Kloakservice Nørrebro og København NV

Døgnvagt for kloakservice på Nørrebro og i København NV

Du kan få udført kloakrensning på Nørrebro og i København NV af Akut Kloakservice. Ved akutte problemer med kloakken, så kan du altid kontakte vores døgnservice, som søger for hurtig udrykning alle døgnets 24 timer alle dage i året. Når du får besøg af en dygtig kloakmand fra vores kloakfirma, så kan han bl.a. hjælpe dig med følgende:

Fejlfinding med TV-inspektion af kloakken

En TV-inspektion af din kloak er ofte en god idé. Med en TV-inspektion kan man nemlig hurtige finde fejlen i kloakken eller i dit afløb og sørger for at udbedre denne. Uden en TV-inspektion er det ofte svært at lokalisere et kloakproblem helt nøjagtigt og du risikerer at problemet opstår igen. Hos Akut Kloakservice bruger vi bl.a. en TV-inspektion til at:

  • Lokalisere tilstopninger i kloakker og afløb
  • Lokalisere utætheder i afløbsledninger
  • Finde ud af om der er rotter i kloakken

Hjælp til virksomheder og private på Nørrebro og i København NV

Akut Kloakservice sørger for kloakrensning, kloakspuling og Slamsugning for både virksomheder og private. Vi rykker altid hurtigt ud til Nørrebro og København NV ved akutte problemer med kloakken. Vores dygtige medarbejdere sørger for, at du får en professionel kloakservice lige meget om du er privat- eller erhvervskunde. Vi gør altid vores bedste for at yde en god service og dele ud af vores gode råd i forbindelse med vedligeholdelse af din kloak. Du er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål til den lokale kloakmand, som kommer ud til dig.

Kloakmand i Klampenborg og Charlottenlund

Kloakservice døgnet rundt på Nørrebro og i København NV

Oplever du et akut problem med kloakken på Nørrebro eller i København NV, så kontakt vores døgnservice. Vi har døgnvagt ved telefonen og prioriterer altid akutte opgaver højest. Så du kan være sikker på, at få hurtig hjælp af os, hvis du f.eks. står med en vandskade eller et stoppet toilet. Vores kloakfirma er klar til at hjælpe dag, aften og nat alle dage i ugen hele året rundt. Kontakt vores døgnservice på 41 501 500.

Priser på kloakservice

Hvad koster det? Hos Akut Kloakservice får du altid en pris beregnet ud fra den tid, som vi bruger på din kloakserviceopgave. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et tilbud. Ring også hvis du har andre spørgsmål eller efterspørger en bestemt type af kloakservice. Kontakt os på 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre nærmere om vores serviceydelser og priser.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK