Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Hellerup

Har dit kloakrør fået en prop så du har akut brug for kloakservice Hellerup eller døgnservice hjælp? Her får du lynhurtigt hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage. Uanset om dit problem består af en grim kloaklugt i dit badeværelse på grund af stigende vandstand i brusenichen eller badekaret. 

Brug et hurtigt og seriøst kloakfirma til at udføre kloakservice i Hellerup Vælg et firma med faglige specialister, der skaber hul igennem din kloak og til aftalt tid?

Når kloakken er stoppet er det fristende at sende en lille metal spiral igennem for at løsne proppen op. Men desværre sker der ofte det at du løsner skidtet i kloakrøret og det samler sig til en større kloakprop. Spar dig selv for unødigt arbejde og ring efter professionel hjælp.

Så er du kun et opkald væk. Akut kloakservice har udført kloakservice i Hellerup i mere end 26 år, og er kundernes foretrukne, når der skal leveres seriøst kloakarbejde. 

Vi møder op på alle timer i døgnet, for at løse alle typer kloakproblemer, både weekend og helligedage. Du kan altid få os ud på din adresse, når uheldet er sket. 

Kunderne vælger os typisk pga.:

10 fordele ved at benytte vores kloakservice i Hellerup

 1. Akut Kloakservice kan være godt til både at udbedre og forebygge skader
 2. Vi er specialiserede i samtlige opgaver, der vedrører din kloak
 3. Kloakservice i Hellerup til store og små opgaver 
 4. Vi har en moderniseret vognpark, som rummer alle de maskiner, du har brug for
 5. Vores maskiner er både driftssikre og miljøvenlige
 6. Vi prissætter efter dig og ikke nogen anden, så du får det bedst mulige tilbud
 7. Vi går højt op i kommunikation og solid rådgivning
 8. Vores kloakservice døgndrift giver dig ultimativ frihed og fleksibilitet
 9. Årelang erfaring giver os stor ekspertise på området
 10. Kloakken er udgangspunktet for, at hverdagen fungerer

Hvad kan vores kloakservice Hellerup gøre for dig

Vi er et erfarent firma, der kan løse mange forskellige opgaver inden for kloakfaget. Vores specialister bliver løbende uddannet, så de hele tiden kan levere det bedste håndværk for dig. 

Her er nogle af de opgaver, som vores kloakservice i Hellerup kan løse for dig:

Vores arbejde bliver udført hurtig og korrekt, så du får et funktionelt afløb eller kloak igen. 

Er du i tvivl om, hvilken service, som du har brug for? Kontakt os med det samme. Så finder vi den rette løsning – helt uforpligtende.

Kloakservice med tv-inspektion i Hellerup

Har din kloak blevet påført skader? Det kan vi hurtigt finde ud af med en TV-inspektion.

I nogle tilfælde, kan din kloakservice i Hellerup have behov for en inspektion, så arbejdet kan løses korrekt. Når et kloakproblem ikke bliver løst korrekt, kan det på sigt forværre skade, og regningen uoverskuelig.

TV-inspektion bruges f.eks. ved:

 • Mistanke om brud eller utætheder på afløbsledninger/ kloakker
 • Tilbagevendende problemer med en helt tilstoppet kloak
 • Mistanke om rotter i hus og kloak
akut kloakservice TV-Inspektion

Hellerup Kloakservice til private og virksomheder

Vores kloakservice i Hellerup, udfører arbejde til både virksomheder, private og boligforeninger. Har du et  sommerhus eller kolonihavehus, kan vi også hjælpe der. 

Når du samarbejder med os, får du sparring og vejledning før, under og efter arbejdet er færdiggjort. Det har vi stor erfaring med, giver dig den bedste gennemsigtighed og tryghed, når du står med vand til knæene.

Døgnvagt kloakservice i 2900 Hellerup

Med vores kloakservice døgnvagt i 2900 Hellerup  kan du få hjælp i alle døgnets timer. Dit kloaksystem kender ikke klokken, og et problem kan opstå på alle tænkelige tidspunkter.

Jo hurtigere du får bugt med det, jo bedre, og derfor kan du kontakte Akut Kloakservice på alle tider af døgnet.

Uanset problemets karakter er én ting sikkert: Jo hurtigere du får det fikset, jo bedre. Det der kan virke som et ubetydeligt problem med kloakken, kan nemlig hurtigt vokse sig stort og dyrt. Det kan også resultere i skader eller skadedyr, fx rotter.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Tilbud på kloakservice Hellerup

Vores priser på kloakservice afhænger af den enkelte opgave. Vi har derfor ingen faste priser. Prisen på den enkelte opgave regnes ud fra opgavens type, størrelse og tidspunktet for udførelse.

Vi tilbyder hurtig og præcis kloakservice, udført af erfarne og dygtige medarbejdere. Ring på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk for et uforpligtende tilbud.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Hellerup i Gentofte kommune

2900 Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn og ligger i Gentofte kommune. Hellerup afgrænses mod øst ad Øresund og mod syd af Københavns kommune og Østerbro. Mere specifikt afgrænses bydelen  i nord omkring Maglemosevej mod syd af Callisensvej, Emdrup sø og Ryparken og mod vest af banelegemet ved Ellemosevej.
Hellerup regnes blandt landets mest velhavende områder.

Hellerup station ligger på kanten af det ydre Østerbro, men stadig tæt på selve Hellerup.
Hellerup station servicerer både S-togene og de regionale Kystbanetog, og der kommer derfor rigtig mange tog igennem Hellerup station hver eneste dag.
Hellerup station har mange faciliteter der gør det let for dig at være rejsende. Ved stationen er der mange parkeringspladser til både bilen og cyklen, så det er let at transportere sig til stationen og så tage toget videre derfra.

Hellerup lystbådehavn er den mindste af kommunes tre havne, men et rigtig dejligt sted med restaurant hvor du kan sidde og nyde den fantastiske udsigt ud over Øresund. Her oser af sejlersjæl, charme og liv.  
Flere klubber og foreninger nyder godt af havnens lokaler og smukke omgivelser. Havnen har ca. 100 bådpladser i vandet og derudover ca. 200 jollepladser. Havnen råder over pladser op til max længde på 14 m. Dybdeindgang i indsejlingen og i havnen er ca. 2,2 m.
I tæt tilknytning til lystbådehavnen ligger Rosenhaven og Staudehaven, som sammen med Hellerup strand udgør Hellerup Strandpark

Savner du et sted at gå hen hvor der er fred og ro, uden for mange mennesker og trafikstøj, så kan du lægge vejen forbi Mindelunden.
Mindelunden ligger der hvor Ydre Østerbro møder Hellerup. Når du træder op ad trappe, bliver du mødt af et øjebliks ro, som du bare ikke finder i andre grønne områder i København. Mindelunden gemmer på en mørk og tragisk historie, det var her den tyske besættelsesmagt henrettede danske modstandsfolk i 1943-1945. Stedet er i dag mindepark for de modstandsfolk der faldt under besættelsen.

Vidste du...

…at Novafos er i gang med et større projekt for at forhindre oversvømmelser i Hellerup.
Den centrale del af Hellerup har et utal af gange været ramt af store oversvømmelser, selv ved mindre regnskyl. I 2016 gik Novafos i gang med et stort projekt, der vil mindske antallet og omfanget af oversvømmelser i området og samtidig forbedre badevandskvaliteten.

Novafos har anlagt en 1,4 km. lang underjordisk regnvandstunnel, der skal opsamle regnvand fra det centrale Hellerup og lede det ud i Øresund. Det vil aflaste det det eksisterende afløbssystem og give færre oversvømmelser og færre udløb af spildevand i Øresund. Regnvandstunnellen har en diameter på 2 m.

Regnvandstunnellen fungerer som hovedåren i det nye regnvandssystem sammen med det net af regnvandsledninger der skal føre regnvandet til tunnellen. Regnvandsledningerne lægges i hele det centrale Hellerup. Nedgravning af regnvandsledninger er påbegyndt i 2018 og forventes at være færdig i 2024.

Med det nye regnvandssystem i Hellerup, vil regnvand og spildevand løbe i hver deres ledning under jorden. Det giver mere plads i afløbssystemet, og betyder at store mængder regnvand ved skybrud og kraftig regn, bedre kan ledes væk. Hermed minimeres antallet og omfanget af oversvømmelser.

Det nye regnvandssystem betyder også at badevandskvaliteten vil blive bedre, da det vil være færre gange hvor det vil være nødvendigt at lede spildevand sammen med regnvand ud i Øresund.

Grundejere og boligselskaber kan tilslutte sig det nye regnvandssystem, så regnvand fra tage og grunde ledes udenom kloaksystemet til de nye regnvandsledninger og ud i Øresund.
Jo flere der tilslutter sig systemet, jo større vil aflastningen af kloaksystemet blive, hvilket igen vil mindske omfanget af oversvømmelser i området. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt Novafos, du kan læse mere om projektet på Novafos hjemmeside

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.