Kloakservice

Kloakservice i Kastrup og Dragør døgnet rundt

Du kan kontakte vores kloakfirma døgnet rundt for kloakservice i Kastrup og Dragør. Vi rykker ud dag og nat til opgaver med kloakrensning og slamsugning på Amager. Hos Akut Kloakservice har vi erfarne medarbejder ansat, som hver dag løser selv de mest besværlige opgaver indenfor kloakservice. Herunder kan du se et udvalg af de problemer med kloakker, som yder service på:

Vi dækker Kastrup, Dragør og resten af Amager

Bor du på Amager og har brug for kloakservice, så kontakt os. Vi rykker også ud til virksomheder og butikker i Kastrup, Dragør og resten af Amager som har problemer med kloakken. Kloakrensning og slamsugning foretages af vores dygtige medarbejdere, som mange års erfaring med disse typer af opgaver. Vi yder at til vores bedste for at løse dit kloakproblem, så hurtigt og effektivt som muligt. Hos os er god kundeservice en naturlig del af enhver opgave.

TV-inspektion ved problemer med kloakken

Til kunder i Kastrup og Dragør tilbyder vi også TV-inspektion af kloakken. Hvis du har problemer med din kloak, så er en TV-inspektion med kamera altid en god idé. En nøjagtig undersøgelse af kloakken kan kun fortages med professionelt TV-inspektionsudstyr. Vores servicevogne har altid et kamera og monitor med, så vi ude hos dig kan foretage en grundig undersøgelse af din kloak. Har vi først set din kloak indefra, så kan vi, hurtigere og mere nøjagtigt, yde præcis den kloakservice, som der er brug for. Vi bruger bl.a. TV-inspektion til:

  • Lokalisering af problem med tilstopning af kloakken
  • Lokalisering af utætheder på kloakker og afløbsledninger
  • Undersøgelse af om der er rotter i kloak
Kloakservice

Ring til vores døgnvagt og få akut kloakservice

Som vores firmanavn Akut Kloakservice fortæller, så er vores speciale at rykke ud til akutte opgaver indenfor kloakservice. Af samme grund har vi en døgnvagt klar til at tage telefonen 24 timer i døgnet alle 7 dage i ugen. Vores døgnservice dække alle kloakopgaver, som ikke kan vente med at blive løst. Kloakker har det med at give problemer på alle tider af døgnet. Derfor kan du ring til vores døgntelefon på 41 501 500 og få hjælp sendt ud hurtigst muligt.

Priser på kloakservice

Vi kan desværre ikke give dig en standardprisliste. Årsagen er, at enhver opgave indenfor kloakservice er forskellig og kan tage forskellig tid at løse. Naturligvis er den tid vi bruger på en opgave afgørende for prisen. Ligeledes skal du påregne ekstra betaling for akut kloakservice i aften- og nattetimer samt i weekender og på helligdage. Få et uforpligtende tilbud på professionel kloakservice i Kastrup og Dragør ved at kontakte os på 41 501 500 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK