Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Næstved

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Næstved, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Trænger din kloak til en kærlig hånd? Er der noget i den, der er tilstoppet eller lugter grimt?

Vi er her for at hjælpe dig af med dit kloakproblem, da vi laver Næstveds bedste kloakservice.

Med over et kvart århundredes erfaring, og vi overholder alle aftaler, når du skal have hjælp med din kloak.

Hos os får du altid:

Akut kloakservice i Næstved, når du har behov for det

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst et akut kloak problem, når det først opstår, og du kan derfor ringe til vores døgnvagt i Næstved 24 timer i døgnet for at få den nødvendige hjælp.

Vi laver akut kloakservice året rundt og på alle timer af døgnet, og uanset hvor du er i Næstved, så kan vi i næsten alle tilfælde garantere, at vi er hos dig på under to timer fra dit opkald.

Kompetente og erfarne fagfolk til kloakservice i Næstved

Vi kan stolt prale af at have lavet kloakservice i over 26 år, og denne erfaring kommer dig til gavn, når du kontakter os.

Med de mange års erfaring og et hav af veludførte opgaver, tør vi godt love, at du ikke kan finde en bedre samarbejdspartner i Næstved, når du skal have lavet noget med din kloak.

Her er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med:

  • Rensning af kloakker og rør
  • Tømning af brønde
  • Slamsugning
  • Spuling af kloakker

Vi laver dog også meget andet, så hvis du skal have tømt en vejbrønd, eller der er et stoppet afløb, så er vi også din perfekte partner.

Du kan selvfølgelig også når som helst kontakte os for at finde ud af, hvordan vores perfektionistiske specialister kan hjælpe dig med det, du står og har brug for i netop dette øjeblik.

+4 stjernet kloakservice i Næstved

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, at vi laver Næstveds bedste kloakservice, så tag et kig på vores +4 stjerner på hjemmesiden Trustpilot.

Dette er noget, vi er enormt stolte af, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så de er fuldt tilfredse, når vi forlader dem.

Vi har allerede over 190 anmeldelser, der vidner om vores imponerende arsenal af ydelser og kompetencer, og vores fagfolk bliver hele tiden videreuddannet, så de kan holde sig ajour med alle de problemer, der kan opstå, når man arbejder med dine kloakker.

akut kloakservice gladsaxe

Ring til os, når du har brug for hjælp

Du kan når som helst kontakte os, når du har brug for hjælp til din kloak.

Vi hjælper dig med dit behov uanset type og størrelse, og det eneste, du skal gøre, er at ringe på 41 501 500 eller skrive på info@akutkloakservice.dk, og du vil få alt den hjælp, du har brug for.

Alle tilbud er 100 procent gratis og uforpligtende, og vores servicemindede personale skræddersyer altid et unikt tilbud, der passer til dig og din situation.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Næstved kommune
4700 Næstved kommune er Sjællands største kommune målt på areal. Derudover er den med sine 84.000 indbyggere, den næststørste kommune på Sjælland målt på indbyggertal. Næstved by er den største by i kommunen, men af andre større byer, kan nævnes Glumsø, Fensmark, Holsted og Mogenstrup. Kommunen ligger lige ved Karrebæk Fjord, Karrebækminde Bugt og Dybsø Fjord. Her kan man tage fra Karrebæksminde til Enø eller se Gavnø Slot. Det er også i Karrebæksminde bugt, hvor Sjællands største Å, Susåen, har sit udløb. Kommunen er hjemsted for Arena Næstved, Herlufsholm Kostskole, BonBon-land og byen Holme-Olstrup – kendt fra julekalendrene om Nissebanden.
Vidste du...

… at mange ejendomme på landet har mulighed for at etablere deres egne spildevandsrenseanlæg?

Som en del af Næstved Kommunes spildevandsplan, sætter kommunen specifikke krav til rensningen af spildevand afhængigt af ejendommens placering.

Det vil sige at hvis ikke man er tilsluttet kloaken hos NK-Spildevand, kan man ansøge kommunen om  etablering af eget renseanlæg. Mulighederne inkluderer bl.a. nedsivningsanlæg, biologisk sandfilteranlæg, bundfældningstanke, pileanlæg, beplantet filteranlæg og minirenseanlæg.

En kloakmester kan hjælpe med rådgivning til hvilken løsning der passer bedst til den enkelte ejendom.

Der findes 14 renseanlæg i kommunen, hvoraf de tre største udledes i hhv. Næstved Kanal, Jydebæk og Møllebækken.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.