Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Avedøre

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Avedøre, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Problemer med kloakken eller afløbet? Akut Kloakservice i Avedøre er kun et opkald væk for at løse din udfordring.

Vi er et specialiseret kloakfirma med over 26 års erfaring. Har du et problem der skal løses her og nu, har vi akut vagtudkald alle døgnets 24 timer. 

Vores serviceniveau er i topklasse og alt arbejde bliver leveret til aftalt tidspunk.

Bestil os nu og få et firma der:

Effektiv og professionel hele døgnet - Kloakservice Avedøre

Har du brug for kloakservice i Avedøre så ring til os. Vores kloakfirma tilbyder en effektiv kloakrensning eller Slamsugning. Vi sender altid en dygtig fagmand ud til dit hjem eller til din virksomhed, hvis du har problemer med kloakken. Vi rykker ud døgnet rundt. Her er en række, at de opgaver, som vi bl.a. løser:

 • Rensning af faldstamme
 • Vi udøver forskellige former for slamsugning
 • Vi renser gulv- og køkkenafløb
 • Stoppet toilet
 • Tømning af olietank
 • Vi yder service på brønde og olie
 • Vi tømmer septiktanke
 • Vi rengør slambassiner og -tanke
 • Vi rengør sandfang, fedt- og olieudskillere

Kloakservice i Avedøre med tv-inspektion

Vi tilbyder kamera TV-inspektion af din kloak, når du skal bruge kloakservice i Avedøre. Med en TV-inspektion kan du få afklaret, hvad der er galt med din kloak.

Vi har altid et kameraet og en monitor med, når vi er ude på opgaver. Det er dog op til dig, om du ønsker, at vi finder årsagen til dit kloakproblem eller om du kun ønsker en almindelig kloakrensning.

Mange gange kan det betale sig, at finde og få udbedret årsagen til problemet, specielt hvis der er tale om et tilbagevendende problem med din kloak. En TV-inspektion kan blandt andet bruges til at bekræfte:

 • Mistanke om utætheder på kloakker og afløbsledninger
 • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
 • Mistanke om rotter i kloak

Kloakservice Avedøre til virksomheder og private

Vi tilbyder vores kloakservice I Avedøre til både virksomheder og private. Er kloakken eller toilettet stoppet til, så er der hjælpe at hente hos Akut Kloakservice.

Vores erfarne og dygtige medarbejder sørger for, at du får den rette løsning, så dit kloakproblem bliver løst hurtigt og effektivt. Det er vigtigt for os at have en god dialog i hele forløbet, så vi sikrer, at du som kunde bliver tilfreds.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Hvad koster kloakservice i Avedøre?

Prisen på kloakservice i Avedøre varierer alt efter opgavens størrelse og art. Kontakt os og fortæl os mere om din kloakproblem, så kan vi bedre estimere en pris for dig. Benytter du dig at vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så vil prisen på kloakservice naturligvis også være højere. Kontakt os hvis du har brug for hjælp her og nu eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Derfor skal du benytte Akut Kloakservice i Avedøre

Hos Akut Kloakservice har vi årelang erfaring i bagagen, og vi mener selv, at vi kan tilbyde dig en upåklagelig service. Og det gør vores kunder i øvrigt også! Der er mange gode grunde til, at du skal benytte dig af Akut Kloakservice i Avedøre. En håndfuld af dem er:

 1. En ren og virksom kloak er essentielt for at få hverdag og arbejdsliv til at fungere.
 2. Vi kan hjælpe dig med både forebyggende kloakservice.
 3. Det er en god idé at forebygge, så kloakken altid er ren og fin. På den måde fungerer vandforsyning og afløb helt, som det skal, i din virksomhed eller din bolig.
 4. Et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet skal fikses hurtigst muligt, så problemet ikke bliver værre.
 5. Vores kloakservice døgnvagt betyder, at vi kan hjælpe dig på alle tider af døgnet. Vi rykker ud, når du har mest brug for det!
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Avedøre Hvidovre kommune

Avedøre er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Hvidovre Kommune. Bydelen grænser op til Brøndby Strand i vest, Brøndbyøster i nord, Hvidovre i øst og Køge Bugt i syd. Bydelen Avedøre Stationsby var igennem 1970’erne tiltænkt som boligområde for de mange arbejdere som arbejdede i industriområdet, Avedøre Holme.

Industriområdet blev inddæmmet i løbet af 1960’erne, da man så stort potentiale i at gøre holmene til industrigrunde og dermed få skabt arbejdspladser. Holmen ligger øst for Brøndby Havn og ud mod Køge Bugt, tæt på E20 motorvejen, der forbinder holmene med Amager. I området i dag findes bl.a. Fjernvarmecentralen Avedøre Holme, samt BIOFOS Spildevandscenter Avedøre og Avedøreværket.

Vest for Avedøre løber Fæstningskanalen, som blev gravet i 1800-tallet. Det var en del af landets militære forsvar at lade vandet løbe via kanalen til Ermelunden og Dyrehaven, hvorved områderne ville blive oversvømmet.

Vidste du...

Kloaksystemet i Hvidovre geografisk er opdelt i to dele?
Øst for Avedøre Havnevej er afløbsystemet fælleskloakeret, hvor spildevand og regnvand ledes til renseanlægget Damhusåen.

Vest og syd for havnevejen er afløbssystemet separatkloakeret. Det vil sige at spildevand bliver ledt ud til BIOFOS Spildevandscenter Avedøre, mens regnvand bliver ledt ud via tre udløb, fra Avedøre Holme ud i Køge Bugt, fra Østre Landkanal ud i Kalveboderne og fra Vestvoldens voldgrav (fæstningskanalen) ud i Holme Sø. Udløbet på Avedøre Holme samler regnvand, overfladevand og drænvand fra både industriområdet og Røde Kors Bugten, mens voldgraven samler overfladevand fra to kommuner (Hvidovre og Brøndby).

Der findes derudover også nogle få naturområder, såsom Avedøresletten, som er ukloakerede.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.