akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Jægerspris

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Jægerspris, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der udfordringer med afløbet? Stopper vasken til, eller driller brønden?

Vi vil være dit foretrukne firma, når der hurtigt og effektivt skal udføres kompetent kloakservice i Jægerspris.

Vi har hjulpet mere end 1.000 glade kunder, der som det mest naturlige bliver mødt af vores servicemindede fagfolk, når de ringer.

Vi tilbyder dig:

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling – eller kloakspuling som det også kaldes – fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Ring og få akut kloakservice i Jægerspris

Tryghed og tillid er afgørende for, at du vælger os som din foretrukne rådgiver, når der skal udføres kloakservice i Jægerspris. Derfor vejleder vi dig selvfølgelig gennem hele forløbet, så du ved, hvordan arbejdet skrider frem.

Har du spørgsmål til vores service? Så ring til os på telefon 41 501 500.

Vi sætter en ære i at yde en behagelig kundeservice, og som det mest naturlige tager vi dig ved hånden fra start til slut.

+4 stjerner på Trustpilot

Vi har mere end 26 års brancheerfaring, som vi dagligt sætter i spil, når vi løser krævende opgaver til glæde for indbyggerne i Jægerspris.

På Trustpilot vidner de +4 funklende stjerner om, at vores kloakservice bliver udført af dygtige og professionelle eksperter.

I vores firma har de erfarne specialister den nyeste teknologi og det bedste udstyr til rådighed.

akut kloakservice

Har du brug for kloakservice i Jægerspris?

Du kan altid få kontakt til os, hvad enten du har brug for akut kloakservice i Jægerspris eller blot har brug for professionel rådgivning.

Når du vælger os som din partner, kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes. Hver gang leverer vi kvalitetshåndværk til tiden – det er den garanti, vi stiller til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvornår kan jeg kontakte kloakservice døgnvagten?

Du kan kontakte vores kloakservice døgnvagt når som helst. Det vil sige samtlige timer i løbet af døgnet og samtlige dagen på ugen – også i weekenden. Hvis du er i tvivl om problemets karakter, og om det er akut, kan det også være en god idé at ringe.

Vi kan nemlig hurtigt rådgive dig i, hvordan og hvornår dit problem skal løses. Vi tilbyder kloakservice udført af erfarne.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Jægerspris Frederikssund kommune

3630 Jægerspris ligger i Nordsjælland, og er en by i Hornsherred godt 4000 indbyggere, beliggende 6 km. nordvest for Frederikssund.

Jægerspris ligger i Frederikssund kommune, der tilhører Region Hovedstaden.

Nordvest for byen ligger Jægersborg slot, der danner rammen om flere kulturelle aktiviteter. En del af slottet fungerer som museum, hvor du kan se mindestuerne med audienssalens silketapeter og stuklofter. Der afholdes forskellige særudstillinger på slottet, og så er jævnligt særlige rundvisninger, koncerter og andre arrangementer på slottet.

Tæt på Jægerspris slot ligger Nordskov, der er en af Danmarks store skove. Den dækker 13 km2 af det nordøstlige Hornsherred, og består faktisk af fire skove, Fællesskoven mod vest, Studehaven mod øst, Kohaven og Slotshegnet mod syd.

I Jægerspris Nordskov står et gammelt egetræ Kongeegen, der anslås at være 1500 til 2000 år gammelt, hvilket formodentlig gør det til Europas ældste egetræ.

I Hornsherred imellem Isefjord og Roskilde fjord, og nord for Jægerspris ligger Forsvarets Jægersprislejr. Lejren ligger på 1531 hektar stort område der anvendes af forskellige militære enheder, herunder Hjemmeværnet, Politi, civile skytteforeninger m.fl. Området bruges bandt andet til skyde-og øvelsesterræn.

Vidste du...

Novafos er dit vandselskab i hele Frederikssund kommune, herunder Jægerspris. Novafos sikre du kan komme af med dit spildevand, dag og nat. De sørger ligeledes for at håndtere spildevandet, når der opstår skybrud, eller når store regnmængder kommer.

Novafos sørger for at alt spildevandet bliver renset så grundigt, at det igen kan komme ud i havet og blive en del af det naturlige kredsløb.

Novafos har 18 renseanlæg der hvert år renser 22 mio. m3 spildevand.Ca. 1300 pumpestationer der sørger for at pumpe spildevandet videre i afløbssystemet. Mere end 3500 km. regnvands- og spildevands ledninger.

Spildevandet i Jægerspris håndteres af Tørslev Renseanlæg, der er et middelstort renseanlæg i Frederikssund kommune.

Anlægget har en kapacitet til at håndtere spildevand for 13.000 personækvivalenter, altså håndtere det spildevand som en gennemsnitlig voksen bidrager med pr. dag.
Tørslev Renseanlæg er et MBNDK-renseanlæg, som betyder det tilhører et af de mest avancerede anlæg i Danmark.
Efter behandling af spildevand på Tørslev Renseanlæg, udledes det rensede spildevand i Roskilde fjord. Udledningspunkt og renseanlæg ligger i samme geografiske punkt.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.