akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Valby døgnet rundt

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Valby, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice udfører kloakrensning i Valby. Du kan kontakte vore kloakfirma døgnet rundt. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder i Valby med akut kloakservice, f.eks. hvis du har fået en vandskade eller dit toilet eller afløb er stoppet til. Vi rykker ud dag og nat ved kloakopgaver, som kræver at blive løst hurtigt. Vi har erfarne medarbejdere ansat, som hver dag løser selv de mest besværlige kloakrensningsopgaver. Her er et udpluk af de ting, som en kloakmand fra Akut Kloakservice kan hjælpe dig med:

 • Service på kloakbrønde
 • Service på tilstoppede toiletter
 • Service på tilstoppede afløb
 • Rensning af faldstammer
 • Tømning af septiktanke
 • Rengøring af slambassiner
 • Rengøring af sandfang
 • Slamsugning af forskellig art
 • Rensning af gulvafløb

Vi dækker Valby og nærområdet

Vi betjener både privatkunder, virksomheder, butikker og andre erhvervsdrivende i Valby. Har du brug for kloakservice, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har 20 års erfaring inden for faget og vores servicebiler har det nødvendige udstyr med til også at kunne klare dit kloakproblem. Har du brug for et seriøst og professionelt firma til din kloakserviceopgave i Valby eller nærområdet, så er vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

TV-inspektion ved mistake om skade

Hvis du har mistanke om en skade på din kloak, så kan du bestille en TV-inspektion hos os. Privatpersoner og virksomheder i Valby kan få en effektiv TV-inspektion af kloakken. En TV-inspektion kan også bruges til at finde årsagen til dit kloakproblem. Er fejlen eller skaden på din kloak først lokaliseret, så kan vi også yde den rette kloakservice til at løse problemet. Vores erfarne kloakmand bruger altid professionelt TV-inspektionsudstyr til at lokaliere fejl og skader. TV-inspektion kan f.eks. bruges til at:

 • Finde fejlkilden til tilstopning af kloakken
 • Finde utætheder i kloaknettet og afløbsrør
 • Undersøgelse af om der er rotter i kloakken
akut kloakservice

Kloakservice døgnvagt på Valby

Ring til vores kloakservice telefonvagt døgnet rundt, hvis du har et akut kloakproblem. Vores døgnservice har åben 24 timer i døgnet alle ugens dage heler året rundt. Vi løser hurtigt akutte problemer med vandskader og stoppede toiletter, afløb og håndvaske. Ring med det samme på 41 501 500, så er hjælpen på vej til dig i Valby. Vent ikke med at få løst dit problem med kloakken, det kan ofte betyde at skaden bare bliver endnu mere omfattende.

Derfor skal du benytte Akut Kloakservice

Hvorfor skal du lige benytte os, når du oplever et problem på kloakken? Det mener vi, at der er rigtig mange gode grunde til. For det første har vi årelang erfaring og ekspertise i bagagen. Vores moderne vognpark rummer driftssikre og bæredygtige maskiner til ethvert formål og problem.

For det andet sætter vi din tilfredshed over alt andet. Bestiller du kloakservice i Valby hos os, kan du derfor regne med et enormt højt serviceniveau. Kommunikationen er i top, så du ikke er i tvivl om det mindste – vi vil have dig med i alle steps af processen!

Akut Kloakservice ønsker, at du kommer godt fra ikke bare A til B, men fra A til Z. Vi går derfor professionelt til værks, lige fra du kontakter os omkring problemet, til vi har løst det – og vi følger op efterfølgende. Din tryghed er vigtig for os.

10 fordele ved at benytte kloakservice

 1. Serviceniveauet er højt
 2. Vi lægger vægt på god kommunikation
 3. Vi tilbyder ekstra rådgivning og vejledning
 4. Vores moderne vognpark rummer maskiner til ethvert formål
 5. lige fra kloakspuling til TV-inspektion og slamsugning
 6. Vi har 20 års erfaring i bagagen
 7. Vi har ekspertise i alt indenfor kloakrensning
 8. Du kommer godt fra A til Z
 9. Din tilfredshed betyder meget for os
 10. Du kan benytte vores kloakservice døgnvagt hvornår du vil

Slamsugning i Valby

Har du brug for slamsugning i Valby? Akut Kloakservice løser det gerne for dig. Slamsugning er en ekstremt effektiv måde at skabe en sund og ren kloak på. Er du på udkig efter en grundig kloakrensning, er slamsugning et godt bud.

Vi sender gerne en servicevogn ud med slamsuger på i dit område. Det løser langt de fleste problemer, du måtte have med kloakken, heriblandt:

  • Stoppet toilet
  • Stoppet vask
  • Tilstoppede kloakrør
  • Højt vand i toilettet
  • Fuld septiktank

Forebyg stoppet kloak med Akut Kloakservice

Akut Kloakservice vil gerne hjælpe dig med at forebygge gener i forbindelse med kloakken. Her anbefaler vi en højtryksspuling af dine rør. Det er en super måde at forebygge problemer på. En kloakrenser kan således komme ud til dig og spule belægninger væk fra rør og brønde. Så flyder kloakken, som den skal.

Pris på kloakservice i Valby

Vores pris på kloakservice er baseret på den tid, som vi bruger på opgaven. Bemærk, at vi tager et pristillæg for løsning af akutopgaver i aften- og nattetimerne samt i weekenden og på helligdage. Generelt varierer priserne for kloakservice en del. Du er dog altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på prisen for din kloakrensningsopgave. Kontakt os døgnet rundt på 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk.

Har du spørgsmål? Vores kloakservice døgnvagt sidder altid klar!

Som helt almindelig borger kan det være svært at finde ud af, hvad et specifikt kloakproblem kræver. Derfor kan du også altid ringe til os. Med “altid” mener vi faktisk “altid”. Vi har nemlig en kloakservice døgnvagt, som altid sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Sammen finder vi ud af, hvor akut problemet er, og vi afgør, hvad der skal gøres.
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Valby, Københavns Kommune

2500 Valby er en administrativ bydel i København med ca.63.000 indbyggere. Bydelen ligger få kilometer fra den centrale del af København, og grænser op til Vesterbro/ Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre og Vanløse. Valby udgør den sydvestligste bydel i Københavns Kommune.

Valby kendes blandt andet for Valby Bakke med Zootårnet, men også Carlsbergs hovedkontor og Nordisk Films studier er placeret i bydelen.
Nordisk Film er et dansk filmselskab, der blev stiftet i 1906. Nordisk Film er et af verdens ældste stadig eksisterende filmproduktionsselskaber, der i dag ejes af Egmont-koncernen.

Valbyparken er en park beliggende over to Københavnske bydele, det sydøstlige Valby og sydvestlige af Vesterbro/ kongens Enghave. Med sit areal på 64,2 ha, er den Københavns største park.
Valby idrætspark er et af Nordens største idrætsanlæg, der primært anvendes til afvikling af fodboldkampe. Fodboldklubberne Boldklubben Fremad Valby og Boldklubben Frem spiller deres hjemmekampe i Valby Idrætspark.

I Valby er bebyggelsen ligeligt fordelt imellem etagebyggeri og villakvarterer, nogle af boligområderne er Akacieparken, Brombærparken, Solbærparken og Spinderiet, der både rummer boliger, butikker og kontorer.

Vidste du...

… at HOFOR er i gang med et projekt i Valby, hvor der skal bygges en Skybrudstunnel.
Valby skybrudstunnel skal være med til at sikre byen imod oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Tunnellen skal opsamle skybrudsvand fra Frederiksberg Vest og Valby, og lede det videre ud i Kalveboderne via Enghave Kanal nær ved Sydhavnstippen.

Valby Skybrudstunnel er en af flere hovedvandveje i Københavns og Frederiksberg kommuners skybrudskonkretiseringsplan, og skal samtidig fungere som bassinledning, dvs. et underjordisk opsamlingsbassin, der kan opbevare store mængder overløbsvand fra kloaksystemet, indtil det kan pumpes videre til renseanlægget. Derved bidrager den færdige tunnel til at reducere udledningen af u-renset spildevand til Kalveboderne via Gåsebækrenden fra ca. 5 gange om året til 1 gang om året.

Byggeriet af tunnellen forventes at begynde i 2024 og være afsluttet i 2028.
Du kan læse mere om projektet på HOFOR Bæredygtig byudviklings projekter

Spildevandet fra Frederiksberg sendes til Renseanlæg Lynetten og Renseanlæg Damhusåen.
Renseanlæg Lynetten er et meget stort renseanlæg, med en kapacitet til at rense spildevand fra 750.000 personækvivalenter. Renseanlægget er et MBNDK anlæg som betyder at det er et af de mest avancerede renseanlæg i Danmark. Efter behandling af spildevandet, bliver det rensede vand udledt i Øresund. Det rensede vand bliver pumpet 2,81 km. væk fra renseanlægget.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.