akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Vallensbæk

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Vallensbæk, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Har du brug for kvalitetsarbejde udført til tiden? Når der skal udføres kloakservice i Vallensbæk, er vi den troværdige samarbejdspartner, som aldrig er mere end et opkald væk.

Stopper toilettet, eller driller kloakken, er vi klar til at rykke ud på alle døgnets timer.

Vælger du vores eksperter, får du altid:

Lyder det som noget interessant? Få et gratis tilbud allerede i dag.

Kloakservice til mere end 1000 tilfredse kunder i Vallensbæk

Akut kloakservice har stort branchekendskab og mere end 1000 tilfredse kunder i Vallensbæk og omegn. Stopper håndvasken en sen aften, eller opstår der problemer med brønden i weekenden?

Uanset hvornår på året, du har brug for hjælp, sidder vores fageksperter klar ved telefonen.

Du kan altid kontakte vores døgnvagt, hvis du får brug for akut kloakservice, og oftest vil vi være fremme på din adresse i Vallensbæk inden for 2 timer.

Vi udfører kloakservice i Vallensbæk døgnet rundt

Vores brede branchekendskab og mange års indgående kendskab til markedet gør det muligt for os at tilbyde alt inden for faget. Har du brug for kloakservice? Vi er den samarbejdspartner i Vallensbæk, du har brug for.

Vi har det rette udstyr, som sikrer en effektiv og hurtig arbejdsgang, så dit problem kvikt kan blive ryddet af vejen. Når du vælger os, kan du være sikker på at få leveret kvalitet til tiden.

akut kloakservice

Vi er din foretrukne partner inden for kloakservice i Vallensbæk

Vi er Vallensbæk´s foretrukne kloakfirma, og derfor er det afgørende for os, at du fra første opkald mærker den gode kundeservice, vi er kendte for at levere.

Du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler, og konsekvent leverer til tiden. Vi garanterer kvalitetshåndværk, og med markedets bedste udstyr og de nyeste teknologier på hånden er vi rustet til at klare både store og små opgaver.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Kontakt Akut Kloakservice, hvis:

  • Du har problemer med kloakken, du ikke selv kan slippe af med.
  • Har du forsøgt med svupper og håndkraft? Virkede det ikke?
  • Dit toilet stopper til, og vandet i toilettet står højt
  • Afløbet i badet driller og bliver hurtigt tilstoppet
  • Der er en rådden lugt i dit hjem, på arbejdet eller i sommerhus
  • Din septiktank trænger til en tømning
  • Du er i tvivl og har spørgsmål vedrørende kloakservice i dit område

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling – eller kloakspuling som det også kaldes – fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vallensbæk kommune

2625 Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn, med ca. 16.000 indbyggere.

Vallensbæk er beliggende ved Køge Bugt Strandpark ca. 16 km. sydvest fra Rådhuspladsen. Vallensbæk grænser op til Ishøj, Taastrup i vest, Brøndbyvester i øst, Glostrup og Albertslund i nord.

Kommunen er centralt placeret på vestegnen med skoler, døgninstitutioner, fitness, tennis, golf, ridning, vandskiklub, strandpark, forskellige indkøbsfaciliteter, og offentlige transportmidler som S-tog og bus.
Vallensbæk Kommune er meget langstrakt og forskelligartet, mod syd ligger selve bydelskernen af Vallensbæk med strand, S-tog, stationscenter og moderne boligbyggeri. I midten er der landsbyen med 2 kirker. Mod nord findes mere ensartede villakvarterer.
Vallensbæk er med i Hovedstadens projekt om letbane, der vil løfte den kollektive trafik i hele regionen når den står klar i 2025. I anlægsperioden vil der komme en del gener og trafikale udfordringer.

I Vallensbæk vil der komme tre letbanestationer, Strandhaven, Vallensbæk Station og Delta Park. Ved sidstnævnte station ligger et stort erhvervsområde med i alt 20.000 m2 fordelt på fire bygninger. Virksomheder der indtil nu har etableret sig, er Haribo, Sennheiser, Capgemini Danmark, Orkla Foods, Ricoh, OBH og Agat ejendomme.

Vidste du...

…at Skovmosen og Den Våde Eng i Vallensbæk blev etableret som klimasikring?
De to områder er steder hvor man kan gå en tur, lufte hunden, tage en pause på en af bænkene midt i naturen. Sammen med naturoplevelser, hjælper de to arealer også imod oversvømmelse ved kraftig regn eller skybrud.

På hver side af Vejlegårdsvej, imellem Idræts Alle og Møllestensager ligger Skovmosen og Den Våde Eng. De virker på overfladen som to grønne arealer, men de er lavet med løsninger der hjælper mod oversvømmelse og kraftig regn. På Den Våde Eng er der gravet huller, og jorden er brugt til at lave bakker, så regnvandet bliver ledt ned i hullerne, hvor det kan nedsive eller fordampe i stedet for at ryge i kloakken.

En å der kan blive til en sø, når det regner. Det finder du i Vallensbæk andet grønne område Skovmosen. Stier og gangbroer sørger for at man kan komme tørskoet rundt i området i al slags vejr. Almindeligvis vil du bare se en slyngende å, omgivet af planter og træer, men når det har regnet, vil åen blive til en sø. På grund af de opsatte gangbroer i træ, vil det nærmest føles som om du kan gå på vandet. Det er en oplevelse du skal prøve.

Naboerne på Vallensbæk skole og Idrætscenter har tidligere oplevet oversvømmelse i kældre og klasselokaler. Nu belaster regnvandet ikke længere kloaksystemet, men bliver ledt over i de to nye områder.

HOFOR Spildevand Vallensbæk, er det selskab der ejer ledninger og anlæg der gør det muligt at bortlede spildevand i Vallensbæk.
Spildevandet sendes til BIOFOS Spildevandscenter Avedøre A/S.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.