Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Brøndby

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Problemer med kloakken eller afløbet? Akut Kloakservice i Brøndby er kun et opkald væk for at løse din udfordring.

Vi er et specialiseret kloakfirma med over 26 års erfaring. Har du et problem der skal løses her og nu, har vi akut vagtudkald alle døgnets 24 timer. 

Vores serviceniveau er i topklasse og alt arbejde bliver leveret til aftalt tidspunk.

Bestil os nu og få et firma der:

Effektiv og professionel hele døgnet - Kloakservice Brøndby

Har du brug for kloakservice i Brøndby, så ring til os. Vores kloakfirma tilbyder en effektiv kloakrensning eller Slamsugning. Vi sender altid en dygtig fagmand ud til dit hjem eller til din virksomhed, hvis du har problemer med kloakken. Vi rykker ud døgnet rundt. Her er en række, at de opgaver, som vi bl.a. løser:

 • Rensning af faldstamme
 • Vi udøver forskellige former for slamsugning
 • Vi renser gulv- og køkkenafløb
 • Stoppet toilet
 • Tømning af olietank
 • Vi yder service på brønde og olie
 • Vi tømmer septiktanke
 • Vi rengør slambassiner og -tanke
 • Vi rengør sandfang, fedt- og olieudskillere

Kloakservice i Brøndby med tv-inspektion

Vi tilbyder kamera TV-inspektion af din kloak, når du skal bruge kloakservice i Brøndby. Med en TV-inspektion kan du få afklaret, hvad der er galt med din kloak.

Vi har altid et kameraet og en monitor med, når vi er ude på opgaver. Det er dog op til dig, om du ønsker, at vi finder årsagen til dit kloakproblem eller om du kun ønsker en almindelig kloakrensning.

Mange gange kan det betale sig, at finde og få udbedret årsagen til problemet, specielt hvis der er tale om et tilbagevendende problem med din kloak. En TV-inspektion kan blandt andet bruges til at bekræfte:

 • Mistanke om utætheder på kloakker og afløbsledninger
 • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
 • Mistanke om rotter i kloak

Kloakservice Brøndby til virksomheder og private

Vi tilbyder vores kloakservice I Brøndby  til både virksomheder og private. Er kloakken eller toilettet stoppet til, så er der hjælpe at hente hos Akut Kloakservice.

Vores erfarne og dygtige medarbejder sørger for, at du får den rette løsning, så dit kloakproblem bliver løst hurtigt og effektivt. Det er vigtigt for os at have en god dialog i hele forløbet, så vi sikrer, at du som kunde bliver tilfreds.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Hvad koster kloakservice i Brøndby?

Prisen på kloakservice i Brøndby varierer alt efter opgavens størrelse og art. Kontakt os og fortæl os mere om din kloakproblem, så kan vi bedre estimere en pris for dig. Benytter du dig at vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så vil prisen på kloakservice naturligvis også være højere. Kontakt os hvis du har brug for hjælp her og nu eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Derfor skal du benytte Akut Kloakservice i Brøndby

Hos Akut Kloakservice har vi årelang erfaring i bagagen, og vi mener selv, at vi kan tilbyde dig en upåklagelig service. Og det gør vores kunder i øvrigt også! Der er mange gode grunde til, at du skal benytte dig af Akut Kloakservice i Brøndby. En håndfuld af dem er:

 1. En ren og virksom kloak er essentielt for at få hverdag og arbejdsliv til at fungere.
 2. Vi kan hjælpe dig med både forebyggende kloakservice.
 3. Det er en god idé at forebygge, så kloakken altid er ren og fin. På den måde fungerer vandforsyning og afløb helt, som det skal, i din virksomhed eller din bolig.
 4. Et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet skal fikses hurtigst muligt, så problemet ikke bliver værre.
 5. Vores kloakservice døgnvagt betyder, at vi kan hjælpe dig på alle tider af døgnet. Vi rykker ud, når du har mest brug for det!
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Brøndby kommune

2605 Brøndby er en bydel som stort set er sammenfaldne med Brøndby Kommune, der består af bydelene Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Der bor ca. 37.000 indbyggere i Brøndby. Byen og kommunen ligger ud til Køge bugt, og er omgivet af kommunerne Vallensbæk, Albertslund, Glostrup, Rødovre og Hvidovre.

I Brøndby mærkes også de store klimaforandringer med øget mængde regnvand. Det stiller krav til at kloaksystemet følger med, så det er muligt at håndtere de stigende regnmængder og det spildevand der produceres.
Brøndby kommune har i deres spildevandsplan, valgt at arbejde med at få regnvandet ud af kloaksystemet og væk fra rensningsanlægget. Det sker ved at grundejerne håndtere deres regnvand på egen grund ved f.eks. nedsivning. Det kan også ske ved at separere kloaksystemet, så spildevand og regnvand håndteres hver for sig. Det giver mere plads i kloaksystemet. Det er på lang sigt planen at separere alt spildevand i Brøndby kommune.

Hvad kan du selv gøre

Først og fremmest skal du som grundejer sørge for at dine kloakker er tætte og velholdte, således der ikke strømmer spildevand ud i jorden.
Derudover kan du fremme nedsivning regnvand på egen grund, for at undgå at kloakkerne bliver overbelastet. Det betyder at du indenfor skel, skal nedsive regnvandet eller forsinke det inden der afledes til kloaksystemet. Ved at holde vandet på overfladen og forsinke nedsivning af regnvand, belastes kloakkerne ikke. Derved kan risikoen for oversvømmelse og vand kældre minimeres.
Hvis du selv håndtere dit regnvand, har du mulighed for at få tilbagebetalt op til 40 % af det såkaldte tilslutningsbidrag fra HOFOR.

Hvordan kan du så gøre det i praksis

 • Reducere arealet af fliser og asfalt, bruge flisebelægning eller andet hvor vandet kan sive igennem, således du undgår vandet løber af på overfladen
 • Etablere regnbede hvor vandet kan løbe hen og langsomt sive ned eller fordampe. Der findes særlige planter der er velegnet til sådanne bede.
 • Etablere faskine underjorden hvorigennem vandet også langsomt kan sive væk.
 • Etablere grønne tage på nybyggeri eller carport/garage hvor vandet også tilbageholdes og fordamper.

Du kan hente inspiration til at komme af med regnvandet på din egen grund på regnruten.dk

Vidste du...

… at Brøndby IF er hjemmehørende i Brøndbyvester, som er en del af Brøndby kommune. Den professionelle afdeling blev stiftet d. 15 maj 1978 i forbindelse med indførelsen af professionel fodbold i Danmark. I 1987 blev Brøndby IF som blot den anden fodboldklub i verden børsnoteret.
Op igennem 80’erne blev Brøndby IF’s rolle mere og mere fremtrædende og de har vundet et utal af danske mesterskaber og pokaltitler. Holdet vandt senest i 2018 pokaltitlen og det danske mesterskab i 2021. Brøndbys største rival er i dag FC København og opgørene hører til blandt de største rivalopgør i dansk fodbold og kaldes ”Slaget om København.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.