Døgnservice - Akut kloakservice Slamsugning

Kloakservice Herlev

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Herlev, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Vi har stor erfaring og viden i kloakservice og tilbyder vores services i Herlev. Vi løser mange forskelligartede problemer og hjælper for eksempel med:

  • Rensning af faldstamme
  • Slamsugning
  • Tømning af olietank
  • At rengøre slamtanke og slambassiner
  • At rengøre sandfang, fedtudskillere og olieudskillere
  • At servicere olie og brønde

Professionel kloakservice i Herlev

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue problemerne i en kloak. Herlev kloakservice tilbyder TV inspektion af kloakken for at finde frem til, hvilken type kloakservice der er behov for. Med en TV-inspektion kan man for eksempel finde frem til:

  • Om tilbagevendende problemer med kloakken skyldes tilstoppelse
  • Om der er rotter i huset eller kloakken
  • Om der er skader i kloak eller afløbsledninger
akut kloakservice Bagsværd og Kgs. Lyngby

Kloakservice i Herlev - 24 timer i døgnet - Ring med det samme

Problemer med kloak og lignende kan opstå i alle døgnets 24 timer, og det kan være nødvendigt med akut hjælp og vejledning. Akut Kloakservice i Herlev er derfor til rådighed 24 timer i døgnet – også i weekenderne. Opstår der et akut behov for kloakservice, kan vi kontaktes på vores service telefon 41 501 500.

Lokal og professionel kloakservice i Herlev

Hvis du står i problemer med dit afløb eller din kloak, så kontakt vores afdeling med akut kloakservice i Herlev. Vi står klar med kyndige hænder til at afhjælpe ethvert problem med kloakrensning og slamsugning.

Det er vanskeligt at undgå problemer med kloakken og afløbet i en husstand. De fleste vil på et tidspunkt få brug for hjælp til kloakservice. Hvis et tilstoppet afløb skal fikses, der skal foretages en kloakrensning eller faldstammen skal renses. Vores afdeling med kloakservice i Herlev er åben døgnet rundt, da vi ved hvor udfordrende det kan være, når kloak eller afløb driller.  

Kloak- og afløbsproblemer kan være et større problem

Afløbsproblemer kan være kritiske for en husstand. Man skal ofte handle rigtig hurtigt, da det er næsten umuligt at undvære et afløb. Det er vigtigt i alle husstande, at man kan tage et bad, vaske op og gå på toilettet. Hvis der er problemer med et tilstoppet afløb, kan du ikke foretage de ting, du plejer. Huset er ligesom sat på stop. Det kan være rigtig udfordrende for selv den mest udholdende.

Vi er ganske afhængige af adgang til rindende vand og et afløb, og det skal gerne fungere upåklageligt i vores hjem. Fordi vi kender til de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med afløb og kloak, og ved hvor mange problemer det kan skabe, så står vi klar med akut kloakservice alle døgnets timer.

Kloakservice Herlev til private og erhverv

Vores kloakservice kunder i Herlev er meget forskellige. Vi servicerer både virksomheder og private. Opstår der et problem i dit sommerhus eller kolonihavehus, er vi også klar til at hjælpe. Alle kunder hos os modtager kyndig rådgivning både før, under og efter opgaveløsningen.

Bestil et gratis tilbud i dag

På grund af den store variation i vores opgaver, er der også variation i priserne. Det der først og fremmest har betydning for opgavens pris er tidspunkt, type og omfang. Det er selvfølgelig rart at kende prisen inden vi rykker ud. Vi giver derfor gerne vores kunder i Herlev et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk

Det er vigtigt at vælge en pålidelig og kvalitetsbevidst kloakservice for at sikre, at dit arbejde bliver udført professionelt og effektivt, så du kan undgå yderligere problemer i fremtiden.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Herlev kommune

2730 Herlev er en forstad til København, beliggende i Herlev Kommune. Bydelen grænser op til bl.a. Brønshøj-Husum og Ballerup.

Bydelen er især kendt for Herlev hospital. Hospitalet blev grundlagt i 1965 og er i dag et af Danmarks største sygehuse, men også et af Danmarks højeste etagebygninger, med en højde på 120 meter.

Bydelen udviklede sig da der i 1879 blev grundlagt en jernbane – Frederikssundbanen og der i den forbindelse blev etableret en station.

Herlev Kirke er byens ældste bygning og er mere end 500 år gammel. Den blev bygget i 1450, men Herlev blev ikke tilskrevet et selvstændigt sogn før 1921. Før kirken blev bygget, måtte borgerne gå helt til Gladsaxe Kirke.

Vidste du...

…At Herlevs kloaksystem er ansvarlig for at håndtere spildevand fra boliger, virksomheder og andre steder i byen. Systemet indsamler spildevandet gennem et netværk af rør og leder det til behandlingsanlæg.

Når spildevandet kommer til behandlingsanlægget, gennemgår det en række processer for at fjerne skadelige stoffer og forureninger, før det udledes tilbage i miljøet. Det behandlede vand bliver derefter brugt til kunstvanding, industrielle processer eller sendt tilbage til vandforsyningen til kommunen.

Kloaksystemet modtager regelmæssig vedligeholdelse og opgraderinger for at sikre, at det fortsætter med at fungere effektivt og effektivt. Dette hjælper med at sikre fortsat renhed og sikkerhed i miljøet og sundhed og trivsel i samfundet.

Herlev Hospital er det eneste hospital i Skandinavien med sit eget rensningsanlæg?

Rensningsanlæggets rensningsprocess reducere antallet af lægemidler i spildevandet med 99,9%. Inden nytår i 2023, forventer Herlev Hospital at få tilladelse til at udlede det rensede spildevand ud til den lokale å, Kagså, der ligger 800 meter fra hospitalet. Førhen, var hospitalet nødsaget til at udlede spildevandet direkte ud i kloaken. Der skal nu dagligt udledes vand til åen, svarende til omkring 2.400 fyldte badekar.

Det meste af Herlevs områder er enten separat- eller fælleskloakeret. Det findes også områder som er spildevandskloakeret, men ikke regnvandskloakeret. F.eks. Områderne imellem Herlev Station og Ballerup. Nordøst for bydelen, ved søerne, er områderne stort set ukloakerede.

Derudover er der ifølge Herlev Kommunes spildevandsplan, vil der være 9 ejendomme i og omkring Hjortespringskilen, der ligger uden for kommunens kloakoplande. Ved disse ejendomme er der krav til at skærpede rensningstiltag for at sikre kvaliteten af vandet i Tibberup Å.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.