Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice i Fredensborg døgnet rundt

Oplever du forstoppede kloakker og har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Fredensborg, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet med kloakservice Fredensborg. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice er klar til at rykke ud til opgaver i Fredensborg. Ring, så sender vi en kloakmand ud til dig. Hos hos får du altid en professionel service, lige meget om du har brug for Slamsugning, kloakrensning eller anden kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med i Nordsjælland:

 • Tilstoppede afløb
 • Rensning af faldstammer
 • Stoppede toiletter
 • TV-inspektion af kloak
 • Døgnservice ved akut kloakproblem
 • Tømning af septiktanke
 • Rengøring af slambassiner og slamtanke
 • Slamsugning af forskellig art

Find fejl med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion kan lokalisere, hvad fejlen eller problemet med din kloak er. Har du et tilbagevendende problem med kloakken, så er det en god idé at starte med en TV-inspektion. Ofte er det også billigere og mere tidsbesparende at få foretaget en undersøgelse af kloakken med et kamera først. Herefter kan vi nemlig hurtigt definere hvilken type af kloakrensning, der er behov for. Her er en række, at de situationer hvor vi altid anbefaler en TV-inspektion:

 • Mistanke om rotter i kloakken
 • Tilbagevendende problem med tilstopning af kloak
 • Mistanke om utætheder i afløbsledninger og i kloakken

Rykker ud til private og virksomheder i Fredensborg

Hos Akut Kloakservice rykker vi ud til både private og virksomheder i Fredensborg. Lige meget om der er tale om et kloakproblem i en beboelsesejendom, et hus, sommerhus, kolonihavehus eller hos en virksomhed, så kan vi hjælpe. Vores mangeårige erfaring gør, at vi stort set altid kan lokalisere og få løst det problem, som du har med kloakken. Du får altid kyndig rådgivning og effektiv kloakservice hos os.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice døgnvagt også i Fredensborg

Kloakproblemer opstår ofte på et ubelejligt tidspunkt. Derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnvagt. Som vores navn antyder, så rykker vi ud når du har et akut problem med din kloak. Vores døgnservice omfatter Fredensborg og omegn. Vi er klar til udføre kloakservice alle timer i døgnet også i weekenderne.

I disse 3 situationer har du gavn af kloakservice døgnvagt:

 1. Får du pludselig problemer med kloakken midt om natten?
  Det er ikke noget problem for os hos Akut Kloakservice. Vi er klar til at rykke ud i Fredensborg – også i de mørke timer. Jo hurtigere du får fikset problemet, jo bedre og billigere vil det være for dig!
 2. Hvis du oplever et akut problem med kloakken i weekenden,
  kan du også kontakte os her. Vi er udmærket klar over, at vi ikke kan lære kloakken klokken eller kalenderen. Derfor kan du altså også få hjælp fredag, lørdag og søndag, hvis det skulle være nødvendigt.
 3. Du kan også ringe eller skrive til os på et hvilket som helst tidspunkt.
  Så kan vi hjælpe dig med at afklare, om du har behov for kloakservice i Fredensborg her og nu, eller det kan vente. Hvis det kan lade sig gøre, udsætter vi selvfølgelig arbejdet til et mere belejligt tidspunkt, hvor prisen også vil være billigere.

Vi tilbyder døgnservice på kloaksugning og slamsugning

En slamsugning er én af den slags opgaver, du som borger ikke selv lige kan løse. Det kræver nemlig mere end bare en svupper og en smule håndkraft. Akut Kloakservice har en vognpark fyldt med moderne maskiner, som alle er driftssikre og klimavenlige.

Her finder du også vores slamsuger, som vi gerne kører ud med. Slamsugeren er en slags stor støvsuger, som suger slam i stedet for støv. Den kan hurtigt og effektivt suge slam, skidt, snavs og forstyrrende emner ud af dine kloakrør.

Efter en slamsugning vil du opleve, at vandet løber uden modstand. Det er, fordi kloaksystemet igen er blevet rent og frit, så der ikke er blokeringer eller ansamlinger af det ene eller det andet.

Har du problemer med vandforsyningen i virksomheden, privaten eller sommerhuset, kan en slamsugning altså gøre underværker. Det kan også være super som forebyggelse, hvis du gerne vil være sikker på, at du har et sundt kloaksystem til alle hverdagens og arbejdslivets formål.

I tvivl om du har brug for en slamsuger i Fredensborg?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en slamsuger i Fredensborg, du står og har brug for, så kan det være godt at kende nogle fif. Her er en liste over typiske tegn på, at en slamsugning måske kan være en god idé, dér hvor du befinder dig:

 • Vasken vil ikke lade vandet løbe ud igen – eller det løber ikke lige så hurtigt ud, som det plejer.
 • I dit toilet er vandet begyndt at stå højere, end det plejer.
 • Begge disse ting kan være et tegn på tilstoppede kloakrør.
 • Slamsugning kan være en god løsning på netop dette!
 • Hvis der lugter dårligt, kan det også være, at der er brug for en slamsugning.
 • Skal vi tømme din septiktank

Hvad er prisen for kloakservice

Hvad koster en kloakrensning eller en anden form for kloakservice? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og typen af opgave. Er der tale om en hasteopgave. hvor vi er tilkaldt via vores døgnservice, så vil der selvfølgelig være et tillæg for det. Du kan dog altid være sikker på, at vi sende en kompetent kloakmand ud til din opgave i Fredensborg.

Kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi hjælper med alt inden for kloakrensning og service

Det kan være svært at vide, om du har at gøre med den ene eller den anden type problem med kloakken. I nogle tilfælde skal du bruge professionelle til at afklare det. Vi sidder altid klar på telefonen og vi besvarer alle spørgsmål vedrørende kloakservice i Fredensborg.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Fredensborg

3480 Fredensborg er en lille stationsby imellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg har ca. 9.000 indbyggere og er navngivet efter byens store turistattraktion Fredensborg slot, der ligger lidt vest for byens centrum. Fredensborg slot ved Esrum sø har særstatus blandt de danske slotte, som regentens mest benyttede residens efter Amalienborg.

Mod nord og øst er byen primært omgivet af skovene Lille og Store Dyrehave, Gribsvad samt Stenholtsvang. Mod syd og vest er det primært marker der omkranser byen.

I Fredensborg bymidte ligger Frederiksborg slot, hvor de danske konger i årerne 1671 til 1840 blev kronet. Frederiksborg slot er kåret til en af Danmarks ni største turistattraktion, og besøges årligt af mange tusinde turister.

Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune er en nordsjællandsk kommune der rummer fire mindre bysamfund.  Ude ved Øresundskysten er byerne Kokkedal i syd og i midten Nivå, Humlebæk mod nord og Fredensborg tæt ved Esrum sø.

Vidste du...

… at Fredensborg Kommune er myndighed på spildevandsområdet, og opgaverne med håndtering af spildevand varetages af Fredensborg Spildevand A/S, der også ejer og vedligeholder kloaknettet.

Fredensborg Kommune fastlægger i spildevandsplanen 2021, de overordnede rammer for udviklingen af spildevandsområdet fra 2021 til 2032

Spildevandsplanen giver en samlet oversigt over den eksisterende spildevandshåndtering, samt hvordan kommunen og Fredensborg Spildevand A/S planlægger at udbygge og renovere spildevandssystemet.

Målsætningen er:

 • Kloaksystemets og renseanlæggenes udledninger ikke er årsag til manglende målopfyldelse af vandløbene, søerne og Øresund i statens vandområdeplaner.
 • Forsyningens 10-årige plan for klimatilpasning af kloaksystemet er gennemført
 • Serviceniveauet for kloakken er opfyldt de steder i kommunen, hvor der i planperioden er etableret nye kloakker, separatkloakeret, klimatilpasset eller udført større renoveringer.
 • Der er etableret fremtidssikret regn- og spildevandshåndtering i kommunens byudviklingsområder.

Du kan læse mere på spildevand.fredensborg.dk

Fredensborg Forsyning håndterer alt spildevand på renseanlæggene Nivå Renseanlæg, Fredensborg Renseanlæg og Karlebo Renseanlæg. Spildevandet bliver ledt til Fredensborgs Forsynings 3 renseanlæg via 500 km. kloakledning og mere end 160 pumpestationer fordelt over hele kommunen. Når spildevandet er renset, bliver det ledt ud i Grønholdt Å, Bassebækken og Øresund.

Nivå Renseanlæg er det største i Fredensborg kommune og behandler spildevand fra Humlebæk, Nivå og private septiktanke. Anlægget har en kapacitet på ca.22.500 PE og behandler mere end 4.000 m3 spildevand i døgnet, hvor det maksimale tørvejrs flow er på 430 m3/t. Ved kraftige regnvejrsmængder kan reservepumperne kører samtidig, og det gør renseanlægget i stand til at lede 2000 m3/t igennem anlægget.

Nivå Renseanlæg er bygget i årerne 2003-2007, og har tre hovedelementer, en mekanisk enhed, en biologisk enhed og en slambehandlingsenhed.

Fredensborg Renseanlæg er det næststørste i Fredensborg kommune og behandler spildevand fra Fredensborg, Sørup, Endrup, Grønholt, Veksebo, Lønholt og Langstrup, samt spildevand fra private spildevandsanlæg/ septiktanke.
Anlægget har en kapacitet på 9.600 PE og behandler mere end 2.300 m3 spildevand i døgnet. Fredensborg Renseanlæg har tre hovedelementer, en mekanisk enhed, en biologisk enhed og en slambehandlingsenhed.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.