Kloakservice i Hillerød og Fredensborg

Kloakservice i Hillerød / Fredensborg døgnet rundt

Akut Kloakservice er klar til at rykke ud til opgaver i Hillerød og Fredensborg. Ring, så sender vi en kloakmand ud til dig. Hos hos får du altid en professionel service, lige meget om du har brug for Slamsugning, kloakrensning eller anden kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med i Nordsjælland:

Find fejl med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion kan lokalisere, hvad fejlen eller problemet med din kloak er. Har du et tilbagevendende problem med kloakken, så er det en god idé at starte med en TV-inspektion. Ofte er det også billigere og mere tidsbesparende at få foretaget en undersøgelse af kloakken med et kamera først. Herefter kan vi nemlig hurtigt definere hvilken type af kloakrensning, der er behov for. Her er en række, at de situationer hvor vi altid anbefaler en TV-inspektion:

  • Mistanke om rotter i kloakken
  • Tilbagevendende problem med tilstopning af kloak
  • Mistanke om utætheder i afløbsledninger og i kloakken

Rykker ud til private og virksomheder i Hillerød og Fredensborg

Hos Akut Kloakservice rykker vi ud til både private og virksomheder i Hillerød og Fredensborg. Lige meget om der er tale om et kloakproblem i en beboelsesejendom, et hus, sommerhus, kolonihavehus eller hos en virksomhed, så kan vi hjælpe. Vores mangeårige erfaring gør, at vi stort set altid kan lokalisere og få løst det problem, som du har med kloakken. Du får altid kyndig rådgivning og effektiv kloakservice hos os.

Døgnservice i Hillerød og Fredensborg

Kloakservice døgnvagt også i Hillerød og Fredensborg

Kloakproblemer opstår ofte på et ubelejligt tidspunkt. Derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnvagt. Som vores navn antyder, så rykker vi ud når du har et akut problem med din kloak. Vores døgnservice omfatter også Hillerød og Fredensborg. Vi er klar til udføre kloakservice alle timer i døgnet også i weekenderne.

Hvad er prisen for kloakservice

Hvad koster en kloakrensning eller en anden form for kloakservice? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og typen af opgave. Er der tale om en hasteopgave. hvor vi er tilkaldt via vores døgnservice, så vil der selvfølgelig være et tillæg for det. Du kan dog altid være sikker på, at vi sende en kompetent kloakmand ud til din opgave i Hillerød eller Fredensborg. Kontakt os på 41 501 500 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK