Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Østerbro døgnet rundt

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Østerbro, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Bor du på Østerbro, så hjælper vi dig gerne med forskellige former for kloakservice. Ved akutte kloakproblemer kan du kontakte vores døgnservice 24/7 hele året rundt. Vores dygtige medarbejdere tilbyder effektiv kloakrensning og slamsugning for privatpersoner, virksomheder og ejendomsselskaber på Østerbro.

Vi sender altid en dygtig kloakmand

Medarbejderne hos Akut Kloakservice har mange års erfaring med håndtering af forskelligartede kloakproblemer. Ringer du til os, så kan du være sikker på, at vi sender en dygtig kloakmand ud til dig på Østerbro. Vi har naturligvis også det rigtige udstyr med i vores biler, så vi stort set altid på stedet, kan yde den kloakservice, som der behov for. Vi tilbyder bl.a. følgende former for kloakservice:

 • Vi renser tilstoppede afløb
 • Vi udøver forskellige former for slamsugning
 • Vi renser stoppede toiletter og stoppede vaske
 • Vi yder service på brønde
 • Vi tømmer septiktanke
 • Vi rengør slambassiner og -tanke
 • Vi rengør sandfang, fedt- og olieudskillere

Få en TV-inspektion af din kloak

Specielt på Østerbro er der mange ældre boligområder, hvor kloaksystemmet ikke er blevet moderniseret. Derfor vil det i mange tilfælde være en god idé af få set grundigt på kloakken med en TV-inspektion. Få afklaret hvad der galt med din kloak hurtigt og billigt med en professionel TV-inspektion fra Akut Kloakservice. Vi har altid et kamera og en monitor med i vores biler. Hvis du oplever et tilbagevendende problem med din kloak, så vil vi ofte også anbefale en TV-inspektion, så det er muligt for os at finde årsagen til dit kloakproblem. En TV-inspektion kan blandt andet give svar på følgende:

 • Er der utætheder i kloakken eller i afløbsledninger?
 • Er der tilstopninger i kloakken og hvor opstår disse?
 • Er der rotter i kloakken?

Kloakservice for Østerbro virksomheder og private

Vi rykker altid hurtigt ud til Østerbro, hvis du har et akut problem med kloakken. Vi betjener både private husstande, boligforeninger og virksomheder på Østerbro. Ved akutte problemer, som f.eks. hvis toilettet er stoppet til eller hvis afløbet fra bruseren er stoppet, så kan du altid ringe til vores døgnservice hele døgnet rundt alle årets dage. Indre Østerbro ved Østerbrogade, Ndr. Frihavnsgade, Strandboulevarden og Jagtvej er kendetegnet ved at have mange ældre boliger og det ikke altid at kloaksystemerne og afløbene er blevet renoveret. Derfor kan der let opstå kloakproblemer. Selv i nyere beboelsesejendomme på Østerbro kan der hurtigt opstå tilstopninger af afløb og andre problemer, som kræver professionel kloakservice.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Døgnservice for Østerbro

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, hvis du et akut problem med kloakken på Østerbro. Problemer med en kloak kan opstå både nat og dag, så derfor har vi døgnservice alle ugens dage hele året. Ved hastesager så kommer vores kloakmand altid hurtigt ud, også i weekenden og i nattetimerne. For døgnservice ring på 41 501 500.

Hvornår kan jeg kontakte kloakservice døgnvagten?

Du kan kontakte vores kloakservice døgnvagt når som helst. Det vil sige samtlige timer i løbet af døgnet og samtlige dagen på ugen – også i weekenden. Hvis du er i tvivl om problemets karakter, og om det er akut, kan det også være en god idé at ringe.

Vi kan nemlig hurtigt rådgive dig i, hvordan og hvornår dit problem skal løses. Vi tilbyder kloakservice udført af erfarne.

Kontakt Akut Kloakservice, hvis:

 • Du har problemer med kloakken, du ikke selv kan slippe af med.
 • Har du forsøgt med svupper og håndkraft? Virkede det ikke?
 • Dit toilet stopper til, og vandet i toilettet står højt
 • Afløbet i badet driller og bliver hurtigt tilstoppet
 • Der er en rådden lugt i dit hjem, på arbejdet eller i sommerhus
 • Din septiktank trænger til en tømning
 • Du er i tvivl og har spørgsmål vedrørende kloakservice i dit område

Vi tilbyder slamsugning på Østerbro

Hvis du har problemer med en tilstoppet kloak på Østerbro, kan en slamsugning være en rigtig god løsning. Generelt er det en meget effektiv form for kloakrensning, og vi har både maskinerne og ekspertisen til at løse opgaven.

Sådan kan du have gavn af slamsugning på Østerbro

Kloak- og slamsugning på Østerbro er super effektivt i forbindelse med en tilstoppet kloak. Det kan være en god løsning, hvis du oplever genkommende problemer med vandafløbet. Det kan eksempelvis være, hvis dit toilet stopper til, eller afløbet i badet driller. En slamsugning kan eliminere det meste, så hverdagen, ferien i sommerhuset eller arbejdslivet igen kan glide.

Forebyggende kloakservice på Østerbro

Akut Kloakservice rådgiver og vejleder i vedligeholdelse af kloakken. Vi anbefaler, at du forholder dig forebyggende kloakservice på Østerbro og til kloaksystemet. På den lange bane vil det være langt billigere at forebygge problemer end at løse dem, når de først har vokset sig store.

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling eller kloakspuling som det også kaldes, fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Østerbro Københavns kommune

2100 Østerbro er administrativ bydel i København med mere end 80.000 indbyggere. Byens areal er på 8,74 km2 og en befolkningstæthed på omkring 9000 indbyggere pr km2. Østerbro udgør den nordøstligste del af København og her bor ca 12 % af kommunens indbygger.
Den administrative bydel blev etableret i 2007 ved at Indre Østerbro og Ydre Østerbro blev lagt sammen til en bydel.

Overordnet kan bydele opdeles i Indre Østerbro og Ydre Østerbro. Indre Østerbro er hovedsageligt kvarteret for de velhavende københavnere, der ønsker at bo i rolige omgivelser. Bydelen har adgang til mange pladser og grønne områder, vand og mange privatskoler. Bydelen er også hjemsted for en række vigtige bygninger og ambassader.

Den Lille Havfrue på Langelinie er bydelens største seværdighed, og besøges årligt af mange turister og københavnere

Indre Østerbro grænser op til bydelen Nørrebro mod vest, bydelen Indre By mod syd og Ydre Østerbro mod nord.

Ydre Østerbro er en funktionel bydel der grænser op til Indre Østerbro, Ydre Nørrebro, Bispebjerg, samt Gentofte kommune. Ydre Østerbro består af en blanding af forskellige områder, med forskellige typer beboelseskvarterer, grønne områder og gamle industriområder som f.eks. Beauvaisgrunden, der i dag er et uplejet grønt område der bruges rekreativt.

Vidste du...

…at den første regnvandstunnel som HOFOR (Hovedstadens Forsyningsselskab) etablerede, blev bygget på Østerbro.
For at skybrudssikre og få regnvand og skybrudsvand væk fra Østerbro, har  HOFOR i 2017 anlagt en tunnel, der leder vandet direkte ud i havnen.

Tidligere var Østerbro præget af massive oversvømmelser ved store regnmasser og skybrud. Men den 580 meter lange Østerbrotunnel sørger for at transportere regnvandet fra Ydre Østerbro direkte ud i havet. Tunnelen mindsker belastningen på kloakkerne, og reducere de mange skader der tidligere har været en konsekvens af kraftig regn og skybrud.

Tunnelen har en diameter på 2,5 meter og kan rumme 29.000 m3 vand. Når tunnelen er fyldt til bristepunktet, kan den lede op til 12 m3 vand ud i havet pr. sekund, det svare til at tømme et olympisk svømmebassin på 3,5 minutter, så går det altså bare hurtigt.

Østerbrotunnellen er blot en af de mange tiltag der skal til for at klimasikre København og Østerbro. HOFOR og Københavns kommune har etablere lignende tunneller rundt om i København. Tunnellerne skal sammen med Østerbrotunnellen være med til at aflede vandet på en smartere og mere effektiv måde, end igennem det belastede kloaksystem

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.