akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Døgnvagt for kloakservice på Nørrebro og i København NV

Du kan få udført kloakrensning på Nørrebro og i København NV af Akut Kloakservice. Ved akutte problemer med kloakken, så kan du altid kontakte vores døgnservice, som søger for hurtig udrykning alle døgnets 24 timer alle dage i året. Når du får besøg af en dygtig kloakmand fra vores kloakfirma, så kan han bl.a. hjælpe dig med følgende:

Fejlfinding med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion af din kloak er ofte en god idé. Med en TV-inspektion kan man nemlig hurtige finde fejlen i kloakken eller i dit afløb og sørger for at udbedre denne. Uden en TV-inspektion er det ofte svært at lokalisere et kloakproblem helt nøjagtigt og du risikerer at problemet opstår igen. Hos Akut Kloakservice bruger vi bl.a. en TV-inspektion til at:

  • Lokalisere tilstopninger i kloakker og afløb
  • Lokalisere utætheder i afløbsledninger
  • Finde ud af om der er rotter i kloakken

Hjælp til virksomheder og private på Nørrebro og i København NV

Akut Kloakservice sørger for kloakrensningkloakspuling og Slamsugning for både virksomheder og private. Vi rykker altid hurtigt ud til Nørrebro og København NV ved akutte problemer med kloakken. Vores dygtige medarbejdere sørger for, at du får en professionel kloakservice lige meget om du er privat- eller erhvervskunde. Vi gør altid vores bedste for at yde en god service og dele ud af vores gode råd i forbindelse med vedligeholdelse af din kloak. Du er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål til den lokale kloakmand, som kommer ud til dig.

akut kloakservice

Kloakservice døgnet rundt på Nørrebro og i København NV

Oplever du et akut problem med kloakken på Nørrebro eller i København NV, så kontakt vores døgnservice. Vi har døgnvagt ved telefonen og prioriterer altid akutte opgaver højest. Så du kan være sikker på, at få hurtig hjælp af os, hvis du f.eks. står med en vandskade eller et stoppet toilet. Vores kloakfirma er klar til at hjælpe dag, aften og nat alle dage i ugen hele året rundt. Kontakt vores døgnservice på 41 501 500.

Slamsugning i København NV og på Nørrebro

Akut Kloakservice står klar med en slamsuger i København NV og på Nørrebro når kloakproblemet viser sig. I vores vognpark har vi alle de moderne maskiner og redskaber, der skal bruges i forbindelse med kloakproblemer. Derfor er vi i stand til at løse det meste, heriblandt slamsugning.

Resultatet af en kloakrensning med slamsugning

Resultatet er en ren kloak og frie kloakrør. Her kan vandet igen strømme frit og ubesværet. Det betyder, at toilet, vask, bad, faldstamme og afløb virker, som det skal. I dit private hjem såvel som på kontoret, i sommerhuset eller kolonihaven.

Kloakken er en vigtig brik i København NV og på Nørrebro

Fordi kloakken er en essentiel del af hverdagslivet, er det en god idé at vedligeholde den. Det kan du gøre ved at tage nogle forebyggende initiativer. Hos Akut Kloakservice har vi masser af gode bud på, hvad du kan gøre for at holde systemet sundt. Her kan du nemt komme i kontakt med en kloakrenser, som kan rådgive og vejlede dig.

Kloakspuling kan afhjælpe tilstoppet kloak

En kloakspuling – eller højtryksspuling som det også kaldes – er rigtig godt til at forebygge tilstoppet kloak. Ved at spule kloakken bliver eventuelle belægninger i rør og brønde fjernet. Det betyder, at der ikke længere er modstand eller forhindringer i kloakken. Vandet kan altså flyde, som det skal.

Hvornår har du brug for kloakservice i København?

Der kan være mange forskellige grunde til, at et kloakfirma i København NV og på Nørrebro kan hjælpe dig. For det første kan du få brug for et kloakfirma i København, hvis der pludselig opstår et problem med kloakken. Ikke alle problemer kan løses ved håndkraft og med en svupper. Akut Kloakservice har mange års erfaring med alle slags kloak-anliggender, og vi har maskinerne og redskaberne der skal til.

Disse ting kan betyde, at du har brug for en kloakrensning:

  • Stoppet toilet er aldrig noget godt tegn – slet ikke hvis problemet gentager sig
  • Hvis vandet står højere i toilettet, end det plejer
  • Er der problemer med det naturlige flow af vand i vasken? Hvis vandet ikke kan løbe ud, kan det være på grund af tilstoppet kloak
  • En dårlig lugt kan ligeledes antyde problemer
  • Er septiktanken fuld – så kontakt os

Priser på kloakservice

Hvad koster det? Hos Akut Kloakservice får du altid en pris beregnet ud fra den tid, som vi bruger på din kloakserviceopgave. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et tilbud. 

Vores kloakservice døgnvagt kan altid hjælpe dig

Hvis du er i tvivl, om problemet med kloakken er alvorligt, kan du altid kontakte vores kloakservice døgnvagt. Døgnet rundt sidder vi klar til at hjælpe dig med at blive klogere på dit problem. Sammen kan vi finde ud af, om du har brug for akut kloakservice i København nu og her, eller om problemet kan vente.

Ring også hvis du har andre spørgsmål eller efterspørger en bestemt type af kloakservice. Kontakt os på 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk for at høre nærmere om vores serviceydelser og priser.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice