Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Favrholm

Oplever du forstoppede kloakker og har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Favrholm, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet med kloakservice Fredensborg. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice er klar til at rykke ud til opgaver i Favrholm. Ring, så sender vi en kloakmand ud til dig. Hos hos får du altid en professionel service, lige meget om du har brug for Slamsugning, kloakrensning eller anden kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med i Nordsjælland:

 • Tilstoppede afløb
 • Rensning af faldstammer
 • Stoppede toiletter
 • TV-inspektion af kloak
 • Døgnservice ved akut kloakproblem
 • Tømning af septiktanke
 • Rengøring af slambassiner og slamtanke
 • Slamsugning af forskellig art

Find fejl med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion kan lokalisere, hvad fejlen eller problemet med din kloak er. Har du et tilbagevendende problem med kloakken, så er det en god idé at starte med en TV-inspektion. Ofte er det også billigere og mere tidsbesparende at få foretaget en undersøgelse af kloakken med et kamera først. Herefter kan vi nemlig hurtigt definere hvilken type af kloakrensning, der er behov for. Her er en række, at de situationer hvor vi altid anbefaler en TV-inspektion:

 • Mistanke om rotter i kloakken
 • Tilbagevendende problem med tilstopning af kloak
 • Mistanke om utætheder i afløbsledninger og i kloakken

Rykker ud til private og virksomheder i Favrholm

Hos Akut Kloakservice rykker vi ud til både private og virksomheder i Favrholm. Lige meget om der er tale om et kloakproblem i en beboelsesejendom, et hus, sommerhus, kolonihavehus eller hos en virksomhed, så kan vi hjælpe. Vores mangeårige erfaring gør, at vi stort set altid kan lokalisere og få løst det problem, som du har med kloakken. Du får altid kyndig rådgivning og effektiv kloakservice hos os.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice døgnvagt i Favrholm

Kloakproblemer opstår ofte på et ubelejligt tidspunkt. Derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnvagt. Som vores navn antyder, så rykker vi ud når du har et akut problem med din kloak. Vores døgnservice omfatter Favrholm og omegn. Vi er klar til udføre kloakservice alle timer i døgnet også i weekenderne.

I disse 3 situationer har du gavn af kloakservice døgnvagt:

 1. Får du pludselig problemer med kloakken midt om natten?
  Det er ikke noget problem for os hos Akut Kloakservice. Vi er klar til at rykke ud i Favrholm, også i de mørke timer. Jo hurtigere du får fikset problemet, jo bedre og billigere vil det være for dig!
 2. Hvis du oplever et akut problem med kloakken i weekenden,
  kan du også kontakte os her. Vi er udmærket klar over, at vi ikke kan lære kloakken klokken eller kalenderen. Derfor kan du altså også få hjælp fredag, lørdag og søndag, hvis det skulle være nødvendigt.
 3. Du kan også ringe eller skrive til os på et hvilket som helst tidspunkt.
  Så kan vi hjælpe dig med at afklare, om du har behov for kloakservice i Favrholm her og nu, eller det kan vente. Hvis det kan lade sig gøre, udsætter vi selvfølgelig arbejdet til et mere belejligt tidspunkt, hvor prisen også vil være billigere.

Vi tilbyder døgnservice på kloaksugning og slamsugning

En slamsugning er én af den slags opgaver, du som borger ikke selv lige kan løse. Det kræver nemlig mere end bare en svupper og en smule håndkraft. Akut Kloakservice har en vognpark fyldt med moderne maskiner, som alle er driftssikre og klimavenlige.

Her finder du også vores slamsuger, som vi gerne kører ud med. Slamsugeren er en slags stor støvsuger, som suger slam i stedet for støv. Den kan hurtigt og effektivt suge slam, skidt, snavs og forstyrrende emner ud af dine kloakrør.

Efter en slamsugning vil du opleve, at vandet løber uden modstand. Det er, fordi kloaksystemet igen er blevet rent og frit, så der ikke er blokeringer eller ansamlinger af det ene eller det andet.

Har du problemer med vandforsyningen i virksomheden, privaten eller sommerhuset, kan en slamsugning altså gøre underværker. Det kan også være super som forebyggelse, hvis du gerne vil være sikker på, at du har et sundt kloaksystem til alle hverdagens og arbejdslivets formål.

I tvivl om du har brug for en slamsuger i Favrholm?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en slamsuger i Favrholm, når du står og har brug for, så kan det være godt at kende nogle fif. Her er en liste over typiske tegn på, at en slamsugning måske kan være en god idé, dér hvor du befinder dig:

 • Vasken vil ikke lade vandet løbe ud igen – eller det løber ikke lige så hurtigt ud, som det plejer.
 • I dit toilet er vandet begyndt at stå højere, end det plejer.
 • Begge disse ting kan være et tegn på tilstoppede kloakrør.
 • Slamsugning kan være en god løsning på netop dette!
 • Hvis der lugter dårligt, kan det også være, at der er brug for en slamsugning.
 • Skal vi tømme din septiktank

Hvad er prisen for kloakservice

Hvad koster en kloakrensning eller en anden form for kloakservice? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og typen af opgave. Er der tale om en hasteopgave. hvor vi er tilkaldt via vores døgnservice, så vil der selvfølgelig være et tillæg for det. Du kan dog altid være sikker på, at vi sende en kompetent kloakmand ud til din opgave i Favrholm.

Kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi hjælper med alt inden for kloakrensning og service

Det kan være svært at vide, om du har at gøre med den ene eller den anden type problem med kloakken. I nogle tilfælde skal du bruge professionelle til at afklare det. Vi sidder altid klar på telefonen og vi besvarer alle spørgsmål vedrørende kloakservice i Favrholm.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Favrholm

Favrholm er Hillerøds nye bydel. Med udviklingen af Favrholm vil byen blive udvidet med næsten en fjerdedel, hvilket vil have kæmpe betydning for hele udviklingen de næste mange år i kommunen. Den nye grønne bydel vil komme til at ligge syd for Hillerød, og kommer inden for de næste år til at rumme et nyt Hospital Nordsjælland, en ny togstation og 4000 nye boliger og ca. 10.000 nye arbejdspladser. Favrholm bliver en blandet bydel med både boliger, uddannelse, kultur, idræt, kontorer, produktions- og serviceerhverv med fokus på life-sience.
Du kan læse mere om projektet på Favrholm.dk

Vidste du...

…at Spildevandet i Hillerød kommune håndteres af Hillerød Spildevand der modtager ca. 7 millioner kubikmeter regn-og spildevand fra forbrugerne. 700 km. ledningsnet og mere end 500 pumpestationer udgør det samlede transportsystem, hvor spildevandet sendes til de seks renseanlæg, der er fordelt rundt i kommunen. 

Det største renseanlæg er Hillerød Centralrenseanlæg, der ligger syd for Hillerød. Det er maskinelt bestykket til 65.000 personenheder. Anlægget er mekanisk-biologisk-kemisk, hvor slambehandling er med rådnetanke og skruepresser til slutafvanding. Det rensede spildevand løber gennem et skivefilter inden det pumpes ud i Pøle å.

Hammersholt renseanlæg, er et mekanisk- biologisk anlæg der er dimensioneret til 1800 personenheder. Det rensede spildevand bliver ledt ud i Slåenbækken, som løber til Havelse å og videre ud i Roskilde Fjord.

De øvrige fire renseanlæg er Nr. Herlev Renseanlæg, Gadevang Renseanlæg Uvelse Renseanlæg og Skævinge Renseanlæg er alle mekanisk- biologisk anlæg der er dimensioneret fra 1200 til 2000 personenheder. Når spildevandet er renset, løber det til Havelse å og videre ud i Roskilde Fjord.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.