akut kloakservice Slamsuger Pris

Kloakservice Kokkedal

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Kokkeldal, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet.

Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.
Akut Kloakservice har stor erfaring og viden inden for kloakservice. Erfarne medarbejdere er med til at løse mange forskelligartede problemer i Kokkedal.

 • Rensning af faldstammer & tømning af septiktank
 • Rengøring af slamtanke & -bassiner, olie- & fedtudskillere samt sandfang
 • Service på brønde og olie
 • Slamsugning
 • Udbedring af stoppede toiletter
 • Rensning af gulv- & køkkenafløb

Vi laver gerne en TV-inspektion af kloakken

Vi tilbyder vores kunder i Kokkedal, at lave en TV-inspektion af kloakken. TV-inspektionen kan være yderst effektiv til at vise:

 • Hvorvidt kloakken er tilstoppet
 • Hvorvidt der er skader eller revner i kloak eller afløb
 • Hvorvidt der er rotter i kloakken
akut kloakservice

Kloakservice når behovet opstår

Hvis der opstår problemer med din kloak, er det ikke sikkert, at det sker på hverdage mellem 8-16. Vi tilbyder derfor kloakservice når behovet opstår. Det betyder at vi kan træffes syv dage i ugen, 24 timer i døgnet. Opstår et akut behov for kloakservice i Kokkedal, ringer du bare til vores døgnservice på 41 501 500.

Kunder i Kokkedal

I Kokkeldal bruger både virksomheder og private Akut Kloakservice, og vi kører gerne ud til sommerhuse og kolonihavehuse, hvis der er behov for det. Uanset kundetype og opgave er det vigtigt for os, at yde den bedst mulige rådgivning hele forløbet igennem.

Professionel kloakservice i Kokkedal

Hos Akut Kloakservice sætter vi en stor ære i at gå professionelt til værks og yde så god en service som muligt. Det gælder faktisk alle opgaver, lige fra vi modtager dit opkald. Vi synes, at det er vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet, lige fra den indledende kommunikation, til vi bliver klogere på problemet og løser det.

Med vores professionelle kloakservice lægger vi vægt på

 • Et højt niveau af service
 • Stor professionalisme
 • God kommunikation, som du kan forstå
 • Du føler dig tryg fra A til Z af forløbet
 • Sikker afdækning af problemet med kloakken
 • Holdbare løsninger med vores driftssikre maskiner

Har du brug for en slamsugning?

Du har sikkert set vores slamsuger i bybilledet. En gang imellem skal der nemlig suges slam, snavs og uønskede emner op af kloakrørene. På den måde bliver kloaksystemet igen frit og rent, så kloakken kan flyde, præcis som den skal.

Akut Kloakservice har en moderne og stor vognpark der rækker de bedste og mest moderne maskiner. Vi kan altså køre ud og yde kloakservice i Kokkedal, uanset hvad dit problem måtte være.

Sådan ved du, at det er tid til en kloakrensning

Det kan være svært at vide, om du har brug for professionel kloakservice i Kokkedal, eller om du bare kan klare problemet selv. Det er imidlertid ikke alting, som kan fikses med en svupper. Det er vigtigt at tage større problemer alvorligt.

Vi giver gerne et godt tilbud på kloakservice

Vi løser mange forskellige typer af opgaver i Kokkedal. Priserne vil således variere i forhold til opgavens omfang, type og tidspunktet for udførelse. Lad os høre om dine udfordringer, så giver vi gerne et tilbud på kloakservice. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os på telefon 41 501 500. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@akutkloakservice.dk

Disse ting tyder på tilstoppet kloak:

 • Problemet er tilbagevendende
 • Du kan ikke fikse det med en svupper eller håndkraft
 • Toilettet er tilstoppet
 • Der står højt vand i toilettet
 • Vasken er stoppet, og vandet vil ikke løbe ud
 • Septiktanken kræver tømning
 • Du har tilstoppede kloakrør
 • Du har mistanke om belægninger i rør eller brønde

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for professionel kloakservice i Kokkedal? Du kan altid ringe og spørge. Vores kloakservice døgnvagt kan hjælpe dig døgnet rundt.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kokkedal, Fredensborg og Hørsholm Kommune

2980 Kokkedal er beliggende i både Fredensborg kommune og Hørsholm kommune og har omkring 15.000 indbyggere. Kokkedal er beliggende imellem Helsingørmotorvejen og Øresund, ca. 20 km. syd for Helsingør. Kystbanen, den dobbeltsporede og elektrificerede jernbanestrækning imellem Københavns hovedbanegård og Helsingør, passere Gl. Kokkedal, hvor toget stopper ved Kokkedal station.

I 1970’erne voksede byen med raketfart. Der udlagdes store villaområder mod nord,  mod øst anlagdes etageboliger og Jellerød gårds jorde blev udstykket til villaer og tæt-lav-boligbebyggelse.  Den massive udbygning af Kokkedal gjorde at hele området nord for Nivå blev en kystkile og et regionalt udflugtsområde. Store dele af Kokkedal Slots jorde og området imellem Nivå og Kokkedal blev fredet i henholdsvis 1977 og 1988

Vidste du...

… at Nivå renseanlæg er det største i Fredensborg kommune. Det har en kapacitet til at behandle spildevand fra 38.500 personækvivalenter, og håndtere mere end 4000 m3 spildevand i døgnet. Ved ekstrem regn kan reservepumper kører samtidig, hvilket betyder at anlægget er i stand til at lede omkring 2000 m3 igennem systemet pr. time.

Anlægget har tre hovedelementer, en mekanisk enhed, en biologisk enhed og en slambehandlingsenhed, altså et såkaldt MBNDK-renseanlæg, hvilket står for at være et af de meste avancerede danske renseanlæg. Efter behandling af spildevandet udledes det i Nivå. Udledningspunkt og renseanlæg ligger i samme geografiske punkt.

Spildevandet fra Kokkedal sendes til Usserød Renseanlæg, der er et stort renseanlæg, med kapacitet til at behandle spildevand for 50.000 personækvivalenter. Usserød Renseanlæg er også et såkaldt MBNDK-renseanlæg, så spildevandet bliver renset på den mest avancerede måde.

Efter behandling på Usserød renseanlæg udledes det rensede spildevand i Nive Å. Det rensede pumpes således ca. 105 m. væk fra pumpeanlægget.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.