Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Roskilde

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Trænger din kloak til en kærlig hånd? Er der noget i den, der er tilstoppet eller lugter grimt?

Vi er her for at hjælpe dig af med dit kloakproblem, da vi laver Roskildes bedste kloakservice.

Med over et kvart århundredes erfaring, og vi overholder alle aftaler, når du skal have hjælp med din kloak.

Hos os får du altid:

Akut kloakservice i Roskilde, når du har behov for det

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst et akut problem, når det først opstår, og du kan derfor ringe til vores døgnvagt 24 timer i døgnet for at få den nødvendige hjælp.

Vi laver akut kloakservice året rundt og på alle timer af døgnet, og uanset hvor du er i Roskilde, så kan vi i næsten alle tilfælde garantere, at vi er hos dig på under to timer fra dit opkald.

akut kloakservice roskilde

Kompetente og erfarne fagfolk til kloakservice i Roskilde

Vi kan stolt prale af at have lavet kloakservice i over 26 år, og denne erfaring kommer dig til gavn, når du kontakter os.

Med de mange års erfaring og et hav af veludførte opgaver, tør vi godt love, at du ikke kan finde en bedre samarbejdspartner i Roskilde, når du skal have lavet noget med din kloak.

Her er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med:

  • Rensning af kloakker og rør
  • Tømning af brønde
  • Slamsugning
  • Spuling af kloakker

Vi laver dog også meget andet, så hvis du skal have tømt en vejbrønd, eller der er et stoppet afløb, så er vi også din perfekte partner.

Du kan selvfølgelig også når som helst kontakte os for at finde ud af, hvordan vores perfektionistiske specialister kan hjælpe dig med det, du står og har brug for i netop dette øjeblik.

+4 stjernet kloakservice i Roskilde

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, at vi laver Roskildes bedste kloakservice, så tag et kig på vores +4 stjerner på hjemmesiden Trustpilot.

Dette er noget, vi er enormt stolte af, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så de er fuldt tilfredse, når vi forlader dem.

Vi har allerede over 150 anmeldelser, der vidner om vores imponerende arsenal af ydelser og kompetencer, og vores fagfolk bliver hele tiden videreuddannet, så de kan holde sig ajour med alle de problemer, der kan opstå, når man arbejder med folks kloakker.

akut kloakservice gladsaxe

Ring til os, når du har brug for hjælp

Du kan når som helst kontakte os, når du har brug for hjælp til din kloak.

Vi hjælper dig med dit behov uanset type og størrelse, og det eneste, du skal gøre, er at ringe på 41 501 500 eller skrive på info@akutkloakservice.dk, og du vil få alt den hjælp, du har brug for.

Alle tilbud er 100 procent gratis og uforpligtende, og vores servicemindede personale skræddersyer altid et unikt tilbud, der passer til dig og din situation.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Roskilde kommune

4000 Roskilde er en by på Østsjælland og ligger ud til den sydøstlige del af Roskilde fjord. Roskilde er en af landets ældste byer og hovedby i Roskilde kommune der ligger midt imellem København, Ringsted og Holbæk. Roskilde er med sine næsten 52.000 indbyggere den 10 største by i Danmark. Roskilde er blandt andet kendt for Roskilde festivalen, der årligt besøges af mere end 100.000 musik glade mennesker fra hele verden. Når så mange mennesker samles, lægger det et stort pres på hele kloaksystemet og håndtering af indhold fra toiletter og spildevand.

For at forbedre forholdene for deltager og medarbejdere på festivalen, etablerede Roskilde kommune derfor i perioden 2014-2018 kloakering på Roskilde festivalen. Der blev etableret 26 forsyningsøer, der hver består af en pumpestation og en skelbrønd hvor der afledes spildevand fra toiletter, bade, håndvask og boder. Ved hver forsyningsø er der samtidig tilførsel af drikkevand, hvilket giver mulighed for bedre hygiejne for alle festivalgængere og ansatte i de mange boder.

For at undgå overbelastning af Bjergmarken Renseanlæg, er der samtidig etableret en 6 meter høj spildevandstank. Tanken kan indeholde 4500 m3 spildevand, hvilket svare til en tredjedel af spildevandet på festivalen. Spildevandet bliver efterfølgende løbende overført til renseanlægget.

Spildevandet fra Roskilde by og hele Roskilde kommune behandles i Bjergmarken Renseanlæg der har kapacitet til at behandle spildevand fra 125.000 personækvivalenter. Renseanlægget er et MBNDK-renseanlæg og høre til blandt de mest avancerede danske renseanlæg. Efter behandling af spildevandet på Bjergmarken Renseanlæg udledes det rensede spildevand i Roskilde fjord. Det rensede spildevand pumpes de 1,4 km. væk fra renseanlægget til fjorden.

Vidste du...

… at der er nogle overordnede mål for spildevandsplanen i Roskilde kommune, herunder Roskilde by?

Det overordnede formål med spildevandsplanen for 2022-2027 er at sikre et rent vandmiljø, hvor spildevand renses og den øgede mængde af regnvand bliver håndteres til gavn for kommunens borgere.

Nogle af Roskilde kommunes målsætninger for den kommende planperiode er:

At bidrage til at FN’s verdensmål nr. 6 ”Rent vand og sanitet” 11 ”Bæredygtige byer og lokalsamfund” 13 ”Klimaindsats” 14 ”Livet i havet”
At give borgerne og virksomheder en sikker vandforsyning, 

At spildevandet håndteres og behandles på en stabil, effektiv, bæredygtig og miljømæssig forsvarlig vis.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.