Døgnservice - Akut kloakservice Slamsugning

Kloakservice Skovlunde

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Skovlunde, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Vi har stor erfaring og viden i kloakservice og tilbyder vores services i Skovlunde. Vi løser mange forskelligartede problemer og hjælper for eksempel med:

  • Rensning af faldstamme
  • Slamsugning
  • Tømning af olietank
  • At rengøre slamtanke og slambassiner
  • At rengøre sandfang, fedtudskillere og olieudskillere
  • At servicere olie og brønde

Professionel kloakservice i Skovlunde

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue problemerne i en kloak. Vores kloakservice i Skovlunde tilbyder derfor TV-inspektion af kloakken for at finde frem til, hvilken type kloakservice der er behov for. Med en TV-inspektion kan man for eksempel finde frem til:

  • Om tilbagevendende problemer med kloakken skyldes tilstoppelse
  • Om der er rotter i huset eller kloakken
  • Om der er skader i kloak eller afløbsledninger
akut kloakservice Bagsværd og Kgs. Lyngby

Kloakservice i Skovlunde - 24 timer i døgnet - Ring med det samme

Problemer med kloak og lignende kan opstå i alle døgnets 24 timer, og det kan være nødvendigt med akut hjælp og vejledning. Akut Kloakservice i Skovlunde er derfor til rådighed 24 timer i døgnet – også i weekenderne. Opstår der et akut behov for kloakservice, kan vi kontaktes på vores service telefon 41 501 500.

Lokal og professionel kloakservice i Skovlunde

Hvis du står i problemer med dit afløb eller din kloak, så kontakt vores afdeling med akut kloakservice i Skovlunde. Vi står klar med kyndige hænder til at afhjælpe ethvert problem med kloakrensning og slamsugning.

Det er vanskeligt at undgå problemer med kloakken og afløbet i en husstand. De fleste vil på et tidspunkt få brug for hjælp til kloakservice. Hvis et tilstoppet afløb skal fikses, der skal foretages en kloakrensning eller faldstammen skal renses. Vores afdeling med kloakservice i Skovlunde er åben døgnet rundt, da vi ved hvor udfordrende det kan være, når kloak eller afløb driller.  

Kloak- og afløbsproblemer kan være et større problem

Afløbsproblemer kan være kritiske for en husstand. Man skal ofte handle rigtig hurtigt, da det er næsten umuligt at undvære et afløb. Det er vigtigt i alle husstande, at man kan tage et bad, vaske op og gå på toilettet. Hvis der er problemer med et tilstoppet afløb, kan du ikke foretage de ting, du plejer. Huset er ligesom sat på stop. Det kan være rigtig udfordrende for selv den mest udholdende.

Vi er ganske afhængige af adgang til rindende vand og et afløb, og det skal gerne fungere upåklageligt i vores hjem. Fordi vi kender til de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med afløb og kloak, og ved hvor mange problemer det kan skabe, så står vi klar med akut kloakservice alle døgnets timer.

Kloakservice Skovlunde til private og erhverv

Vores kloakservice kunder i Skovlunde er meget forskellige. Vi servicerer både virksomheder og private. Opstår der et problem i dit sommerhus eller kolonihavehus, er vi også klar til at hjælpe. Alle kunder hos os modtager kyndig rådgivning både før, under og efter opgaveløsningen.

Bestil et gratis tilbud i dag

På grund af den store variation i vores opgaver, er der også variation i priserne. Det der først og fremmest har betydning for opgavens pris er tidspunkt, type og omfang. Det er selvfølgelig rart at kende prisen inden vi rykker ud. Vi giver derfor gerne vores kunder i Lyngby et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk

Det er vigtigt at vælge en pålidelig og kvalitetsbevidst kloakservice for at sikre, at dit arbejde bliver udført professionelt og effektivt, så du kan undgå yderligere problemer i fremtiden.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Skovlunde, Ballerup kommune

2740 Skovlunde er en lille landsby i Storkøbenhavn. Byen ligger i Ballerup Kommune og tilhører Region Hovedstaden. Byen inkluderer Skovlunde og Harrestrup.

Byen grænser derudover op til Hjortespring i nord, Herlev i øst, Ejby i syd og Ballerup i vest.

Skovlunde er en gammel by, med det tidligste skriftlige materiale fra midten af 1200-tallet. I 1682 bestod byen af 15 gårde og 7 huse. Op igennem starten af 1900-tallet, udviklede byen sig kun langsomt, men oplevede et boom i 1960’erne. For at beskytte de gamle landsbyhuse er de bevaret jævnfør lokalplanen fra 2007. Som resultat er Skovlundes ældste hus fra 1777.

Af populære naturområder i området kan bl.a. nævnes Harrestrup Ådal. Navnet kommer af Harrestrup Å, der snor sig igennem området. I nærheden ligger også Svanesøen.

Ifølge Ballerup Kommunes spildevandsplan, er det Avedøre Renseanlæg, der modtagwr spildevand fra Ballerup og Skovlunde. Andelen af spildevand, der behandles ved renseanlægget, svarer til ca. 45.000 PE af de i alt 345.000 PE anlægget kan modtage.

Områderne i Skovlunde udleder spildevand til Sømose Å, Bymose Rende og Harrestrup Å.

Vidste du...

…at regnvand bliver renset via en etablerede olieudskillere på afløbene fra områderne i Skovlunde? Tidligere var der etableret en olieudskiller dér hvor Sømose Å bliver til et spildevandsteknisk anlæg (forsinkelsesbassin). Der var ikke udskillere på alle udløb. Udskilleren var helt tilbage fra 1960’erne og befandt sig i midten af åen. I dag er olieuskilleren bygget om. Det vil sige at den kun fungerer som et sandfang.

I Danmark er det vigtigt at sikre en ordentlig behandling af spildevand for at beskytte miljø og sundhed. I områderne omkring Sømose Å ledes størstedelen af spildevandet til åen og forsinkes i forsinkelsesbassinet Hanevad Bassinet. Dette gøres for at reducere risikoen for oversvømmelser i området ved kraftige regnskyl. Forsinkelsesbassinet fungerer som en midlertidig opsamlingstank for spildevandet, hvorefter det langsomt ledes ud i åen. På den måde kan man undgå at overbelaste det lokale kloaksystem, samtidig med at man beskytter miljøet og menneskers sundhed imod forurening. Det er vigtigt at opretholde en god vandkvalitet i både søer og åer for at beskytte plante- og dyrelivet og opretholde den naturlige balance i økosystemerne.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.