Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice i Skævinge

Oplever du forstoppede kloakker og har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice i Skævinge, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet med kloakservice i Hillerød kommune. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice er klar til at rykke ud til opgaver i Skævinge. Ring, så sender vi en kloakmand ud til dig. Hos hos får du altid en professionel service, lige meget om du har brug for Slamsugning, kloakrensning eller anden kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med i Nordsjælland:

 • Tilstoppede afløb
 • Rensning af faldstammer
 • Stoppede toiletter
 • TV-inspektion af kloak
 • Døgnservice ved akut kloakproblem
 • Tømning af septiktanke
 • Rengøring af slambassiner og slamtanke
 • Slamsugning af forskellig art

Find fejl med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion kan lokalisere, hvad fejlen eller problemet med din kloak er. Har du et tilbagevendende problem med kloakken, så er det en god idé at starte med en TV-inspektion. Ofte er det også billigere og mere tidsbesparende at få foretaget en undersøgelse af kloakken med et kamera først. Herefter kan vi nemlig hurtigt definere hvilken type af kloakrensning, der er behov for. Her er en række, at de situationer hvor vi altid anbefaler en TV-inspektion:

 • Mistanke om rotter i kloakken
 • Tilbagevendende problem med tilstopning af kloak
 • Mistanke om utætheder i afløbsledninger og i kloakken

Rykker ud til private og virksomheder i Skævinge

Hos Akut Kloakservice rykker vi ud til både private og virksomheder i Skævinge og omegn. Lige meget om der er tale om et kloakproblem i en beboelsesejendom, et hus, sommerhus, kolonihavehus eller hos en virksomhed, så kan vi hjælpe. Vores mangeårige erfaring gør, at vi stort set altid kan lokalisere og få løst det problem, som du har med kloakken. Du får altid kyndig rådgivning og effektiv kloakservice hos os.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice døgnvagt også i Skævinge

Kloakproblemer opstår ofte på et ubelejligt tidspunkt. Derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnvagt. Som vores navn antyder, så rykker vi ud når du har et akut problem med din kloak. Vores døgnservice omfatter også Skævinge. Vi er klar til udføre kloakservice alle timer i døgnet også i weekenderne.

I disse 3 situationer har du gavn af kloakservice døgnvagt:

 1. Får du pludselig problemer med kloakken midt om natten?
  Det er ikke noget problem for os hos Akut Kloakservice. Vi er klar til at rykke ud i Skævinge – også i de mørke timer. Jo hurtigere du får fikset problemet, jo bedre og billigere vil det være for dig!
 2. Hvis du oplever et akut problem med kloakken i weekenden,
  kan du også kontakte os her. Vi er udmærket klar over, at vi ikke kan lære kloakken klokken eller kalenderen. Derfor kan du altså også få hjælp fredag, lørdag og søndag, hvis det skulle være nødvendigt.
 3. Du kan også ringe eller skrive til os på et hvilket som helst tidspunkt.
  Så kan vi hjælpe dig med at afklare, om du har behov for kloakservice i Skævinge her og nu, eller det kan vente. Hvis det kan lade sig gøre, udsætter vi selvfølgelig arbejdet til et mere belejligt tidspunkt, hvor prisen også vil være billigere.

Vi tilbyder døgnservice på kloaksugning og slamsugning

En slamsugning er én af den slags opgaver, du som borger ikke selv lige kan løse. Det kræver nemlig mere end bare en svupper og en smule håndkraft. Akut Kloakservice har en vognpark fyldt med moderne maskiner, som alle er driftssikre og klimavenlige.

Her finder du også vores slamsuger, som vi gerne kører ud med. Slamsugeren er en slags stor støvsuger, som suger slam i stedet for støv. Den kan hurtigt og effektivt suge slam, skidt, snavs og forstyrrende emner ud af dine kloakrør.

Efter en slamsugning vil du opleve, at vandet løber uden modstand. Det er, fordi kloaksystemet igen er blevet rent og frit, så der ikke er blokeringer eller ansamlinger af det ene eller det andet.

Har du problemer med vandforsyningen i virksomheden, privaten eller sommerhuset, kan en slamsugning altså gøre underværker. Det kan også være super som forebyggelse, hvis du gerne vil være sikker på, at du har et sundt kloaksystem til alle hverdagens og arbejdslivets formål.

kloakservice

I tvivl om du har brug for en slamsuger i Skævinge?

Hvis du er i tvivl om, du har brug for en slamsuger i Skævinge, eller du står og har brug for en kloakrenser, så kan det være godt at kende nogle fif. Her er en liste over typiske tegn på, at en slamsugning måske kan være en god idé, dér hvor du befinder dig:

 • Vasken vil ikke lade vandet løbe ud igen – eller det løber ikke lige så hurtigt ud, som det plejer.
 • I dit toilet er vandet begyndt at stå højere, end det plejer.
 • Begge disse ting kan være et tegn på tilstoppede kloakrør.
 • Slamsugning kan være en god løsning på netop dette!
 • Hvis der lugter dårligt, kan det også være, at der er brug for en slamsugning.
 • Skal vi tømme din septiktank

Hvad er prisen for kloakservice

Hvad koster en kloakrensning eller en anden form for kloakservice? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og typen af opgave. Er der tale om en hasteopgave. hvor vi er tilkaldt via vores døgnservice, så vil der selvfølgelig være et tillæg for det. Du kan dog altid være sikker på, at vi sende en kompetent kloakmand ud til din opgave i Skævinge.

Kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi hjælper med alt inden for kloakrensning og service

Det kan være svært at vide, om du har at gøre med den ene eller den anden type problem med kloakken. I nogle tilfælde skal du bruge professionelle til at afklare det. Vi sidder altid klar på telefonen og vi besvarer alle spørgsmål vedrørende kloakservice i Skævinge.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Skævinge, Hillerød kommune

Skævinge er en lille, hyggelig stationsby beliggende i Nordsjælland, cirka midt imellem Hillerød og Frederikssund, samt Hillerød og Frederiksværk. Byen ligger i Hillerød kommune, der hører til Region Hovedstaden.

Skævinge har en station, der forbinder byen med resten af Nordsjælland og hovedstaden, København. Station er en del af jernbanestrækningen Hillerød-Frederiksværk-Hundested drevet af virksomheden Lokaltog, en dansk jernbanevirksomhed og infrastrukturforvalter. Lokaltog står for driften af ni privatbaner på Sjælland, Lolland og Falster. Derudover er der busforbindelse til Hillerød og Frederikssund.

Byen har et lille centrum med butikker, caféer og restauranter, der tilbyder lokale madoplevelser og shoppingmuligheder.

Desuden har Skævinge en aktiv foreningskultur, hvor både børn og voksne kan deltage i forskellige sports- og kulturaktiviteter.

Skævinge er en idyllisk og rolig by med gode muligheder for at fordybe sig i naturen. Byen er kendt for sine mange smukke naturområder, som tiltrækker både lokale og turister.

I 1999 blev det besluttet at der skulle beplantes et 400 ha. stort område nord for Skævinge med skov som kom til at hedde Skævinge Skov.

Området skulle være et rekreativt område og samtidig sikre rent drikkevand til området. Skal du en tur i Skævinge Skov, kan du benytte de forskellige faciliteter, der er i skoven. Der er en grill og bord med bænke placeret ved en sø/mose i den nordlige del af Skævinge. Du kommer frem til pladsen via Meløsevej eller Harløsevej.

Vidste du...

…at du har ansvaret for at vedligeholde de kloakledninger der er på din egen grund.

Afløbssystemet består af regn- og spildevandsledninger og stikledninger til de enkelte ejendomme. Der skelnes imellem privat og offentligt afløbssystem. Hvis du oplever tilstopning på din private del af afløbssystemet, skal du sørge for at udbedre problemet, det er altså dit ansvar og din udgift at få det udbedret.

Du selv kan gøre rigtig meget som husejer for at vedligeholde dit afløbssystem og derved forhindre lugtgener, fugtskader og tilstopning indendørs og udendørs.
Indendørs

Du bør regelmæssigt tilse og rense dine gulvafløb, vandlåse og nedløbsbrønde

Du kan få installeret et højvandslukke ved afløbet i kælderen, for at forhindre oversvømmelse. (Ikke noget du selv må lave)

Hvis der er lugt af kloak i huset, skal du hælde vand i afløbet inde i huset, da lugten kan skyldes en udtørret vandlås

Undgå at hælde fedt i afløbet. Når det størkner, kan det stoppe afløbet. Skyld jævnligt dit afløb med kogende vand, så det bliver skyllet igennem.

Hæld aldrig medicinrester, olie, opløsningsmidler og andet miljøfarligt affald i kloakken

Skyld ikke bleer, hygiejnebind, vatpinde og lignende ud i toilettet.

Udendørs

Rens dine tagrender hvert efterår, så du undgår at nedløbsbrønden stopper
Sørg for at dine brønde er nemme at komme til. Undgå at dække dem til med fliser, jord eller lignende

Rens dine vejriste for blade, sand og småsten, så du slipper for det skyldes videre ud og stopper ledningerne

Det er Skævinge renseanlæg der står for spildevandet i Skævinge.
Skævinge Renseanlæg er et middelstort renseanlæg, der har en kapacitet til at behandle spildevand for 12.000 personækvivalenter.
Skævinge Renseanlæg er et MBNDK-renseanlæg, som vil sige at det hører til blandt de mest avancerede danske anlæg.
Efter behandling på Skævinge Renseanlæg, udledes det rensede spildevand i Roskilde Fjord. Det rensede spildevand pumpes således 630 meter væk fra renseanlægget.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.