Kloakservice på Østerbro og i Nordhavn

Effektiv kloakservice på Østerbro og i Nordhavn døgnet rundt

Bor du på Østerbro eller i Nordhavn, så hjælper vi dig gerne med forskellige former for kloakservice. Ved akutte kloakproblemer kan du kontakte vores døgnservice 24/7 hele året rundt. Vores dygtige medarbejdere tilbyder effektiv kloakrensning og slamsugning for privatpersoner, virksomheder og ejendomsselskaber på Østerbro og i Nordhavn.

Vi sender altid en dygtig kloakmand

Medarbejderne hos Akut Kloakservice har mange års erfaring med håndtering af forskelligartede kloakproblemer. Ringer du til os, så kan du være sikker på, at vi sender en dygtig kloakmand ud til dig på Østerbro eller i Nordhavn. Vi har naturligvis også det rigtige udstyr med i vores biler, så vi stort set altid på stedet, kan yde den kloakservice, som der behov for. Vi tilbyder bl.a. følgende former for kloakservice:

Få en TV-inspektion af din kloak

Specielt på Østerbro er der mange ældre boligområder, hvor kloaksystemet ikke er blevet moderniseret. Derfor vil det i mange tilfælde være en god idé af få set grundigt på kloakken med en TV-inspektion. Få afklaret hvad der galt med din kloak hurtigt og billigt med en professionel TV-inspektion fra Akut Kloakservice. Vi har altid et kamera og en monitor med i vores biler. Hvis du oplever et tilbagevendende problem med din kloak, så vil vi ofte også anbefale en TV-inspektion, så det er muligt for os at finde årsagen til dit kloakproblem. En TV-inspektion kan blandt andet give svar på følgende:

  • Er der utætheder i kloakken eller i afløbsledninger?
  • Er der tilstopninger i kloakken og hvor opstår disse?
  • Er der rotter i kloakken?

Kloakservice for Østerbro virksomheder og private

Vi rykker altid hurtigt ud til Østerbro, hvis du har et akut problem med kloakken. Vi betjener både private husstande, boligforeninger og virksomheder på Østerbro. Ved akutte problemer, som f.eks. hvis toilettet er stoppet til eller hvis afløbet fra bruseren er stoppet, så kan du altid ringe til vores døgnservice hele døgnet rundt alle årets dage. Indre Østerbro ved Østerbrogade, Ndr. Frihavnsgade, Strandboulevarden og Jagtvej er kendetegnet ved at have mange ældre boliger og det ikke altid at kloaksystemerne og afløbene er blevet renoveret. Derfor kan der let opstå kloakproblemer. Selv i nyere beboelsesejendomme på Østerbro kan der hurtigt opstå tilstopninger af afløb og andre problemer, som kræver professionel kloakservice.

Kloakservice i Nordhavn

Nordhavn et et af Københavns nyeste beboelsesområder, men man finder også stadig en del industri og erhverv i området. Lige meget om du har brug for kloakservice til din bolig eller til din virksomhed i Nordhavn, så kan Akut Kloakservice hjælpe dig. Selvom de nye boligejendomme i Nordhavn ofte er tilsluttet et nyt moderne kloaknet, så kan man som beboer stadig være uheldig med at opleve at et afløb f.eks. stopper til. Herudover er det naturligvis ikke alt i Nordhavn, som er nyt og fejlfrit hvad angår kloaksystemet. Hvis du har brug for kloakrensning eller slamsugning i Nordhavn, så tag altid gerne fat i os.

Kloakservice

Døgnservice for Østerbro og Nordhavn

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, hvis du et akut problem med kloakken på Østerbro eller i Nordhavn. Problemer med en kloak kan opstå både nat og dag, så derfor har vi døgnservice alle ugens dage hele året. Ved hastesager så kommer vores kloakmand altid hurtigt ud, også i weekenden og i nattetimerne. For døgnservice ring på 41 501 500.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere. Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK