akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice i Valby og på Frederiksberg døgnet rundt

Akut Kloakservice udfører kloakrensning i Valby og på Frederiksberg. Du kan kontakte vore kloakfirma døgnet rundt. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder i Valby og Frederiksberg med akut kloakservice, f.eks. hvis du har fået en vandskade eller dit toilet eller afløb er stoppet til. Vi rykker ud dag og nat ved kloakopgaver, som kræver at blive løst hurtigt. Vi har erfarne medarbejdere ansat, som hver dag løser selv de mest besværlige kloakrensningsopgaver. Her er et udpluk af de ting, som en kloakmand fra Akut Kloakservice kan hjælpe dig med:

Vi dækker Valby, Frederiksberg og nærområdet

Vi betjener både privatkunder, virksomheder, butikker og andre erhvervsdrivende i Valby og på Frederiksberg. Har du brug for kloakservice, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har 20 års erfaring inden for faget og vores servicebiler har det nødvendige udstyr med til også at kunne klare dit kloakproblem. Har du brug for et seriøst og professionelt firma til din kloakserviceopgave på Frederiksberg, i Valby eller nærområdet, så er vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

TV-inspektion ved mistake om skade

Hvis du har mistanke om en skade på din kloak, så kan du bestille en TV-inspektion hos os. Privatpersoner og virksomheder i Valby og på Frederiksberg kan få en effektiv TV-inspektion af kloakken. En TV-inspektion kan også bruges til at finde årsagen til dit kloakproblem. Er fejlen eller skaden på din kloak først lokaliseret, så kan vi også yde den rette kloakservice til at løse problemet. Vores erfarne kloakmand bruger altid professionelt TV-inspektionsudstyr til at lokaliere fejl og skader. TV-inspektion kan f.eks. bruges til at:

 • Finde fejlkilden til tilstopning af kloakken
 • Finde utætheder i kloaknettet og afløbsrør
 • Undersøgelse af om der er rotter i kloakken
akut kloakservice

Kloakservice døgnvagt

Ring til vores kloakservice telefonvagt døgnet rundt, hvis du har et akut kloakproblem. Vores døgnservice har åben 24 timer i døgnet alle ugens dage heler året rundt. Vi løser hurtigt akutte problemer med vandskader og stoppede toiletterafløb og håndvaske. Ring med det samme på 41 501 500, så er hjælpen på vej til dig i Valby eller på Frederiksberg. Vent ikke med at få løst dit problem med kloakken, det kan ofte betyde at skaden bare bliver endnu mere omfattende.

Derfor skal du benytte Akut Kloakservice

Hvorfor skal du lige benytte os, når du oplever et problem på kloakken? Det mener vi, at der er rigtig mange gode grunde til. For det første har vi årelang erfaring og ekspertise i bagagen. Vores moderne vognpark rummer driftssikre og bæredygtige maskiner til ethvert formål og problem.

For det andet sætter vi din tilfredshed over alt andet. Bestiller du kloakservice på Frederiksberg eller i Valby hos os, kan du derfor regne med et enormt højt serviceniveau. Kommunikationen er i top, så du ikke er i tvivl om det mindste – vi vil have dig med i alle steps af processen!

Akut Kloakservice ønsker, at du kommer godt fra ikke bare A til B, men fra A til Z. Vi går derfor professionelt til værks, lige fra du kontakter os omkring problemet, til vi har løst det – og vi følger op efterfølgende. Din tryghed er vigtig for os.

10 fordele ved at benytte os:

 1. Serviceniveauet er højt
 2. Vi lægger vægt på god kommunikation
 3. Vi tilbyder ekstra rådgivning og vejledning
 4. Vores moderne vognpark rummer maskiner til ethvert formål
 5. lige fra kloakspuling til TV-inspektion og slamsugning
 6. Vi har 20 års erfaring i bagagen
 7. Vi har ekspertise i alt indenfor kloakrensning
 8. Du kommer godt fra A til Z
 9. Din tilfredshed betyder meget for os
 10. Du kan benytte vores kloakservice døgnvagt hvornår du vil

Slamsugning i Valby og på Frederiksberg

Har du brug for slamsugning i Valby eller på Frederiksberg? Akut Kloakservice løser det gerne for dig. Slamsugning er en ekstremt effektiv måde at skabe en sund og ren kloak på. Er du på udkig efter en grundig kloakrensning, er slamsugning et godt bud.

Vi sender gerne en servicevogn ud med slamsuger på i dit område. Det løser langt de fleste problemer, du måtte have med kloakken, heriblandt:

  • Stoppet toilet
  • Stoppet vask
  • Tilstoppede kloakrør
  • Højt vand i toilettet
  • Fuld septiktank

Forebyg stoppet kloak med Akut Kloakservice

Akut Kloakservice vil gerne hjælpe dig med at forebygge gener i forbindelse med kloakken. Her anbefaler vi en højtryksspuling af dine rør. Det er en super måde at forebygge problemer på. En kloakrenser kan således komme ud til dig og spule belægninger væk fra rør og brønde. Så flyder kloakken, som den skal.

Pris på kloakservice i Valby og på Frederiksberg

Vores pris på kloakservice er baseret på den tid, som vi bruger på opgaven. Bemærk, at vi tager et pristillæg for løsning af akutopgaver i aften- og nattetimerne samt i weekenden og på helligdage. Generelt varierer priserne for kloakservice en del. Du er dog altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på prisen for din kloakrensningsopgave. Kontakt os døgnet rundt på 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk.

Har du spørgsmål? Vores kloakservice døgnvagt sidder altid klar!

Som helt almindelig borger kan det være svært at finde ud af, hvad et specifikt kloakproblem kræver. Derfor kan du også altid ringe til os. Med “altid” mener vi faktisk “altid”. Vi har nemlig en kloakservice døgnvagt, som altid sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Sammen finder vi ud af, hvor akut problemet er, og vi afgør, hvad der skal gøres.
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.