Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Slagelse

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Slagelse, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Trænger din kloak til en kærlig hånd? Er der noget i den, der er tilstoppet eller lugter grimt?

Vi er her for at hjælpe dig af med dit kloakproblem, da vi laver Slagelses bedste kloakservice.

Med over et kvart århundredes erfaring, og vi overholder alle aftaler, når du skal have hjælp med din kloak.

Hos os får du altid:

Akut kloakservice i Slagelse, når du har behov for det

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst et akut kloak problem, når det først opstår, og du kan derfor ringe til vores døgnvagt i Slagelse 24 timer i døgnet for at få den nødvendige hjælp.

Vi laver akut kloakservice året rundt og på alle timer af døgnet, og uanset hvor du er i Slagelse, så kan vi i næsten alle tilfælde garantere, at vi er hos dig på under to timer fra dit opkald.

Kompetente og erfarne fagfolk til kloakservice i Slagelse

Vi kan stolt prale af at have lavet kloakservice i over 26 år, og denne erfaring kommer dig til gavn, når du kontakter os.

Med de mange års erfaring og et hav af veludførte opgaver, tør vi godt love, at du ikke kan finde en bedre samarbejdspartner i Slagelse, når du skal have lavet noget med din kloak.

Her er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med:

  • Rensning af kloakker og rør
  • Tømning af brønde
  • Slamsugning
  • Spuling af kloakker

Vi laver dog også meget andet, så hvis du skal have tømt en vejbrønd, eller der er et stoppet afløb, så er vi også din perfekte partner.

Du kan selvfølgelig også når som helst kontakte os for at finde ud af, hvordan vores perfektionistiske specialister kan hjælpe dig med det, du står og har brug for i netop dette øjeblik.

+4 stjernet kloakservice i Slagelse

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, at vi laver Slagelses bedste kloakservice, så tag et kig på vores +4 stjerner på hjemmesiden Trustpilot.

Dette er noget, vi er enormt stolte af, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så de er fuldt tilfredse, når vi forlader dem.

Vi har allerede over 190 anmeldelser, der vidner om vores imponerende arsenal af ydelser og kompetencer, og vores fagfolk bliver hele tiden videreuddannet, så de kan holde sig ajour med alle de problemer, der kan opstå, når man arbejder med folks kloakker.

akut kloakservice gladsaxe

Ring til os, når du har brug for hjælp

Du kan når som helst kontakte os, når du har brug for hjælp til din kloak.

Vi hjælper dig med dit behov uanset type og størrelse, og det eneste, du skal gøre, er at ringe på 41 501 500 eller skrive på info@akutkloakservice.dk, og du vil få alt den hjælp, du har brug for.

Alle tilbud er 100 procent gratis og uforpligtende, og vores servicemindede personale skræddersyer altid et unikt tilbud, der passer til dig og din situation.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Slagelse kommune

4200 Slagelse Kommune består i dag af, hvad der før var Hashøj, Korsør, Skælskør og Slagelse kommune. Kommunen har lige knap 80.000 indbyggere og strækker sig fra Havrebjerg i nord, til Bisserup og Glænø i syd.

Ved Korsør og Halskov i øst, at man kan krydse Storebæltsbroen via motorvejen til Sprogø. Området er derfor et vigtigt knudepunkt for den danske trafik.

Tæt på Slagelse by og Vemmelev ligger den over 1000 år gamle vikingeborg, Trelleborg.
Af andre oldtidsfund i kommunen finder man bl.a. både Borreby Jættestue og Rævehøj Jættestue ved Dalby.

Vidste du...

… at Tude Å, med sine 41 km, er det tredjestørste vandløbsstystem på Sjælland? Mange af kommunens renseanlæg har derfor spildevandsudledning, af rent vand, i åen. Bl.a. Det største anlæg, Slagelse Renseanlæg, beliggende ved Ny Holmstrup i nordbyen.

Derudover har de fleste andre renseanlæg udledning i enten Store Bælt eller Agersø Sund.

Området omkring åen har stort potentiale til naturbevaring og til at skabe et autentisk landskab. Derfor er projekt Tude Ådal sat i værk, med det formål at understøtte et sammenhængende langskab og vandvejen mellem Storebælt og Trelleborg. Arealet strækker sig fra Næsby Strand til Trelleborg.

Spildevandsledningerne i Slagelse kommune strækker sig over 12.000 kilometer kloakledning. Alle disse km kloakledninger ligger godt gemt under veje, boliger og grønneområder i hele kommunen.

Det er helt naturligt at der med 80.000 beboere og endnu flere turister, at kloaksystemet en gang i mellem får en prop der skal skylles ud. Når der er så mange mennesker der hælder alt muligt i kloakken og wc ét så vil der være risiko for lokal problemer.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.