akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Slangerup

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Slangerup, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der udfordringer med afløbet? Stopper vasken til, eller driller brønden?

Vi vil være dit foretrukne firma, når der hurtigt og effektivt skal udføres kompetent kloakservice i Slangerup.

Vi har hjulpet mere end 1.000 glade kunder, der som det mest naturlige bliver mødt af vores servicemindede fagfolk, når de ringer.

Vi tilbyder dig:

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling eller kloakspuling som det også kaldes, fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Ring og få akut kloakservice i Slangerup

Tryghed og tillid er afgørende for, at du vælger os som din foretrukne rådgiver, når der skal udføres kloakservice i Slangerup. Derfor vejleder vi dig selvfølgelig gennem hele forløbet, så du ved, hvordan arbejdet skrider frem.

Har du spørgsmål til vores service? Så ring til os på telefon 41 501 500.

Vi sætter en ære i at yde en behagelig kundeservice, og som det mest naturlige tager vi dig ved hånden fra start til slut.

+4 stjerner på Trustpilot

Vi har mere end 26 års brancheerfaring, som vi dagligt sætter i spil, når vi løser krævende opgaver til glæde for indbyggerne i Slangerup.

På Trustpilot vidner de +4 funklende stjerner om, at vores kloakservice bliver udført af dygtige og professionelle eksperter.

I vores firma har de erfarne specialister den nyeste teknologi og det bedste udstyr til rådighed.

akut kloakservice

Har du brug for kloakservice i Slangerup?

Du kan altid få kontakt til os, hvad enten du har brug for akut kloakservice i Slangerup eller blot har brug for professionel rådgivning.

Når du vælger os som din partner, kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes. Hver gang leverer vi kvalitetshåndværk til tiden, det er den garanti, vi stiller til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvornår kan jeg kontakte kloakservice døgnvagten?

Du kan kontakte vores kloakservice døgnvagt når som helst. Det vil sige samtlige timer i løbet af døgnet og samtlige dagen på ugen – også i weekenden. Hvis du er i tvivl om problemets karakter, og om det er akut, kan det også være en god idé at ringe.

Vi kan nemlig hurtigt rådgive dig i, hvordan og hvornår dit problem skal løses. Vi tilbyder kloakservice udført af erfarne.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Slangerup, Frederikssund kommune

3550 Slangerup er en by i Nordsjælland med næsten 7.000 indbyggere, beliggende i Frederikssund kommune, der hører under Region Hovedstaden.

Slangerup ligger 25 km. nord for Roskilde, 16 km. sydvest for Hillerød, 15 km. vest for Farum og 9 km. øst for Frederikssund.

Slangerup er den næst største by i Frederikssund kommune og byder både på handelsliv, mange forskellige kulturtilbud samt forskellige idrætsfaciliteter, herunder en af kommunens svømmehaller der ligger i Slangerup Idræts- og Kulturcenter

Der findes ligeledes et væld af forskellige naturoplevelser, f.eks Slotsmosen i den nordlige del af Slangerup, et bynært område med vandpartier, moseflora- og fauna. Eller tag på tur til Buresø, som ligger i en tunneldal sydøst for Slangerup. Her er der afmærkede stier, et bade sted med badebro for enden af Skovvejen og to skovbadesteder ved Jørlunde Overdrev. Derudover findes der bålpladser og pladser til primitive overnatning. 

Slangerup station er en jernbanestation på den nu delvis nedlagte Slangerupbane. Banen gik fra København L via Værløse, Farum og Lynge til endestationen Slangerup. I 1954 blev strækningen imellem Farum og Slangerup erstattet af rutebilkørsel, og stationen blev derefter nedlagt.  Strækningen fra København til Farum er nu en del af S-togsnettet.

Vidste du...

… at Frederikssund kommune sætter grænser for, hvor meget regnvand der må afledes direkte til kloakken. Jo flere grunde der dækkes med fliser og asfalt, der betyder at regnvandet løber direkte i kloakken, jo flere problemer kommer der når de store regnmængder og skybrud kommer.  Kloakkerne kan ikke klare de store mængder regn og det resultere i oversvømmelse.

Hvis du planlægger at lægge fliser, udbygge, eller bygge nyt, og regnvandet skal ledes til kloakken, skal du derfor være opmærksom på begrænsningerne.

Har du afløb i kældre, trappeskakter eller tilsvarende under stueplan, skal du være opmærksom på, at det er dit ansvar at sikre afløbet imod tilbagestuvning.

Det er Slangerup Renseanlæg der står for spildevandet i Frederikssund kommune herunder Slangerup.

Slangerup renseanlæg er middelstort renseanlæg, med en kapacitet til at klare spildevand for 12.000 personækvivalenter. Renseanlægget er et MBNDK-renseanlæg, hvilket vil sige det er et af de mest avancerede renseanlæg i Danmark

Efter behandling på Slangerup renseanlæg, udledes det rensede spildevandet ud i Roskilde Fjord. Spildevandet pumpes således 81 meter væk fra renseanlægget.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.