akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Rungsted 24/7

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Rungsted, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut kloakservice udfører kloakservice i Rungsted. Vores dygtige medarbejdere kan løse mange problemer. Det kan for eksempel være:

 • Rensning af faldstammer
 • Tømning af septiktank
 • Rengøring af slamtanke og -bassiner
 • Rengøring af olie-, fedtudskillere og sandfang
 • Service på brønde og olie
 • Slamsugning af kloak- og vejbrønde
 • Rensning af køkken- og gulvafløb
 • Udbedring af tilstoppede toiletter

TV-inspektion af kloak udføres i Rungsted

Vi kan foretage en TV-inspektion af dine kloakker, hvis det er svært at definere, hvor og hvordan problemerne er opstået. TV-inspektionen kan for eksempel effektivt fremvise:

 • Om kloakken er tilstoppet og i så fald, hvor henne
 • Om der er et rotteproblem i kloakken og i huset
 • Diverse skader og revner i afløbsledninger eller kloak
akut kloakservice

Døgnvagt på kloakservice i Rungsted

Vi har døgnvagt på kloakservice i Rungsted. Det har vi ud fra det faktum, at kloakskader og lignende kan komme på alle tider af døgnet. Vi kan derfor altid træffes, hvis der opstår et akut behov. Kontakt os i sådanne tilfælde på telefon 41 501 500.

Hvilke kunder betjener vi?

Akut Kloakservice betjener mange forskellige typer af kunder i Rungsted. Hvis du som privat får behov for kloakservice i boligen, kolonihavehuset eller sommerhuset, er vi klar til at hjælpe. Det samme gælder, hvis en virksomhed vil gøre brug af vores services. Vi sørger altid for en god, kompetent og informativ dialog i hele projektforløbet.

Tilstoppet kloak i Rungsted - Vi klarer det!

Tilstoppet kloak lyder måske ikke som noget særligt, men det kan have store konsekvenser. Tænk bare på, hvor afhængig du er af dit toilet, dit bad og det rene vand i din vandhane! Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kloakken er ren og virker, som den skal – det er faktisk selve udgangspunktet for, at dit hjem eller din virksomhed fungerer.

Kloakrensning fra A til Z med den rette rådgivning

Vi har erfaring med lidt af hvert i Rungsted og mange andre steder. Vi er specialiserede i stort set alle opgaver, der vedrører din kloak. Vi sætter god kommunikation og rådgivning højt, så du altid er sikker på at komme godt fra A til Z med din kloakrensning.

Brug for mere end bare en svupper?

Uanset hvilket problem det drejer sig om, hvor stort det er, og hvor det er, føler vi os helt sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi har en stor, moderne vognpark, og vores maskiner kan afhjælpe stort set alle problemer med tilstoppet kloak. Så hvis du har brug for lidt mere end bare en svupper – ja, så kan du ringe til os.

Derfor skal du kontakte Akut Kloakservice i Rungsted

I virksomheder såvel som i private hjem er kloaksystemet alfa og omega for, at arbejds- og hverdagsliv kører på skinner. Det har vi dedikeret vores virksomhed til, og vi sætter en ære i at få vandet til at løbe for dig.

Vi mener selv, at der er en hel del gode grunde til, hvorfor du skal kontakte Akut Kloakservice i Rungsted, hvis du oplever problemer med afløb, toilet og kloak. Nogle af disse grunde er blandt andet:

 • Vi har kloakservice døgnvagt, så du kan få hjælp, præcis når du har brug for hjælp.
 • Det er vigtigt at få fikset et kloakproblem hurtigst muligt. Ellers kan det nemlig vokse sig større. Derfor er kloakservice døgnvagt i Rungsted helt ideelt.
 • Vi kan også hjælpe dig med at forebygge tilstoppet kloak. Det er altid godt at være på forkant med kloakken, så den er ren og virker effektivt. På den måde kan hverdag og arbejde glide, som det skal.

Vi rykker ud med slamsuger i Rungsted

Man kan få brug for en slamsugning alle steder, også i Rungsted. Du har sandsynligvis set den store maskine et sted i bybilledet før, for det hænder nemlig ofte, at borgere har brug for en slamsugning.

7 tegn på at du har brug for slamsugning:

 1. Du har problemer med tilstoppet kloak
 2. Problemet bliver ved med at komme tilbage
 3. og en svupper kan ikke løse det
 4. Vandet står højt i dit toilet
 5. Vandet løber ikke ud af vasken, som det skal
 6. Dine kloakrør er stoppede og snavsede
 7. Der er ikke noget tegn, men en slamsugning er altid gavnligt

Slamsugning er både effektivt til at løse et problem, der allerede er opstået, og til at forebygge problemer fremover. Akut Kloakservice kører gerne ud med slamsuger i Rungsted og hjælper dig med at holde kloakken fin og funktionel.

Kloakservice - uforpligtende tilbud i Rungsted

Prisen på kloakservice er varierende, men vi giver altid gerne et helt uforpligtende tilbud til vores kunder i Rungsted. De vigtigste faktorer i forhold til pris er opgavetype, tidspunkt og omfang. Ring og fortæl om dine udfordringer på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Rungsted i Hørsholm kommune

2960 Rungsted, også kendt som Rungsted Kyst ligger ved Øresund nord for København. Postdistriktet og stationen hedder Rungsted Kyst og er en del af Hørsholm kommune.

Da Kystbanen i tidernes morgen blev anlagt, med en station imellem Hørsholm og Rungsted, skete der en kraftig byvækst i begge byer og omkring stationen. Ejeren af Rungsted Badehotel opkøbte et stort areal i Rungsted som blev udlagt til villabebyggelse. Da Hørsholm i 1956 fik motorvejsforbindelse med København, skete der en yderlig byudvikling, hvor kommunalt ejet jord blev udstykket til kædehuse og andre mindre bygninger. Dette gjorde at de tre byområder efterhånden er vokset sammen.

Novafos er vandselskab i Hørsholm kommune og dækker også Allerød, Ballerup, Egedal, Furesø, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe og Rudersdal kommune. Renseanlæggene håndterer dagligt spildevand for 425.000 forbrugere og renser årligt de 20 mio. m3 spildevand der kommer fra private husholdninger og erhverv. Når spildevandet er renset, ledes det igen ud i havet for at indgå i naturens kredsløb.

Regnvand fra tage og overflader kan være en belastning for kloakkerne når det regner meget. Det skyldes at kloakkerne ikke er dimensioneret til at aftage den store mængde der kommer ved skybrud. Det er derfor hensigtsmæssigt at forsøge at minimere mængden af regnvand i kloakkerne, og i stedet bortskaffe regnvandet på en anden måde. For at reducere mængden af regnvand har Hørsholm kommune derfor valgt at sætte grænse for hvor meget vand den enkelte grundejer må aflede direkte i kloakken.
Du kan læse mere om kommunens spildevandsplan på Hørsholm Kommune

Vidste du...

… at i Rungsted ligger, en stor lystbådehavn med plads til 850 både og joller. Den besøges flittigt af rigtig mange fritidssejlere der nyder godt af de mange gode faciliteter, restauranter og butikker.
… at i Rungsted ligger også det verdensberømte Rungstedlund. Her boede Karen Blixen da hun vendte tilbage til Danmark i 1931 efter sine år i Kenya. Karen Blixen var en litterær og historisk samlingskraft der gjorde Rungstedlund til et stykke dansk verdenshistorie. Kort før sin død i 1962 overdrog hun hus og natur sammen med forfatterskabet til en fond og sikrede, at Rungstedlund er bevaret som en fredet kulturhistorisk markør med international bevågenhed.

… at en ny lokalplan for Hørsholm bymidte er godkendt. Hørsholm midtpunkt står over for en kæmpe forvandling. Ejeren Dades og ejendomsudviklingsselskabet NREP vil skabe et helt nyt miljø omkring det 50 år gamle center. Planen er at der skal etableres 225 nye boliger i op til 5-6 etager, gårdrum og taghaver. Derudover et spritnyt parkeringshus og 3000 nye kvadratmeter til butikker og erhverv.
De i alt 225 nye boliger vil omfatte både plejeboliger, bofællesskaber og ejerboliger i 1-6 etager med en gennemsnitsstørrelse på 90 m2

Der er altså lagt op til en omfattende transformation, der vil ændre centret på alle fronter. For bare at nævne lidt af planen, så bygges der et nyt parkeringshus og ovenpå det eksisterende parkeringshus og på toppen af det bygges 75 boliger med små haver. Nuværende parkeringspladser under åben himmel omdannes til grønne områder.
Vil du læse mere om byggeriet kan du finde det i Dagens Byggeri

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.