døgn)

Renseanlægget er ligesom Farum renseanlæg et MBNDK-renseanlæg, der sikrer at spildevandet renses på den bedste måde med det mest avancerede udstyr.
Efter behandling på Sjælsø Renseanlæg, udledes det rensede spildevand i Usserød Å. Det rensede spildevand skal således pumpes 2,85 km. væk fra renseanlægget.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.