akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Karlslunde

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Karlslunde, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Har du brug for kvalitetsarbejde udført til tiden? Når der skal udføres kloakservice i Karlslunde, er vi den troværdige samarbejdspartner, som aldrig er mere end et opkald væk.

Stopper toilettet, eller driller kloakken, er vi klar til at rykke ud på alle døgnets timer.

Vælger du vores eksperter, får du altid:

Lyder det som noget interessant? Få et gratis tilbud allerede i dag.

Kloakservice til mere end 1000 tilfredse kunder i Karlslunde

Akut kloakservice har stort branchekendskab og mere end 1000 tilfredse kunder i Vallensbæk og omegn. Stopper håndvasken en sen aften, eller opstår der problemer med brønden i weekenden?

Uanset hvornår på året, du har brug for hjælp, sidder vores fageksperter klar ved telefonen.

Du kan altid kontakte vores døgnvagt, hvis du får brug for akut kloakservice, og oftest vil vi være fremme på din adresse i Karlslunde inden for 2 timer.

Vi udfører kloakservice i Karlslunde døgnet rundt

Vores brede branchekendskab og mange års indgående kendskab til markedet gør det muligt for os at tilbyde alt inden for faget. Har du brug for kloakservice? Vi er den samarbejdspartner i Karlslunde, du har brug for.

Vi har det rette udstyr, som sikrer en effektiv og hurtig arbejdsgang, så dit problem kvikt kan blive ryddet af vejen. Når du vælger os, kan du være sikker på at få leveret kvalitet til tiden.

akut kloakservice

Vi er din foretrukne partner inden for kloakservice i Karlslunde

Vi er Karlslunde´s foretrukne kloakfirma, og derfor er det afgørende for os, at du fra første opkald mærker den gode kundeservice, vi er kendte for at levere.

Du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler, og konsekvent leverer til tiden. Vi garanterer kvalitetshåndværk, og med markedets bedste udstyr og de nyeste teknologier på hånden er vi rustet til at klare både store og små opgaver.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Kontakt Akut Kloakservice, hvis:

  • Du har problemer med kloakken, du ikke selv kan slippe af med.
  • Har du forsøgt med svupper og håndkraft? Virkede det ikke?
  • Dit toilet stopper til, og vandet i toilettet står højt
  • Afløbet i badet driller og bliver hurtigt tilstoppet
  • Der er en rådden lugt i dit hjem, på arbejdet eller i sommerhus
  • Din septiktank trænger til en tømning
  • Du er i tvivl og har spørgsmål vedrørende kloakservice i dit område

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling – eller kloakspuling som det også kaldes – fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Karlslunde, Greve kommune

2690 Karlslunde er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Greve Kommune. Karlslunde har tilhørt Greve Kommune siden 1970, hvor kommunerne, Greve-Kildebrønde, Karlslunde-Karlstrup og Tune blev sammenlagt. Bydelen ligger ud til Køge Bugt, hvortil vandløbet Karlstrup Mosebæk udløber. A andre vandløb i Karlslunde kan nævnes Hulbækken, Vildmoseløbet og Karlstrup Møllebæk.

Der er omkring 872 km kloakledninger i Greve Kommune. Heraf, er størstedelen af området i og omkring Karlslunde separatkloakeret. Faktisk er Tune det eneste område, hvor der er fælleskloakering. Spildevandet ledes ud til Mosede renseanlæg, hvorefter det rensede spildevand ledes ud i Køge Bugt.

Af seværdigheder i nærheden af Karlslunde, ligger bl.a. det kulturhistoriske museum, Mosede Fort. Mosede Fort er et kystværk opført imellem 1913 og 1916. Fortet er kendt for at være Danmarks første museum om 1. Verdenskrig.

Vidste du...

…Kloaksystemet i Karlslunde omfatter et netværk af rør og kloaksystemer, der transporterer spildevand fra badeværelser, toiletter og køkkener væk fra hjem og virksomheder i Karlslunde området. Kloaksystemet er designet til at kunne håndtere store mængder spildevand og menneskeligt affald. Systemet sende spildevandet afsted til rensningsanlægget, hvor det bliver behandlet og renset, før det kan ledes tilbage i naturen. Det er vigtigt at have et velindrettet kloaksystem, da det bidrager til at beskytte miljøet og sundheden for mennesker og dyr i området.

Vidste du også at du kan finde fossiler fra dinosaurerne i Karlstrup Kalkgrav?

Tæt på Karlslunde, dog beliggende i Solrød Kommune, ligger Karlstrup Kalkgrav, navngivet efter den nærtliggende landsby, Karlstrup. Kalkgraven er også Sjællands klareste sø, som blev dannet ved kalkgravningerne imellem 1957-1975. I perioden blev der gravet 3,5 millioner kalk. Søen er 14 meter dyb, med et vandspejl beliggende ca. 4 meter nede. Det rene vand i søen skyldes manglen på næringsstoffer, der forurener søen. Derfor…

Kildevand- og grundvandstilstrømningen er så stor i søen, at der udpumpes 600.000 kubikmeter vand ud i Køge Bugt om året.

Kalken indeholder 65 millioner år gamle fossiler af f.eks. Søpindsvin, sømus og hajtænder. Hvis man vil på fossiljagt, er dette sted derfor oplagt at tage hen.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.