akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Nordsjælland 24/7

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Nordsjælland, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut kloakservice udfører alle former for kloak service opgaver i hele Nordsjælland. Hvis du vil have dygtige medarbejdere der kan løse dine kloak problemer så tøv ikke med at ringe. Det kan for eksempel være:

 • Rensning af faldstammer
 • Tømning af septiktank
 • Rengøring af slamtanke og -bassiner
 • Rengøring af olie-, fedtudskillere og sandfang
 • Service på brønde og olie
 • Slamsugning af kloak- og vejbrønde
 • Rensning af køkken- og gulvafløb
 • Udbedring af tilstoppede toiletter

TV inspektion af kloak i Nordsjælland

Har du brug for TV inspektion af kloak i Nordsjælland. Bestil akutkloakservice  så får du hurtigt syn for sagen med TV-inspektion i dine kloakker. Uanset om du står i lort til halsen eller kloaken er tilstoppet, så kan et kloak kamera vise hvilke problemer du har med kloaken. Med et kloak tv kan du få kloaken kigget igennem så fejlen kan udbedres i en fart. Hvis det er svært at lokaliserer, utætheder, tæring eller sammenfald af kloakrørene så er kloakinspektion med farvekameraer den bedste løsning. TV inspektion af rør viser hvor og hvordan problemerne er opstået. Derefter kan der udføres en underjordisk punktreperation. HUSK at hvis du skal have din forsikring til at dække udgifterne i kloaken så kræver de ofte dokumentation i form af tv inspektion.

TV-inspektionen for eksempel effektivt fremvise følgende:

 • Om kloakken er tilstoppet og i så fald, hvor henne
 • Hvis der er et rotteproblem i kloakken og i huset
 • Diverse skader og revner i afløbsledninger eller kloak
 • Om der skal foretages friskæring af rødder
 • Hvis kloakken er fyldt med slagger, sæberester eller om din kloak er stoppet med et fremmedlegeme.
akut kloakservice

Døgnvagt på kloakservice i hele Nordsjælland

Døgnvagt på kloakservice i Nordsjælland . Det har vi ud fra det faktum, at kloakskader og lignende kan komme på alle tider af døgnet. Vi kan derfor altid træffes, hvis der opstår et akut behov. Kontakt os i sådanne tilfælde på telefon 41 501 500. Hvis du bor i en af disse kommuner så tøv ikke med at ringe dag eller nat. Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm eller Rudersdal.

Hvilke kunder betjener vi?

Akut Kloakservice betjener mange forskellige typer af kunder rundt om i nordsjælland. Hvis du som privat får behov for kloakservice i boligen, kolonihavehuset eller sommerhuset, er vi klar til at hjælpe. Det samme gælder, hvis en virksomhed vil gøre brug af vores services. Vi sørger altid for en god, kompetent og informativ dialog i hele projektforløbet.

Tilstoppet kloak i Nordsjælland - Vi klarer det!

Tilstoppet kloak lyder måske ikke som noget særligt, men det kan have store konsekvenser. Tænk bare på, hvor afhængig du er af dit toilet, dit bad og det rene vand i din vandhane! Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kloakken er ren og virker, som den skal – det er faktisk selve udgangspunktet for, at dit hjem eller din virksomhed fungerer.

Kloakrensning fra A til Z med den rette rådgivning

Kloakteamet har stor erfaring med alle former for kloakarbejde og kloaksystemer i Nordsjælland samt og mange andre områder. Vi er specialiserede i stort set alle opgaver, der vedrører din kloak. Vi sætter god kommunikation og rådgivning højt, så du altid er sikker på at komme godt fra A til Z med din kloakrensning.

Brug for mere end bare en svupper?

Uanset hvilket problem det drejer sig om, hvor stort det er, og hvor det er, føler vi os helt sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi har en stor, moderne vognpark, og vores maskiner kan afhjælpe stort set alle problemer med tilstoppet kloak. Så hvis du har brug for lidt mere end bare en svupper – ja, så kan du ringe til os.

Derfor skal du kontakte Akut Kloakservice i Nordsjælland

I virksomheder såvel som i private hjem er kloaksystemet alfa og omega for, at arbejds- og hverdagsliv kører på skinner. Det har vi dedikeret vores virksomhed til, og vi sætter en ære i at få vandet til at løbe for dig.

Vi mener selv, at der er en hel del gode grunde til, hvorfor du skal kontakte Akut Kloakservice i Nordsjælland, hvis du oplever problemer med afløb, toilet og kloak. Nogle af disse grunde er blandt andet:

 • Vi har kloakservice døgnvagt, så du kan få hjælp, præcis når du har brug for hjælp.
 • Det er vigtigt at få fikset et kloakproblem hurtigst muligt. Ellers kan det nemlig vokse sig større. Derfor er kloakservice døgnvagt i nordsjællandsområdet helt ideelt.
 • Vi kan også hjælpe dig med at forebygge tilstoppet kloak. Det er altid godt at være på forkant med kloakken, så den er ren og virker effektivt. På den måde kan hverdag og arbejde glide, som det skal.

Vi rykker ud med slamsuger i Nordsjælland

Man kan få brug for en slamsugning alle steder, også i Nordsjælland. Du har sandsynligvis set den store maskine et sted i bybilledet før, for det hænder nemlig ofte, at borgere har brug for en slamsugning.

7 tegn på at du har brug for slamsugning:

 1. Du har problemer med tilstoppet kloak
 2. Problemet bliver ved med at komme tilbage
 3. og en svupper kan ikke løse det
 4. Vandet står højt i dit toilet
 5. Vandet løber ikke ud af vasken, som det skal
 6. Dine kloakrør er stoppede og snavsede
 7. Der er ikke noget tegn, men en slamsugning er altid gavnligt

Slamsugning er både effektivt til at løse et problem, der allerede er opstået, og til at forebygge problemer fremover. Akut Kloakservice kører gerne ud med slamsuger i Nordsjælland og hjælper dig med at holde kloakken fin og funktionel.

Kloakservice - uforpligtende tilbud i Nordsjælland

Prisen på kloakservice er varierende, men vi giver altid gerne et helt uforpligtende tilbud til vores kunder i Nordsjælland. De vigtigste faktorer i forhold til pris er opgavetype, tidspunkt og omfang. Ring og fortæl om dine udfordringer på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Nordsjælland

Nordsjælland er den almindelige betegnelse af den nordøstlige del af Sjælland. Nordvestsjælland og København betragtes ikke som en del af Nordsjælland. I Nordsjælland ligger kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal så Nordsjælland dækker over et rigtig stort område. De 7 største byer i Nordsjælland er Helsingør med omkring 47.000 indbyggere, efterfulgt af Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Stenløse, Birkerød og til sidst Farum med ca. 20.000 indbyggere.

Der findes rigtig meget sandstrand i Nordsjælland og det er ikke uden grund at nordkysten har fået kaldenavnet ” Den Danske Riviera”. På den 70 km. lange strækning mellem Lynæs og Nivå ligger gyldne badestrande, klassiske strandpromenader og hyggelige badebyer som perler på en snor. Følger du kystlinjen med start i Hundested, videre mod nord til de store sommerhusområder i Liseleje, Tisvildeleje og Rågeleje. Derefter kommer du til det nordligste punkt på Nordsjælland, nemlig Gilleleje med Nordsjællands største fiskeindustrihavn. Derfra til Dronningmølle med en af de allerfineste strande på hele kyststrækningen. Længer sydpå langs kysten kommer du til Hornbæk, Marienlyst og Kronborg ved Helsingør herfra til Humlebæk med Louisiana Museum of Modern Art og slutter i Nivå.

Vidste du...

…at når det regner kraftigt, kan der opstå en situation, hvor rensningsanlæg og kloakker får tilført så meget vand på én gang, at de ikke rigtigt kan følge med. I sådanne situationer er der lavet en slags nødventiler, som kaldes overløbsbygværker, der lederspildevandet forbi renseanlægget og ud i vandløb eller i havet. Der sker dog en enkelt rensning gennem et mekanisk filter, hvor større ting som toiletpapir o.lign. sorteres fra. Spildevandet er desuden fortyndet med regnvandet når det løber ud i naturen. Formålet med overløbet er at forhindre at spildevandet stuver baglæns op i de tilkoblede ejendomme og veje, og skåne renseanlægget for en overbelastning.

Der findes i dag ca. 4500 overløbsbygværker placeret enten på selve renseanlæggene eller på kloakledningerne, der leder spildevand til et af Danmarks i alt 746 renseanlæg. Antallet agf overløb og hvor meget spildevand der udledes, er afhængig af hvor meget det regner det pågældende år og især antallet af store skybrud og regnskyl.

Hvad betyder spildevand for miljøet?

Spildevand og overløb indeholder næringsstoffer som påvirker muslinger, fisk, tang og havets øvrige natur. Næringsstoffer får algerne til at vokse og det kan medføre iltsvind når algerne bliver nedbrudt. Indholdet af organiske stoffer i spildevandet lægger sig som slam på bunden, og kan give iltforbrug når det nedbrydes. Problemet er størst om sommeren, hvor algerne vokser mest på grund af de gode forhold med ideelle temperatur- og lysforhold.

Rensningsanlæg i Nordsjælland

I Nordsjælland findes der 17 store og små renseanlæg, som sørger for at rense spildevandet fra borgerne i hele Nordsjælland. Hillerød centralrenseanlæg syd er det største renseanlæg. Anlægget stod klar i 2018 og er designet til 100.000 personenheder. Det er et mekanisk- biologisk-kemisk, hvor slambehandling er med rådnetanke. Når spildevandet er renset, pumpes det ud i Pøle å.

Helsingør Renseanlæg hører også til blandt de stort renseanlæg med en kapacitet til at behandle spildevand fra 76.300 personækvivalenter. Anlægget et MBNDK-renseanlæg, hvilket betyder at det hører til blandt de mest avancerede danske renseanlæg.

Nivå Renseanlæg er lidt mindre renseanlæg i Fredensborg kommune. Renseanlægget behandler spildevand fra Humlebæk og Nivå og fra private septiktanke. Anlægget har en kapacitet på 22.500 PE og behandler mere end 4000 m3 spildevand i døgnet. Det har tre hovedelementer, en mekanisk enhed, en biologisk enhed og en slambehandlingsenhed.

 • GribVand Spildevand,
 • Nivå Renseanlæg,
 • Solrødgård Spildevandsrenseanlæg
 • Centralrenseanlægget i Hillerød,
 • Hillerød Spildevand,
 • Helsinge Rensningsanlæg,
 • Rågemark Renseanlæg,
 • Tisvilde Renseanlæg,
 • Vejby Renseanlæg,
 • Helsingør Renseanlæg,
 • Fredensborg Renseanlæg,
 • Sydkystens Renseanlæg,
 • Dronningmølle Renseanlæg,
 • Smidstrup Renseanlæg,
 • Helsinge Renseanlæg ,
 • Gilleleje Renseanlæg,
 • Udsholt Renseanlæg

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.