akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Ølstykke

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der udfordringer med afløbet? Stopper vasken til, eller driller brønden?

Vi vil være dit foretrukne firma, når der hurtigt og effektivt skal udføres kompetent kloakservice i Ølstykke.

Vi har hjulpet mere end 1.000 glade kunder, der som det mest naturlige bliver mødt af vores servicemindede fagfolk, når de ringer.

Vi tilbyder dig:

Ring og få akut kloakservice i Ølstykke

Tryghed og tillid er afgørende for, at du vælger os som din foretrukne rådgiver, når der skal udføres kloakservice i Ølstykke. Derfor vejleder vi dig selvfølgelig gennem hele forløbet, så du ved, hvordan arbejdet skrider frem.

Har du spørgsmål til vores service? Så ring til os på telefon 41 501 500.

Vi sætter en ære i at yde en behagelig kundeservice, og som det mest naturlige tager vi dig ved hånden fra start til slut.

+4 stjerner på Trustpilot
Vi har mere end 26 års brancheerfaring, som vi dagligt sætter i spil, når vi løser krævende opgaver til glæde for indbyggerne i Ølstykke. På Trustpilot vidner de +4 funklende stjerner om, at vores kloakservice bliver udført af dygtige og professionelle eksperter.

I vores firma har de erfarne specialister den nyeste teknologi og det bedste udstyr til rådighed.

+4 stjerner på Trustpilot

Vi har mere end 26 års brancheerfaring, som vi dagligt sætter i spil, når vi løser krævende opgaver til glæde for indbyggerne i Ølstykke.

På Trustpilot vidner de +4 funklende stjerner om, at vores kloakservice bliver udført af dygtige og professionelle eksperter.

I vores firma har de erfarne specialister den nyeste teknologi og det bedste udstyr til rådighed.

akut kloakservice

Har du brug for kloakservice i Ølstykke?

Du kan altid få kontakt til os, hvad enten du har brug for akut kloakservice i Ølstykke eller blot har brug for professionel rådgivning.

Når du vælger os som din partner, kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes. Hver gang leverer vi kvalitetshåndværk til tiden – det er den garanti, vi stiller til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Egedal kommune

3650 Ølstykke er beliggende i Egedal kommune og er efter sammensmeltningen med 3660 Stenløse blevet den største by i Egedal kommune. Der bor i Ølstykke-Stenløse omkring 23.000 indbyggere hvilket er ca. halvdelen af alle indbyggere i Egedal kommune, der udover Ølstykke-Stenløse også tæller byerne Smørumnedre, Ganløse, Veksø, Ølstykke stationsby og Egedal by. Med så mange indbyggere er der et vist pres på hele kloaksystemet, hvilket betyder der løbende opstår stoppede toiletter og afløb, som hurtigt kan fikses med en slamsuger. Uanset hvor i området du oplever problemer, så står kloakbilerne klar sammen med kompetente medarbejdere, til at klare alle former for kloak arbejde i Ølstykke og omegn.

Vidste du...

…at som husejer, har du ansvaret for alle kloakledninger der ligger på din grund, herunder også den stikledning der ligger indenfor skel. Det vil sige at du har pligt til at vedligeholde hele kloaksystemet på din grund. Er du i tvivl om hvordan kloakledningerne ligger på din grund kan du ofte finde det i de gamle byggesager der ligger på Filarkiv.dk

Hvordan kan du så sikre dig at dit kloaksystem er i orden?
Det er muligt at få lavet et overblik over kloakkens tilstand med TV-inspektion, der kan vise hele kloaksystemets tilstand, om der er utætte rør eller andet der trænger til at blive udbedret.
Det er også en mulighed at få lavet kloakservice, hvor der laves rensning af kloaksystemet og dermed forebygger eventuelle skader. Hvis du hader overraskelser og uforudsete kloak udgifter, så anbefales du at holde et vågent øje med dit kloaksystem. Vær på forkant, så du aldrig behøver bekymre dig om, hvorvidt kloakledningerne på din grund lever op til de krav der stilles til husejere.

I Egedal kommune er det Novafos som står for driften af det offentlige kloaksystem, herunder gennemførelse af tiltagene i kommunens spildevandsplan. Oplever du problemer med det offentlige kloaksystem i Ølstykke,  kan du kontakte Novafos.

Ølstykke renseanlæg

Spildevandet fra hele Egedal kommune ledes til Ølstykke renseanlæg som er et MBNDK-renseanlæg, et anlæg der er blandt de mest avancerede renseanlæg i Danmark. 
Spildevandet renses først mekanisk (M) dernæst bliver det renset biologisk (B) i luftningstanke. Så sker der Nitrificering(N) som er iltning af Ammonium til Nitrat. Denitrifikation (D) udføres af bakterier således at Nitrat bliver omsat til frit kvælstof, som afgives til atmosfæren. Til sidst udføres en kemisk (K) rensning ved at tilsætte et eller flere kemiske stoffer, f.eks. jern eller aluminiumforbindelser. Efter behandling på Ølstykke renseanlæg udledes det rensede spildevandet i Salsmosegrøften. Det rensede spildevand bliver  pumpet de 1,05 km. væk fra renseanlægget. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.