Kloakservice

Kloakservice Glostrup & Vanløse - Privat og Erhverv

Vi tilbyder kloakservice til private borgere og virksomheder i Glostrup og Vanløse. Har du f.eks. brug for at få foretaget kloakrensning eller Slamsugning, så er vores kloakfirma klar til rykke ud til dig. Hos Akut Kloakservice har vi også døgnservice for Glostrup og Vanløse området. Her finder du en hurtig oversigt med kloakopgaver, som vores erfarne og dygtige medarbejdere bl.a. kan hjælpe med:

Vores kloakmand har udstyr til TV-inspektion med

Når vi sender en servicevogn ud til kloakservice, så har vores kloakmand altid udstyr til TV-inspektion med. Med TV-inspektion kan vi nemlig hurtigere og mere præcis lokalisere et problem med din kloak. TV-inspektion kan dermed være en tids- og pengesparende løsning for dig. Specielt hvis du har tilbagevendende eller alvorlige kloakproblemer, så kan en TV-inspektion med kamera være en god løsning. Følgende ting er oplagte at bruge til TV-inspektion til:

  • Undersøgelse af om der er rotter i kloakken
  • Undersøgelse af tilbagevendelse tilstopning af kloakken
  • Undersøgelse af utætheder af kloakken og afløbsledninger

Kloakservice for privatkunder og erhvervskunder

Vores kloakfirma yder kloakservice til både privatkunder og erhvervskunder. Vi rykker ud til alle beboelsesejendomme, butikker, kontorer og produktionsvirksomheder. I Glostrup og Vanløse hjælper også gerne med at få din kloak til at fungere, som den skal igen. Vi yder altid en ekstra indsat for at for at få tilfredse kunder blandt private kunder og virksomheder.

Kloakservice

Kloakservice døgnet rundt i Glostrup og Vanløse

Akut Kloakservice yder døgnservice lige meget hvornår dit problem med kloakken opstår. Vi har døgnvagt 24/7, så du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet. Har du et akut problem med din kloak i Glostrup og Vanløse, så kontakt os. Det er vigtigt, hurtigt at få stoppet dit problem med kloakken, så skaden ikke bliver større end den allerede er. Hvis vi sammen med dig vurderer, at problemet ikke behøver at blive udbedret med det samme, så rykker vi ikke ud i aften- og nattetimerne. Omvendt, hvis du har brug for kloakservice akut, så rykker vi hurtigt ud, lige meget tidspunktet på døgnet. Kontakt os på 41 501 500 for at få fat på vores døgnvagt.

Pris for kloakservice

Hvad er prisen for vores kloakservice? Det afhænger naturligvis meget af opgavens størrelse og type. Derudover er tidspunktet for udførelsen af opgaven også en væsentlig faktor. Ring eller skriv til os, for at høre nærmere om hvad du skal betale for kloakservice i Glostup og Vanløse. Vores kompetente medarbejdere er klar til at yde professionel kloakservice for dig. Ring på 41 501 500 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for et uforpligtende tilbud.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK