Kloakservice

Behov for kloakservice i Gentofte og Hellerup?

Hos Akut Kloakservice er vi erfarne i kloakservice. Vores professionelle og erfarne medarbejdere er klar til at rykke ud til alle typer opgaver inden for kloakrensning i Gentofte og Hellerup. Vi kan f.eks. hjælpe med:

TV-inspektion af kloak i Gentofte og Hellerup

Har du mistanke om skader i din kloak, er det en god ide at få lavet en TV-inspektion først. Det er nemlig en rigtig god måde til at undersøge eventuelle problemer i kloakken. Herefter kan vi fastslå, hvilken type kloakservice, du har behov for. TV-inspektion bruges f.eks. ved:

  • Mistanke om brud eller utætheder på afløbsledninger/ kloakker
  • Tilbagevendende problemer med en helt tilstoppet kloak
  • Mistanke om rotter i hus og kloak
Kloakservice

Kundetyper

Akut Kloakservice løser opgaver i Gentofte og Hellerup for både private og virksomheder. Vores slamsuger rykker også ud til sommerhus og kolonihavehuse. Uanset om det drejer sig om kloakrensning eller TV-inspektion, kan du altid forvente professionel rådgivning. Vi lægger stor vægt på, at du får den rette sparring både før, under og efter, vi har udført en opgave.

Akut kloakservice

Når der opstår problemer med kloakken, er det ofte akut. Derfor er vi altid klar til at rykke ud – også om natten eller i weekenden.

Har du brug for akut kloakservice i Gentofte eller Hellerup, kan du kontakte vores døgnservice på telefon 41 501 500. Vi kommer hurtigst muligt.

Tilbud på kloakservice

Vores priser på kloakservice afhænger af den enkelte opgave. Vi har derfor ingen faste priser. Prisen på den enkelte opgave regnes ud fra opgavens type, størrelse og tidspunktet for udførelse. Vi tilbyder hurtig og præcis kloakservice, udført af erfarne og dygtige medarbejdere. Ring på telefon 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for et uforpligtende tilbud.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK