Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice København K - Indre by

Døgnservice i centrum af København

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice København K / indre by, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice har base på Flæsketorvet i Kødbyen på Vesterbro, meget tæt på indre by, centrum af København. Herfra servicerer vi naturligvis alle, som har brug for lokal kloakservice i København K. Vi har døgnservice på kloakservice, så hvis du får et akut kloakproblem, så kontakt os både nat og dag alle dage på året. Vi rykker hurtigt ud og foretager kloakrensning eller Slamsugning hos private, butikker og virksomheder  i København K. Herunder kan du se en oversigt med de kloakserviceopgaver, som vi typisk hjælper vores kunder med at få løst:

 • Rensning af faldstammer
 • Rensning af stoppede toiletter
 • Rensning af stoppede afløb
 • Rensning af stoppede vaske
 • Udførelse af slamsugning
 • Udførelse af kloakspuling
 • Service på brønde
 • Rengøring af sandfang
 • Rengøring af fedtudskillere og olieudskillere

TV-inspektion af din kloak

Vi anbefaler ofte en TV-inspektion af din kloak. Det skyldes, at vi med en TV-inspektion hurtigt og mere præcist kan lokalisere, hvad der er grunden til dit kloakproblem. Vores dygtige medarbejdere har altid et kamera og en monitor med i servicevognen, så de kan foretage TV-inspektion på stedet. En TV-inspektion vil ofte være en tids- og pengesparende løsning for dig at bruge. En TV-inspektion vil f.eks. være oplagt at brug til:

 • Undersøgelse af et tilbagevendende kloakproblem
 • Nærmere undersøgelse af utætheder i rør og ledninger
 • Undersøgelse ved mistake om rotter i kloakken

Privatkunder og erhvervskunder i Indre by og København K

Akut Kloakservice servicerer både privatkunder og erhvervskunder i København K. Fra vores centrale placering i indre by kan vi hurtigt nå frem ved akutte skader eller kloakproblemer. Lige meget om du har brug for kloakservice til en beboelses­ejendomme, en butik, en kontorejendom eller andet i centrum af København, så er vi klar til at hjælpe. Vi yder altid en ekstra indsat for at få tilfredse kunder blandt private og virksomheder i vores lokalområde.

Lokal døgnvagt for kloakservice

Et behov for kloakservice opstår ikke kun på hverdage mellem 8-16. Derfor har vi døgnservice 24/7 alle ugens dage hele året rundt. Har du et akut problem med din kloak i København K, så kan du altid få fat på os.

Vi sender hurtigt en dygtig kloakmand, så du får løst dit problem hurtigst muligt. Ring til dit lokale kloakfirma med det samme på 41 501 500. Vores døgnvagt sørger altid for, at du får den hjælp, som du har brug for lige meget om du har brug for f.eks. kloakrensning eller slamsugning.

Effektiv kloakrensning med slamsugning

Vi tilbyder blandt andet kloakservice i København K i form af slamsugning og kloakrens. Med en slamsuger kan vi foretage en meget effektiv kloakrensning. På den måde kommer vi samtlige problemer med stoppet kloak, stoppet toilet og stoppet vask til livs.

Akut Kloakservice tilbyder grundig slamsugning i København K / Indre by. Forestil dig en kæmpe støvsuger, som suger al skidt og snavs op af kloakrørene – nogenlunde sådan fungerer vores driftssikre og bæredygtige slamsuger. Efter kloakrensning med slamsuger er der ikke nogen forstyrrende elementer i kloakken, og vandet kan flyde frit.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Forebyggende kloakservice i København K

Som du nok er klar over, er et velfungerende kloaksystem helt essentielt for hverdagen. I dit private hjem, såvel som på din arbejdsplads og i dit sommerhus er du afhængig af, at vask, toilet, bad med mere virker. Derfor er kloaksystemet vigtigt at tage højde for.

Sådan arbejder vi hos Akut Kloakservice:

 • Vores kloakservice døgnvagt sidder klar til at modtage din henvendelse døgnet rundt
 • Vi hjælper dig med at afgøre, om dit problem er akut eller ej
 • Vi vejleder og rådgiver dig i, hvordan vi løser situationen
 • God kommunikation og service står meget højt på vores dagsorden
 • I vores moderne vognpark finder vi den maskine eller det udstyr, vi skal bruge
 • Ofte vil vi starte med at blive skarpe på problemet ved hjælp af en TV-inspektion
 • Med mere end 20 års erfaring i bagagen løser vi nemt ethvert problem, du måtte have
 • Når problemet er løst, følger vi op for at sikre os, at du fortsat er tilfreds – din tilfredshed betyder nemlig alverden for os

Har du brug for akut hjælp? Kontakt vores kloakservice døgnvagt

Det er ikke altid, at du selv kan løse et kloakproblem. Hvis du allerede har forsøgt dig med håndkraft, svupper og lignende, men det ikke virker – ja, så er det tid til at kontakte en kloakrenser i København K. Men er problemet akut, eller kan det vente? Det kan være svært at afgøre.

Heldigvis sidder vores kloakservice døgnvagt klar til at rådgive dig på alle tidspunkter, i hverdagen som weekenden. Vi kan hjælpe dig med at afklare, om problemet skal løses nu, eller om det kan vente. På den måde får du også den bedst mulige pris.

I reglen vil et kloakproblem blive dyrere, jo længere du venter med at få det behandlet. Derfor kan det godt betale sig at henvende dig med det samme. Det vil være en smule dyrere at få akut kloakservice i København K, ligesom prisen vil være højere om aftenen og om natten. Kontakt os, så finder vi ud af det!

Få tilbud på kloakservice

Hvad er prisen for kloakservice? Prisen afhænger af hvor lang tid vi skal bruge på at løse dit kloakproblem. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, så kan vi give dig et estimeret tilbud på kloakservice. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at yde professionel kloakservice for dig. Ønsker du et tilbud eller har du brug for akut kloakservice, så ring på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Københavns Kommune

København K eller Indre By som det også kaldes, ligger i hjertet af København, med ca. 51.000 indbyggere og hører ind under Københavns Kommune. Indre Bys areal er 8,98 km2 hvilket giver en befolkningstæthed på omkring 5700 indbyggere pr. km2.

Indre By ligger inden for søerne Sortedams Sø, Peblinge Sø og Skt. Jørgens Sø og Havneløbet. Bydelen omfatter også Christianshavn, der indtil 2007 udgjorde sin egen administrative bydel. Der eksisterer i dag lokaludvalg for såvel Indre By som Christianshavn.

Indre By/København K er ubetinget det mest attraktive område i København, når det gælder boligens beliggenhed. Når du bor i København K, er du bare tæt på alt. Der er ikke langt til de gode cafeer, restauranter og spillesteder når du bor centralt i København. Du er samtidig altid tæt på de mange knudepunkter for offentlig transport, så mange har fravalgt bilen som transportmiddel. Udover offentlig transportmidler vælger rigtig mange at transporter sig på en cyklen, det siges at der finder 700.000-800.00 cykler i Københavns Kommune, så der er tæt trafik på de ca. 385 km. cykelstier.

Vidste du...

… at administration af spildevandsområdet i Københavns Kommuner er delt imellem den kommunale miljøenhed, HOFOR og BIOFOS.
Københavns Kommune har ansvaret for at udarbejde spildevandsplaner, og er myndighed for en lang række tilladelser som f.eks. tilslutning af industrispildevand til kloakken, og til udledning af spildevand. Tilladelser til afledning af husspildevand fra private boliger gives i forbindelse med byggetilladelse efter Byggeloven.

HOFOR har ansvaret for, at modtage og transportere spildevand fra virksomheder og borgere til renseanlæggene på en sundhedsmæssig miljømæssig, og økonomisk forsvarlig måde. HOFOR driver og vedligeholder spildevandssystemet, der består af kloakledninger, offentlige stikledninger i veje, brønde, pumpestationer, bassiner m.m.
HOFOR har forsyningspligt i de udpegede kloakoplande, og skal sørge for at grundejerne kan udlede spildevand fra stueplan ved gravitation.

BIOFOS har ansvaret for rensning af spildevandet der ledes til Renseanlæg Damhusåen og Renseanlæg Lynetten, inden det ledes ud i Øresund

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.