Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Glostrup

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Har du en forstoppelse i din kloak eller dit afløb? Begynder det at lugte fælt, når du hælder vand ned i det? Ved du ikke selv, hvad du skal gøre?

Kontakt os for kloakservice i Glostrup for at få bugt med problemet og kom hurtigt og elegant videre i din tilværelse uden bøvl.

Når du vælger os, får du blandt andet:

Hos os får du den bedste kloakservice i Glostrup

Når du kontakter os, får du altid glæden af et team af erfarne specialister, der lever og ånder for at lave kloakservice for dig. Vores folk kører ud i hele Glostrup, og ingen opgave er for stor eller kompliceret, når vi først går i gang med at hjælpe dig og dine behov.

Hos os kan du blandt andet få hjælp til:

Dette er dog kun en lille del af det, du kan få lavet hos os, og vi sidder altid klar til at tage imod dit opkald når som helst for at hjælpe dig med netop dit problem.

Der er meget få ting, vi ikke har prøvet før, og vi er derfor sikre på, at dit problem også kan løses, når du ringer til os.

akut kloakservice TV-Inspektion

Altid mulighed for døgnvagt kloakservice i Glostrup

Din kloak skal passes og plejes for, at der ikke opstår problemer, men selv når du gør alt, hvad du kan, så kan der ske uheld, der kræver akut hjælp.

På det tidspunkt kan du når som helst kontakte vores kloakservice døgnvagt i Glostrup, og vi vil sende en specialist ud til dig uanset problemets omfang.

Fra uheldet opstår, og du ringer til os, til vi er fremme hos der, går der i stort set alle tilfælde mindre end to timer, og derefter går vores eksperter i gang med at redde din kloak eller dit afløb.

Der kan hurtigt komme meget ildelugtende skidt og snask der, hvor du ikke kigger, men vi fjerner det hele, så du kan fortsætte totalt ubesværet med din tilværelse uden bekymring.

Kvalitet og tilfredshed med kloakservice i Glostrup

Bliv en af vores allerede langt over 1.000 tilfredse kunder, når du bestiller kloakservice i Glostrup hos os. Vores folk bliver konstant videreuddannet og har altid det nyeste og bedste udstyr ved hånden, så dit problem bliver klaret på den absolut bedste måde i absolut højeste kvalitet.

Du kan altid være sikker på, at når vi arbejder med din kloak, så er det altid i henhold til alle regler og forskrifter, og der vil altid blive lagt fokus på, at din kloak ikke må tage skade af vores arbejde.

Ring til os i dag

Uanset om dit problem er akut eller ej, så kan du når som helst ringe til os på telefon 41 501 500 .

Vores servicemindede personale er klar til at hjælpe dig og give et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til netop det, du har brug for at få løst.

Du kan ringe til os døgnet rundt, og vi er altid klar til at hjælpe dig i din unikke situation, så du slipper for at bøvle med ting i din kloak og afløb.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige opgaver inden for kloakbranchen.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Glostrup kommune

2600 Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn beliggende i Glostrup Kommune 11 km. vest for København Centrum. Glostrup ligger mellem Brøndbyvester mod syd, Albertslund mod vest og Rødovre mod nordøst.
Glostrup Kommune er en forstadskommune til København med ca. 23.000 indbyggere. Kommunen består af bydelene Glostrup, Hvissinge og Ejby, De to førstnævnte voksede i 1970’erne sammen til et sammenhængende byområde, hvorimod Ejby bliver adskilt fra den øvrige del af kommunens bymæssige bebyggelse, af Vestskoven og Frederikssundmotorvejen.

Glostrup station ligger centralt i Glostrup, og herfra kan du tage flere busser samt S-tog linje B og linje Bx. Det giver flere mulighed for at komme rundt i København.

Projektet med den nye letbane er klar til at tage i brug i 2025, hvor letbanens strækning inden for Glostrup bliver 6,5 km. med 4 stationer. Med omstigning til S-toget på stationen, bliver Glostrup station den største letbanestation med mere end 6.000 passagerer på et hverdagsdøgn. Derudover vil det kommende kontrol- og vedligeholdes center komme til at ligge i Glostrup.
Her kan du se mere om projektet med Letbane i Glostrup

Vidste du...

…at det er Glostrup Forsyning der står for spildevand i kommunen. Der findes 175 km. hovedledning i Glostrup og der afledes 1.42 mio. m3 spildevand om året. Når du hælder kaffeslatten i vasken, tager bad eller skyller ud i toilettet, bliver det til spildevand. Spildevandet forsvinder ikke bare når det løber ned i dit afløb. Spildevandet bliver transporteret gennem byens kloakker til et renseanlæg, der sørger for at rense spildevandet for organisk og uorganisk indhold. Derefter ledes det ud i blandt andet Køge Bugt. Spildevandets slam, der er et restprodukt fra rensning, bruges til produktionen af bionaturgas.

Glostrup Forsynings arbejde med spildevand handler om at:
• Udbygge ledninger og udbygge bassiner
• Etablere nye klimatilpasset løsninger i kommunen
• Samarbejde med andre forsyninger og kommuner, f.eks. klimasikring af Harrestrup Å.
• Øge overvågning og beredskab.

Ændringen i klimaet betyder at du skal forvente 10-20 % mere regn end tidligere. Derfor er der kommet et større behov for, at fokusere på afledning af spildevand, der stadig væk de fleste steder ledes væk i de samme ledninger som regnvand.
Med de store regnmængder og skybrud, er det særdeles vigtigt at regnvandet har mulighed for at blive ledt ud i naturen som f.eks. Harrestrup Å eller den store Vejeå

Du kan som boligejer selv gøre en indsats for at mindske presset på kloakken. Se mere på forebygge oversvømmelse

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.